משעמם פה.... מה קרה לכם כולם ישנים ????
L l a d y D המקורית New member 5/12/07 #3 מצאתי תתמונה שלו../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo178.gif והתבלבלתי קשות מאז
D diklonet New member 6/12/07 #11 )))))))) עם התמונות ששמת חשבתי שאת לסבית אז מה את? דו? או שזו בכלל את
ל לוליטה אאהה New member 6/12/07 #14 על איזה תמונות את מדברת ??? וכן אני דו, אבל זה לא מונע מבעדי שיהיה לי גבר שחום בבות...
D diklonet New member 6/12/07 #18 על איזה תמונות?? ../images/Emo6.gif מצחיקונת, על התמונות בשרשור הזה... כל התמונות ששמת הן של בנות
D diklonet New member 6/12/07 #20 יש לציין.. שחזרתי להציץ בהן ומממ ממ הן מוציאות אותי מהריכוז (אני מבקשת שבפעם הבאה תצייני שהחומר שאת מפרסמת מסוכן לצפייה בשעות העבודה )
יש לציין.. שחזרתי להציץ בהן ומממ ממ הן מוציאות אותי מהריכוז (אני מבקשת שבפעם הבאה תצייני שהחומר שאת מפרסמת מסוכן לצפייה בשעות העבודה )
B B o n e r New member 6/12/07 #12 תועבה../images/Emo203.gif הייתי בטוח שאני זוכה לראות מנת גוף שלך ... אבל, לא . מאוכזב !!!
ל לוליטה אאהה New member 6/12/07 #15 מצטערת ח'ברה... אבל קיבלתי צו איסור פירסום..... יכול להיות שאם תשכנעו אותי מספיק טוב אוכל להגניב כמה תמונות...
מצטערת ח'ברה... אבל קיבלתי צו איסור פירסום..... יכול להיות שאם תשכנעו אותי מספיק טוב אוכל להגניב כמה תמונות...
B B o n e r New member 6/12/07 #17 לא מתחננים ...../images/Emo203.gif בבקשהההה, פליייייייז... נווווווווווווווו ? בבקשה... ? תמונות ...? תהיי נחמדה? תהיי חברה טובה ? בבקשה נו ? בבקשה ?!
לא מתחננים ...../images/Emo203.gif בבקשהההה, פליייייייז... נווווווווווווווו ? בבקשה... ? תמונות ...? תהיי נחמדה? תהיי חברה טובה ? בבקשה נו ? בבקשה ?!