משעמם פה מדי שגרתי OFIF צריכים לדאוג לאיזה ריוט וולפי השתפן ועכשיו משעמם...
ק קולה מהאף New member 11/6/06 #1 משעמם פה מדי שגרתי OFIF צריכים לדאוג לאיזה ריוט וולפי השתפן ועכשיו משעמם...
I id0a New member 12/6/06 #2 צודק בהחלט, לפיכך אופיף נותנים אולטימטום למנהלת בפורום העריצה לפרוש מהניהול עד יום ראשון 18.6.06 אם בקשתו לא תתמלא אנו נדאג להרים את הסביבה על ידי פגזים "טועים" שינחתו בבית ספר ובמשרדי תפוז. ברור ? OFIF OFIF OFIF
צודק בהחלט, לפיכך אופיף נותנים אולטימטום למנהלת בפורום העריצה לפרוש מהניהול עד יום ראשון 18.6.06 אם בקשתו לא תתמלא אנו נדאג להרים את הסביבה על ידי פגזים "טועים" שינחתו בבית ספר ובמשרדי תפוז. ברור ? OFIF OFIF OFIF
I id0a New member 12/6/06 #9 כן יש, נקרא לו יום הדין, וזה עד 19.6, שלא יגידו שאופיף לא אירגון למען זכויות אדם. תראי איך אנחנו מתחשבים ברצונות שלך מנהלת עריצה שכמותך.
כן יש, נקרא לו יום הדין, וזה עד 19.6, שלא יגידו שאופיף לא אירגון למען זכויות אדם. תראי איך אנחנו מתחשבים ברצונות שלך מנהלת עריצה שכמותך.
M Ms UnderstOod New member 13/6/06 #10 אוי שמרס.. ~יום הדין~ ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif it's your destiny speaking!!
D DeadWolf New member 12/6/06 #3 לא השתפן ולא כלום! פשוט התבקשתי להפסיק להגיב עקב ריבוי בקללות.. מה שאומר שאני נכנס לפה פעם ב.. ושוקל טוב טוב אם להגיב שיהיה לכולם יום טוב ומלא בברכות
לא השתפן ולא כלום! פשוט התבקשתי להפסיק להגיב עקב ריבוי בקללות.. מה שאומר שאני נכנס לפה פעם ב.. ושוקל טוב טוב אם להגיב שיהיה לכולם יום טוב ומלא בברכות
I id0a New member 12/6/06 #4 איזה הומו ! וולפי הוכחת לכולנו שאין לך ביצים, שאתה הומו ופחדן. צעד קטן לפורום, צעד גדול לאופיף. HEIL OFIF!
איזה הומו ! וולפי הוכחת לכולנו שאין לך ביצים, שאתה הומו ופחדן. צעד קטן לפורום, צעד גדול לאופיף. HEIL OFIF!
D DeadWolf New member 13/6/06 #13 זה דיי לא קשור.. אני לא רוצה שיעיפו אותי ובנוסף יכולים לסגור תפורום.. אז אני שומר על פרופיל נמוך
I id0a New member 12/6/06 #6 נצל"ש, כל החבר'ה של גוש תלמונד והסביבה (יענו שרון דרומי) תבדקו אם יש לכם בבית דפי זהב של "09 שרון צפוני" ואם לא תודיעו.
נצל"ש, כל החבר'ה של גוש תלמונד והסביבה (יענו שרון דרומי) תבדקו אם יש לכם בבית דפי זהב של "09 שרון צפוני" ואם לא תודיעו.
I id0a New member 12/6/06 #8 בקיצור, כל מי שגר באיזור גוש תלמונד שיבדוק מה הכותרות של דפי זהב שלו. ויגיד. תודה, זה חשוב.