משעמם פה ר=צ=ח!!!!!

משעמם פה ר=צ=ח!!!!!

אז לכן החלטתי לעשות לכן פה כל מיני דברים חמודים ומצחיקים אני יודעת שזה הרבה ריאה אבל שווה לקרוא..!! כיצד להחזיר למורים על משפטים מעצבנים: 1. מורה:"יש לי עיניים בגב" תלמיד: "אז את כניראה צריכה לשים עוד זוג משקפיים…" .2 מורה: "מה זה פה שוק?" אבוקדו ב10-,שטיחים,ארונות ב..." 3. מורה: "אני רוצה לשמוע דממה!" תלמיד: "אני אישית לא שומע, אז או שאני חירש או שלא יודע מה.." 4. מורה: "להביא לך כוס קפה עם זה?" תלמיד: "אפשר שוקו במקום?? מה?! אני לא אוהב קפה! נו פליזזז...!!? 5. מורה: "גם אני רוצה ללכת הביתה.." תלמיד: "אז לכי זה יעזור לכולנו! 6. מורה: "חכה , חכה אתה תשלם על זה.." תלמיד: "וואלה? בצ'ק או במזומן?"/ תלמיד: "אבל אנחנו במינוס!! אמא אמרה שלא נותנים כסף לסתם זבל!!...." 7.המורה: "הצילצול הוא בישבילי!" תלמיד: "נכון..כדי שתדעי מתי לתת לנו הפסקה! כשמשעמם לכן במעליות! ~כשיש רק עוד מישהו אחד חוץ ממכן במעלית, תדקרו אותם עם האצבע ותעשו כאילו זה לא אתם... ~תלחצו על כפתור, תעשו כאילו זה נותן לכם זרם חשמלי,תצעקו "אווווויייי זה נותן זרם"! תחייכו, ותלחצו על עוד! ~תבקשו מאנשים ללחוץ על כפתורים בשבילהם, אבל תלחצו על הכפתורים הלא נכונים... ~תפילו עט, תחכו שמישהו ירים את זה בשבילכם, ואז תצעקו עליהם, "זה שלי!!" ~תצלמו את כולם (<:::::::::::::: מאיפה נוציא עכשיו מצלמה?!) ~תשאלו פתאום,כשיש דממה- "מה זה היה?!" ~תעמדו ממש קרוב למישהו, ותריחו אותו (כמו כלב).. ~כשהדלתות נסגרות תגידו "בלי פאניקה! הם יפתחו שוב!" ~תצעקו "חיבוק קבוצצצצצצצצתי!!" ~תנעצו עיניים באחד האנשים, ואז תגידו בפחד, "אתה אחד מ-מ-מ-מ-מ-מ-מהההם!!!" ותלכו אחורה לאט... ~תחייכו אל אחד מהאנשים, ואז תודיעו בשמחה, "אני לובשת גרביים חדשות היום!" ~כשהמעלית עוצרת, תעשו כאילו אתם מנסות לפתוח את הדלת, וכשהיא נפתחת, תשחקו אותה מבויישים... ~תלחשו לעצמיכם, "יש לי פיפי, יש לי פיפי.." (אבל שישמעו)ת'שחקו אותה כאילו חטפתם ת'שוק של החיים ואז תגידו- "אוופס!" ~כשהכל שקט, תשאלו, "של מי הפלאפון הזה??!" ~תסתכלו על אנשים ותתפקעו מצחוק! ~תגידו לכולם "שלום" ~תגידו לאחד מהאנשים "היי, מאיפה אתה מוכר לי?! אה, ניזכרתי, אתה לא היית זה שהיה עם מינקה"? ואז ישאלו אתכן "מי זה מינקה???" ועכשיו תגידו "נו זאת, מהספארי, הגורילה! אתה לא זוכר?! לא היית איתה בכלוב?!"

המשך...

כשמשעמם לכן אחרי הצהריים!כשמשעמם לכן אחרי הצהריים! ~הכי שווה זה...להיכנס לאתר שלנו!! ~תיפגשו עם חברה. ~תראו T.V.. ~תשחקו או תיגלשו באנטרנט או במחשב. ~תעבדו על אנשים בפאלפון (לא רצוי).. ~תצאו לקניון או לסרט.. ~לכו לנוער העבוד/צופים/בני המושבים (או כל כל תנועה אחרת שאתן נמצאות בה). ~תקראו ספר ~תשחקו משחק ~להכין עוגה/עוגיות/סלט... בקיצקץ אוכל!! ~להכין משהו של יצירה!! ~לשחק בכדור או סתם לפגוש אנשים ולדבר איתם. ~להמציא/ לעשות תסרוקת חדשה.. ~להתאפר...ולהתגנדר.. ~לשחק בפאלפון.. ~לשלוח SMS.. לחברה.. ~לעשות תפזורת/תשחץ.. ~לעשות ביביסטר (לא על האחים!! על הילדים של השכנה או של חברים)---> כסף טוב וגם כיף!! 10 דרכים איך להיפטר מסקרים טלפוניים: 1. להתחיל עם עורכת הסקר 2. לדבר בשפה זרה 3. לדפוק על השולחן ולהגיד שמישהו דופק בדלת 4. ללחוץ על מקשי הטלפון בזמן השיחה 5. להתחיל לספר על כל הצרות בבית 6. לצעוק שרוצח מסוכן מתקרב 7. להגיד שמחכים לשיחה חשובה 8. להגיד שטילפנו כבר בקו השני 9. לקלל 10. לצעוק "טעות" ולטרוק את הטלפון 5 דברים שאומרים למלצרית 1. למלצרית שלא מחייכת: "אני אזמין חיוך קטן " 2. (למלצרית) את יודעת מה לא טוב בתג עם השם שיש לך בחולצה? שאין שם את הטלפון שלך... 3. אני רוצה להזמין "כוס מים מפית וקש" 4. "מותר להשאיר כאן טיפ?" 5. ממש בסוף שכולם כבר שמו את הכסף במגש הקטן של המלצרית אז פונים למלצרית ואומרים לה: "נכון עד עכשיו היה הכול אחלה, השרות האוכל הכול היה בסדר, ובשביל שזה ימשך יש לנו בקשה קטנה מימך,חסר לנו 4 שקל תוכלי להוסיף לנו בבקשה?" 10 רעיונות לסטיקרים (שמודבקים על גב כלי הרכב) מצחיקים.. 1. זהירות נהגת באוטו 2. זהירות מחבל מתאבד באוטו.. 3. דרסת שילמת 4. צפצף אם נדלקת עליי 5. נהג י(ו)שן 6. זהירות! מכונית גנובה לפניך 7. תסתכל על הכביש!! 8. אם אתה יכול לקרוא את זה, תתרחק! 9. נ נה נהג מסומם (ברוח נ נח נחמן מאומן) 10. אני מטוס בהכחשה 7 דרכים לענות לטלפון 1. "דבר" 2. "זה המשטרה?" 3. "טעות" 4. "אם זה לא ___ אני מנתק" <כשמצפים למישהו> 5. "תנתקו זה עולה לכם כסף" 6. הלו, אהההה מה המצב..סתם אחי אתה במשיבון... אתה מוזמן להשאיר הודעה או פשוט להתקשר בזמן אחר...בייייי 7. "חג שמח למתקשרים, אנא נתקו ועכשיו."

המשך...

מכירים את זה ש.... מכירים את זה שאתם אוכלים ארוחה עם כל המשפחה וכשאתם באים למזוג שתיה לכוס שלכם....‏ כל המשפחה מצטרפת ומביאה לכם את הכוסות שלהם כדי שתמזגו להם גם.... ‏מכירים את זה שכל פעם שאתם מגיעים למכונת משקאות ואתם לבד אתם מתפללים או מקווים שמישהו השאיר שם עודף...‏ תמיד אתם מתים שיהיה שם איזה שקל אחד ,‏זה מה שיעשה לכם את היום.... ‏מכירים את זה שתוך כדי אכילה אתם קוראים את המרכיבים של השתייה? ‏ואז אתם מתחילים כזה.. "‏גליצרול GF3, C2, ‏פרוטלקעקיו CVSD23" (‏משו כזה) ‏ולמרות שאתם לא מבינים כלום אתם ממשיכים לקרוא הכל? ‏ויש את הקטע שאתם לא שמים לב שאתם נסחפים ואז אתם כזה.. "‏בתוקף עד ה.." מכירים את זה שאתם קמים מהמיטה באמצע הלילה, נגיד לשירותים, הכל חשוך ולא רואים כלום, ואז אתם דופקים את הזרת שברגל בקצה המיטה? ‏מכירים את זה שאתם צריכים משהו מהאמבטיה נגיד, ‏ואז במקום זה מגיעים למטבח איכשהו ומסתובבים שם כמו זומבים בלי מטרה, ‏ לא מבינים מה רציתם מהמטבח, ‏ואז קולטים שבכלל רציתם לאמבטיה, ‏ אז חוזרים לאמבטיה ואז שוכחים מה רציתם שם... ‏ואז, ‏מבואסים, ‏אתם חוזרים לחדר שלכם או לסלון או איפה שלא הייתם, ‏יושבים, ‏מתמקמים, ‏מדליקים טלוויזיה או כל עיסוק אחר, ‏ ואז נזכרים מה רציתם מהאמבטיה, ‏מתבאסים תחת לקום, ‏ובכל זאת עושים את כל הקטע עם המטבח שוב? ‏מכירים את זה שנגיד אתם אוכלים סנדוויץ' ‏עם מלפפון ליד. ‏ אז אתם אוכלים את המלפפון ממש לאט כדי שיספיק לכל הסנדוויץ', ‏ אבל אז אתם מגיעים לביס-‏שניים האחרונים ומגלים שהשארתם בערך חצי מלפפון? ‏ אז כדי להרגיש טוב עם עצמכם אתם אוכלים מהר את המלפפון ומשאירים ביס אחד כדי שהתוכנית באמת תסתיים כמו שרציתם. ‏מכירים את זה שאתם הולכים ליד מישהו ואז בכדי לא להיתקע בו אתם הולכים למקום אחד, ‏ואז הוא גם בטעות הולך למקום אחד (‏לוקח צעד אחד קדימה) ‏ואז אתם הולכים לצד השני ואז הוא גם הולך לצד השני ואז יוצא לכם ריקוד מושחת עם איזה זקנה בת 60 ‏שבכלל לא תיכננת... ‏מכירים את זה שאתם מדברים עם מישו על משו לא כזה מעניין ואז אתם מוצאים את עצמכם אומרים כל חצי דקה בערך "‏כן,‏אה", ‏ אחרי 20 ‏פעמים של "כן, אה" אתם מפחדים שהוא ישים לב ומנסים לגוון עם איזה "‏אשכרה" ‏ו "‏וואלה"... ‏מכירים את זה שאתם רוצים להביא לחדר שלכם אוכל שמורכב מכמה דברים אז אתם מתעקשים לעשות את זה בפעם אחת ולא ללכת ולחזור? ‏ לחשוב שהמרחק מהמטבח לחדר הוא קילומטרים... ‏ אז אתם עושים שטויות כמו לשים את הכוס על המצח וללכת באלכסון כדי שהגבינה לא תיפול. ‏ ואז תמיד כשאתם יושבים אתה נזכרים שמרוב ה"‏רמבו" שעשיתם והדברים, ‏ שכחתם את הקולה , ‏או את המזלג... ‏מכירים את זה שהפריזר כל כך מלא, ‏שכל פעם שאתם פותחים אותו נופל עליכם משהו? ‏עכשיו כל פעם שרוצים להוציא משהו מהפריזר זה הופך לסרט מתח... ‏ מה יפול עליכם, ‏ומאיזה כיוון? ‏ואז אתם צריכים גם לתפוס את הכל בזמן, ‏שחלילה לא יפול על הריצפה. ‏אם מישהו קולט אתכם בזמן שאתם תופסים משהו שנופל עליכם אתה בכלל תותחים. ‏הכי באסה זה שעד שהצלחתם להוציא מה שהייתם צריכים ויצאתם משם ללא פגע, ‏פתאום אתם נזכרים ששכחתם את הקרח, ‏ואז אתם כל כך בטוחים בעצמכם שעברתם את זה קודם בקלות שאתם פותחים את הפריזר שוב והכל נופל על הריצפה. ‏או שאתם מוציאים משהו מהמקרר ובאים להחזיר אותו ואין מקום אז אתם דוחפים אותו לאנשהו וסוגרים את הדלת מהר מהר, ‏ שיפול על מי שבא אחריך. ‏יש עוד קטע. ‏ שאתם מוציאים הרבה דברים כדי להגיע לסוף.. ‏וכשאתם מחזירים נשארים איזה 5 ‏דברים שלא נכנסים! ‏וזה מוזר, ‏הרי זה היה שם! ‏איך זה לא נכנס עכשיו! ‏מכירים את זה שאין לכם כוח לזוז, ‏אז אתם עושים פעולות עם הרגל? ‏ כמו לדוגמא להרים משהו? ‏מכירים את זה שאתם מתחמנים את המיקרו ואתם עוצרים אותו שנייה לפני שהזמן נגמר רק כדי לא לחכות לצפצופים? ‏ושנגיד נשארו 20 ‏שניות או דקה למיקרו, ‏ואתם צריכים ללכת להשתין, ‏אז אתם אומרים לעצמכם " ‏יאללה אני חייב להספיק!!!!!!! " ‏ואז אתם נכנסים למן מירוץ מטורף! ‏ובסוף אתם לא מספיקים כמעט אף פעם... ‏מכירים את זה כשאתם משחקים מטקות והכדור עף לאמצע תמיד יש את הדילמה מי ילך להביא? ‏ אז כל אחד כזה עושה חצי צעד ולא יודע אם להמשיך.. ‏ואז כשאתה כבר ממשיך ואוטוטו אתה מגיע לכדור מגיע זה שמולך ולוקח אותו. ‏מכירים את זה כשמישהו מחזיר לכם על דלפק מתכת עודף בשקלים בודדים ואין לכם ציפורניים אז אתם לא מצליחים להרים את השקלים מהדלפק, ויש תור מאחורה וכולם מסתכלים עליכם וזה נראה להם כאילו אתם משחקים עם השקל? או כשאתם באוטובוס קונים כרטיסיה חדשה אז הנהג שם לכם את הכרטיסיה על היד, ‏ועליה את העודף. ‏ עכשיו זה הדבר הכי מעצבן, ‏כי זה גם נהג ממורמר שנסע כל היום ועכשיו הוא נוסע בזיג זגים, ‏וגם יש איתכם עוד 2000 ‏ילדים .. ‏ואז אתם אמורים להשתלט איכשהו על העודף שלא יחליק מהכרטיסיה. ‏קרה לכם כשהייתם קטנים שעשיתם קניות עם אמא והיא אמרה לכם לקחת כבר את העגלה לקופה כי אפשר להתחיל להעביר מוצרים '‏יש לי רק עוד דבר אחד לקחת' ‏ואז אתם בקופה, ‏בהתחלה מניחים הכול על הסרט הנע בקצב נורמלי וככל שהמוצרים בעגלה אוזלים אתם שולפים אותם לאט יותר ואמא לא מגיעה ובסוף אתם נתקעים עם הקופאית הזועפת כי לא דאגתם שאמא שלכם תגיע בזמן, ‏וכולכם הופכים לרדאר, ‏מסתכלים עם משקפת לראות אם יש אמא באופק? ‏ותמיד זה נראה כאילו היא עשתה את זה בכוונה... ‏מכירים את זה כשתמיד נתקע המחשב אז הולכים למקרר באופן לא מודע, ‏ פותחים אותו ומסתכלים אם יש משהו לאכול (‏ברוב הפעמים אין) ‏ואז חוזרים למחשב? חחחחחחח מצחיק מאוד וכ"כ נכון !!!!

נ.ב. שחכתי לציין שזה לא אני רשמתי

את כל ז העתקתי את זה מאתר אחד של טיפו לא זוכרת יך קוראים לאתר.. תהנו ותגיבו.=]

חחחחחחחח גם הכיי הרג אותיי

המכירים את זה?!ליי זה קורהה הכלל חחחחחח במיוחד עים הבקבוק והמשפחה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

OoנויoO

New member
חחחח יאו שירה קרעת אותי אבל הכי עם

הקטע של המשפחה והבקבוק ובאמצע הלילה עם הזרת זה הכי קורה לי חחחחחחח ואי כואבת לי הבטן מהצחוק כבר חחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה