משעמם פה!!!!!

OFIRB9

New member
משעמם פה!!!!!

על תתפלאו עם מועדון הפאניגרל יעשה מהפורום הזה פורום פאניגרל! אתם כאלה משעממים! עם הייתם קוראים וכותבים פיקים אז היה שווה משהו!!!!!!!! לא פלא שפורום דיג'ימון פי אלף יותר טוב, שלא נדבר על זה שלדיג'ימון לא יהיו עוד עונות!!!!!!

Thestral

New member
נכון! תחיו את הפורום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo108.gif

תארגנו פעילויות תחרויות תפרסמו את הפורום בפורומים אחרים גם כן
תעשו דברים כפיים ומפגשים קדימה להחיות את הפורום
*מוגש מטעם אתפ"ל (אל תתנו לפורום להתייבש)*

OFIRB9

New member
יאלה!

אודי! (השם אודי נכון?) בוא נעשה משהו! חידון טריוויה או משהו~! הנה, שאלה ראשונה איזה 3 פוקימונים אש לכד במשך שלושה פרקים ברצף? 1) סינדקוויל צ'יקוריטה וטוטודייל 2) באלבזור, צ'רמנדר וסקווירטל 3) באלבזור, צ'רמנדר, ופיקצ'ו 2 איזה פוקימון עזב את אש ראשון? 1) פיג'יוטו 2) פיקצ'ו 3) באטרפרי 3 אה.... מי הבחורה הראשונה שגרמה למיסטי למשוך לברוק באוזן? 1) האחות ג'ואי 2) השוטרת ג'ני 3) אמא של אש 4 באיזו שלישיה אגדית אש פגש בזמן הסדרה ולא הסרטים 1) מולטרס זאפדוס וארטיקונו 2) סוויקון אנטי וראיקו 2) לוגיה הו-או וגרידוס אדום 5 מה הפוקימון האגדי הראשון שאש פגש? 1)מיוטו 2)הו-או 3)מולטרס 6 ואחרונה (כולם מוזמנים להמשיך) מה הגורם המחבר כל זוג בסדרה הזו (על אמת!) ? 1) פיקצ'ו 2) התקלות מעבר לפינה 3) אופניים תמשיכו

אוקיי אני

1=1 נראה לי אם אני לא טועה.... 2=3באטרפרי אוווווו כל כך עצוב בכיתי באותו פרק.... 3=לא זוכר למי אכפת? מברוק כמובן.... 4=1 ו-3 כי הוא פגש את כול אלה בעצם רק1.....טעיתי....את אוהו הוא לא פגש 5=אם זה סרט אז מיוטו ואם לא אז מולטריס 6= כולם כי פיקצו כולם מרחמים עליו פיחס שונא אותו.! התקלות לא קרה אז מחקו את זה....ואופניים שאש חייב זה בדיוק ככה גם עם מיי

OFIRB9

New member
בואו נראה...

1- זה בכלל 2, הוא תפס אותם אחד אחרי השני ברצף, ואז ישר תפס את קרבי, ו-ראה את דרגונייט! ופרק אחר כך הגיע למכון וזכה בתג! (ממש לא הגזימו) 2-אתה צודק, זה היה הפרק הכי עצוב שקיים! 3-את האחות ג'ואי, למרות שהשוטרת ג'ני הראשונה שאמרה לו "די" 4-הוא לא, רק בסידרה! הוא פגש את אנטי בסרט, ואת ראיקו הוא לא פגש בכלל, גרידוס לא קשור לשלישיה אגדית, הוא אפילו לא אגדי, הוא סתם גדול יותר ואדום, אש פגש את מולטרס בליגת הפוקימונים, את ארטיקונו עם טוד, בספיישל שעשו 3 פרקים בחיפוש אחריו, ואת זפדוס הוא יפגוש בעוד כמה פרקים בשידור חוזר 5-אש לא פגש את מולטרס ראשון, אלה את הו-או, בפרק 1 6-אופניים דאאא, חוץ מעם מיי, אבל אופניים תמיד משהו משוטף, גם לאש ומיסטי (הוא עוד חייב לה) גם לקנטה ומרינה, וגם למאי וברנדון

OFIRB9

New member
תופסת טרמפ

מון איפה את!?!?!??!?!?! תודה אני ארד כאן

gloom

New member
מולטרס../images/Emo35.gif../images/Emo66.gif

מתי
ארטיקונו
מתי
רבאאאאאאקקקקקקקקקקק

Houndour

New member
מולטרס באינדיגו

ארטיקונו בג'וטו, עונה 4 (כשהם פגשו שוב את טוד)

Houndour

New member
מה נסגר עם מאי וברנדן?

עוד לא הספיקו להראות אותו בשום מקום, הוא רק דמות במשחק, וכבר מדביקים עליו פרשיות אופניים... מסכן
...

Thestral

New member
ווווהו../images/Emo70.gif^^../images/Emo108.gif

1) 2 2) 3 3) 1 4) 3 (לוגיה, הו-או וגרידוס אדום 5) 2 (זה כן היה הו-או הוא ראה אותו עף מעליו בפרק הראשון:p) 6) אין לי מושג אבל אני אגיד ש1 (פיקאצ'ו)

למעלה