משעמם ליP:

zohar36

New member
משעמם ליP:

שם: גיל: עיר: תאריך לידה: -אהבה ואכזבה - את מאוהבת במישהו עכשיו?: אהבת מישהו פעם?: יש לך חבר?: את אוהבת את החבר שלך?: התאהבת במישהו והוא לא רצה אותך?: מישהו רצה אותך ולא רצית אותו בחזרה? : מתי התנשקת בפעם הראשונה?: אם לא התנשקת,את רוצה להתנשק?: עם מי את רוצה שזה יהיה?: רצית מישהו שגדול ממך בכמה שנים טובות?: הכרת את ה'מישהו' הזה?/הייתם בקשר?: התחלת עם מישהו דרך אתר הכרויות?: מישהו התחיל איתך דרך אתר הכרויות?: אהבת מישהו שחברה טובה שלך אהבה?: היית עם מישהו שהיה עם חברה שלך?: בגדו בך?תפסת את חבר שלך בוגד בך?: בגדת פעם בחבר שלך/במי שהיה חבר שלך?: ניסית להציע למישהו חברות ולא היה לך אומץ?: ביקשת פעם ייעוץ בפורום בקשר למישהו?: פנטזת פעם על מישהו שאת לא מכירה במציאות?: דמיינת פעם את הנשיקה הראשונה שלך?: איך היא הייתה?: הבאת פעם בן לבית שלך והכרת אותו להורים?: איך אמא שלך/אבא שלך הגיבו ?: יצא לך פעם להתאהב במורה שלך בבית ספר?: אם לא,נכון שפינטזת עליו פעם?: אם ההורים שלך התגרשו,יצא מצב שנדלקת/התאהבת בחבר של אמא?(אם יש): שברו לך את הלב?: שברת למישהו את הלב ?: התאהבת במישהו שגם אוהב אותך?: היה לך פעם חבר ממש ביישן שלא יכולת לדבר איתו בקושי?: היה לך סטוץ עם מישהו?: יצא מצב שגבר ניצל אותך להנאות שלו ולא שמת לב כי היית מאוהבת?: התאהבת במישהו שידעת מראש שלא ילך ביניכם שום דבר?: רצית להכיר את אחד מהבוגרים ופחדת כי הייתה לו חברה מפחידה?: רבת עם מישהי פעם על בן ששתיכן רציתן ?: -קנאה- את ילדה מאוד קנאית לדעתך?: קינאת במישהי מהשכבה שלך?: קינאת במישהי שהייתה עם ילד שאת אוהבת/אהבת?: רצית להיות מישהי אחרת בגלל שהיא הייתה יותר יפה?: את חושבת שקינאו בך פעם?: מישהי אמרה לך שהיא נורא מקנאה בך?: אמרת פעם למישהי שאת מקנאה בה?: בכית פעם מרוב קנאה?: -ביטחון עצמי ודימוי עצמי- את אוהבת את עצמך?: את בטוחה במה שאת עושה?: כשאת מחליטה משהו את עושה אותו מייד או חושבת לפני?: מה את לא אוהבת בעצמך ?: מה את כן אוהבת בעצמך?: מה היית רוצה לשנות בעצמך?: מה לא היית רוצה לשנות בעצמך?: בכית פעם כי חשבת שאת לא יפה?: אמרו לך פעם שאת לא יפה?: אמרו לך פעם שאת מאוד יפה?: היית רוצה להיות מישהי אחרת?: אם כן,היית רוצה להיות בדיוק כמוה ולקבל כל מה שיש לה(גם מה שאין) או רק את המראה החיצוני?: אם לא,כל הכבוד לך(לא צריך להיות מישהי אחרת,תהיי את עצמך בלבד!!): ניסית פעם להתנהג אחרת ממה שאת מתנהגת בדרך כלל?: ניסית להתנהג אחרת בגלל בן מסויים שאהבת?: ניסית לחקות מישהי במראה,בלבוש ובהתנהגות כי בן אחר אהב את זה?: ניסית למצוא חן בעיניי מישהו בכך שתשני את עצמך לגמרי?: הסתכלת פעם במראה ולא אהבת מה שראית?: אם כן,למה? זה לא צריך להיות ככה: אם לא,יופי. תאהבי את עצמך..זה הכי חשוב: -משפחה- את אוהבת את ההורים שלך?: את אוהבת את המשפחה שלך בכללי?: עם מי את הכי לא מסתדרת מהמשפחה?: את אוהבת לגור עם המשפחה או שאת מעדיפה לגור לבד?: עם מי את הכי מסתדרת מהמשפחה?: מישהו מת מהמשפחה שלך?(ז"ל): אהבת אותו/אותה?היית קשורה אליו/אליה?: אם יש לך אחות גדולה,את מספרת לה דברים אישיים שלך?: את מתייעצת עם מישהו מהמשפחה כשאת בצרות או בבעיה מסויימת?: מצאת את עצמך מייעצת למישהו מהמשפחה למרות שאת קטנה?: יש לך אחים /אחיות?: בני/בנות כמה הם/הן?: את האחות הגדולה/הקטנה/האמצעית?: את מרגישה שמתייחסים אלייך פחות מאשר לאחים/אחיות שלך?: את מרגישה נאהבת במשפחה?: מתייחסים אלייך טוב במשפחה?מחמיאים לך,עוזרים לך וכו'?: - סתם שאלות כלליות- את אוהבת לקרוא?: איזה ספר קראת לאחרונה?: את אוהבת לאכול?: איזה אוכל את אוהבת לאכול?: את אוהבת לישון?: מתי ישנת בפעם האחרונה?: כמה זמן?: מתי אכלת בפעם האחרונה?: כמה אכלת?:D: עישנת פעם?: אם כן,את אוהבת את זה או שאת סתם עושה את זה להרשים אחרים?: רצית לרצוח מישהו מרוב עצבים? היית עצבנית על מישהו המון זמן?: שיקרת למישהו? כמה פעמים? האמנת לשקרים שלך עד שזה יצא משליטתך?: עבדת על מישהו בטלפון?: רצית לעבוד על מישהו ולא היה לך אומץ?: פחדת ממישהו?: רצית לדבר עם מישהו ולא היה לך אומץ כי פחדת שהוא יענה לך בצורה מגעילה?: זלזלת במישהו?: עשית פרצופים למישהו שרצה אותך?: דיברת בטלפון המון זמן עד שאמא שלך צרחה עלייך?: מה החשבון בפלאפון שלך? הוא גבוה או נמוך יחסית?: כמה זמן את מדברת בטלפון?: יש לך פלאפון אישי משלך?: יש לך שיחות חופשי או כרטיס עם מחיר מסויים שאליו את צריכה להגיע?(טוקמן/ביגטוק):

עכשיו אני, כי ההוא הלך../images/Emo163.gif

שם:ים גיל:16 וחצי עיר:דווקא קיבוץ
תאריך לידה:12.6 -אהבה ואכזבה - את מאוהבת במישהו עכשיו?: אהבת מישהו פעם?:
יש לך חבר?:
את אוהבת את החבר שלך?: התאהבת במישהו והוא לא רצה אותך?:אמ מישהו רצה אותך ולא רצית אותו בחזרה? :יאפ, אבל מזמן מתי התנשקת בפעם הראשונה?:בכיתה י' אם לא התנשקת,את רוצה להתנשק?: עם מי את רוצה שזה יהיה?: רצית מישהו שגדול ממך בכמה שנים טובות?:יאפ הכרת את ה'מישהו' הזה?/הייתם בקשר?:הכרתי, אבל לא היינו בקשר, וטוב שכך התחלת עם מישהו דרך אתר הכרויות?:
מישהו התחיל איתך דרך אתר הכרויות?:כנ"ל אהבת מישהו שחברה טובה שלך אהבה?:לא היית עם מישהו שהיה עם חברה שלך?:לא בגדו בך?תפסת את חבר שלך בוגד בך?:
, אבל לא תפסתי אותו. הוא סיפר לי אחרי שנפרדנו בגדת פעם בחבר שלך/במי שהיה חבר שלך?:בחיים לא. ניסית להציע למישהו חברות ולא היה לך אומץ?:לא ביקשת פעם ייעוץ בפורום בקשר למישהו?:נראלי פנטזת פעם על מישהו שאת לא מכירה במציאות?:אולי בכיתה ז' דמיינת פעם את הנשיקה הראשונה שלך?:כן
איך היא הייתה?:לא כמו שדמינתי. היה נחמד ואזכור את זה תמיד
הבאת פעם בן לבית שלך והכרת אותו להורים?:כן איך אמא שלך/אבא שלך הגיבו ?:אהבו את זה יצא לך פעם להתאהב במורה שלך בבית ספר?:לא אם לא,נכון שפינטזת עליו פעם?:לא אם ההורים שלך התגרשו,יצא מצב שנדלקת/התאהבת בחבר של אמא?(אם יש):הם נשואים, ההורים שלי. שברו לך את הלב?:כן שברת למישהו את הלב ?:לא נראלי התאהבת במישהו שגם אוהב אותך?:בזה שהיה חבר שלי. היה לך פעם חבר ממש ביישן שלא יכולת לדבר איתו בקושי?:לא היה לך סטוץ עם מישהו?:לא יצא מצב שגבר ניצל אותך להנאות שלו ולא שמת לב כי היית מאוהבת?:לא התאהבת במישהו שידעת מראש שלא ילך ביניכם שום דבר?:אולי בעברי לידר
רצית להכיר את אחד מהבוגרים ופחדת כי הייתה לו חברה מפחידה?:לא רבת עם מישהי פעם על בן ששתיכן רציתן ?:לא -קנאה- את ילדה מאוד קנאית לדעתך?:כן קינאת במישהי מהשכבה שלך?:כן קינאת במישהי שהייתה עם ילד שאת אוהבת/אהבת?:שאהבתי, כן. רצית להיות מישהי אחרת בגלל שהיא הייתה יותר יפה?:יצא לי את חושבת שקינאו בך פעם?:כן מישהי אמרה לך שהיא נורא מקנאה בך?:כן אמרת פעם למישהי שאת מקנאה בה?:כן בכית פעם מרוב קנאה?:כן, כשגילתי, מזמן, שלX שלי יש חברה -ביטחון עצמי ודימוי עצמי- את אוהבת את עצמך?:לא את בטוחה במה שאת עושה?:לא כשאת מחליטה משהו את עושה אותו מייד או חושבת לפני?:אמ חושבת מה את לא אוהבת בעצמך ?:את האף, את זה שאני משוגעת קצת מה את כן אוהבת בעצמך?:את זה שאני חרוצה מה היית רוצה לשנות בעצמך?:כמעט הכל. מה לא היית רוצה לשנות בעצמך?:את החריצות בכית פעם כי חשבת שאת לא יפה?:לא נראלי
אמרו לך פעם שאת לא יפה?:אמ אחים שלי הקטנים והרעים אמרו לך פעם שאת מאוד יפה?:כן. והוא סתם היה צבוע. היית רוצה להיות מישהי אחרת?:להראות אחרת אם כן,היית רוצה להיות בדיוק כמוה ולקבל כל מה שיש לה(גם מה שאין) או רק את המראה החיצוני?:רק מראה חיצוני אם לא,כל הכבוד לך(לא צריך להיות מישהי אחרת,תהיי את עצמך בלבד!!): ניסית פעם להתנהג אחרת ממה שאת מתנהגת בדרך כלל?:יאפ ניסית להתנהג אחרת בגלל בן מסויים שאהבת?:לא ניסית לחקות מישהי במראה,בלבוש ובהתנהגות כי בן אחר אהב את זה?:לא ניסית למצוא חן בעיניי מישהו בכך שתשני את עצמך לגמרי?:לא הסתכלת פעם במראה ולא אהבת מה שראית?:כל יום אם כן,למה? זה לא צריך להיות ככה:אחלה אם לא,יופי. תאהבי את עצמך..זה הכי חשוב: -משפחה- את אוהבת את ההורים שלך?:כן את אוהבת את המשפחה שלך בכללי?:כן עם מי את הכי לא מסתדרת מהמשפחה?:אח שלי את אוהבת לגור עם המשפחה או שאת מעדיפה לגור לבד?:עם המשפחה עם מי את הכי מסתדרת מהמשפחה?:אח שלי הגדול מישהו מת מהמשפחה שלך?(ז"ל):כן, אבל לא ממדרגה ראשונה אהבת אותו/אותה?היית קשורה אליו/אליה?:כן אם יש לך אחות גדולה,את מספרת לה דברים אישיים שלך?:יש לי רק אחים בנים את מתייעצת עם מישהו מהמשפחה כשאת בצרות או בבעיה מסויימת?:כן, עם אמא. מצאת את עצמך מייעצת למישהו מהמשפחה למרות שאת קטנה?:כן יש לך אחים /אחיות?:שלושה אחים. בני/בנות כמה הם/הן?:18 וחצי, 11 ו9 וחצי את האחות הגדולה/הקטנה/האמצעית?:האמצעית את מרגישה שמתייחסים אלייך פחות מאשר לאחים/אחיות שלך?:כן
את מרגישה נאהבת במשפחה?:אחלה מתייחסים אלייך טוב במשפחה?מחמיאים לך,עוזרים לך וכו'?:כן - סתם שאלות כלליות- את אוהבת לקרוא?:לא איזה ספר קראת לאחרונה?: הדגש|את אוהבת לאכול?:לא איזה אוכל את אוהבת לאכול?:סלט את אוהבת לישון?:לא כ"כ מתי ישנת בפעם האחרונה?:מהלילה עד 5:30 היום בבוקר כמה זמן?: מתי אכלת בפעם האחרונה?:ב10 בבוקר בערך כמה אכלת?:D:תפוח עישנת פעם?:לא
אם כן,את אוהבת את זה או שאת סתם עושה את זה להרשים אחרים?: רצית לרצוח מישהו מרוב עצבים?כן היית עצבנית על מישהו המון זמן?:
שיקרת למישהו?כן כמה פעמים?אמ האמנת לשקרים שלך עד שזה יצא משליטתך?:כן עבדת על מישהו בטלפון?:כן
רצית לעבוד על מישהו ולא היה לך אומץ?:כן
פחדת ממישהו?:כן רצית לדבר עם מישהו ולא היה לך אומץ כי פחדת שהוא יענה לך בצורה מגעילה?:כן זלזלת במישהו?:כן

Drenthe

New member
למרות שרק קפצתי לבדוק

משהו על המחשב
יאלה על הדרך. שם: אלי. גיל: 16 וכמה חודשים בודדים
תאריך לידה:21.11. -אהבה ואכזבה - את מאוהבת במישהו עכשיו?לא. אהבת מישהו פעם?:כן. יש לך חברה*?לא. את אוהבת את החבר שלך?איזה חבר? התאהבת במישהו והוא לא רצה אותך?אהבה אהבה? האמת שאני מנסה להבדיל בין להיות "דלוק" לבין "מאוהב". מישהו רצה אותך ולא רצית אותו בחזרה?בערך. מתי התנשקת בפעם הראשונה?: לא זוכר. אם לא התנשקת,את רוצה להתנשק?:- עם מי את רוצה שזה יהיה?:- רצית מישהו שגדול ממך בכמה שנים טובות?:כן. הכרת את ה'מישהו' הזה?/הייתם בקשר? בערך. התחלת עם מישהו דרך אתר הכרויות?:לא. מישהו התחיל איתך דרך אתר הכרויות?:לא הייתי אף פעם באתר הכרויות. אהבת מישהו שחברה טובה שלך אהבה?: אני אענה כאילו שהשאלה מנוסחת למין הגברי; ולא. היית עם מישהו שהיה עם חברה שלך?:לא. בגדו בך?תפסת את חבר שלך בוגד בך?:לא. בגדת פעם בחבר שלך/במי שהיה חבר שלך?:לא. ניסית להציע למישהו חברות ולא היה לך אומץ?:כן. ביקשת פעם ייעוץ בפורום בקשר למישהו?: אולי ייעוץ ספורט אבל בטח לא אהבה. פנטזת פעם על מישהו שאת לא מכירה במציאות?:כן. דמיינת פעם את הנשיקה הראשונה שלך?:אממ כן בזמנו. איך היא הייתה?: Hot
הבאת פעם בן לבית שלך והכרת אותו להורים?:לא בדיוק. איך אמא שלך/אבא שלך הגיבו ?: בסבבה כאילו יצא לך פעם להתאהב במורה שלך בבית ספר?:חחחחחחחח,לא. אם לא,נכון שפינטזת עליו פעם?:חחחחחחחח,לא. אם ההורים שלך התגרשו,יצא מצב שנדלקת/התאהבת בחבר של אמא?(אם יש):יאקי, לא. שברו לך את הלב?:בערך. שברת למישהו את הלב ?:בערך. התאהבת במישהו שגם אוהב אותך?: כן. היה לך פעם חבר ממש ביישן שלא יכולת לדבר איתו בקושי?: לא. היה לך סטוץ עם מישהו?:- יצא מצב שגבר ניצל אותך להנאות שלו ולא שמת לב כי היית מאוהבת?: האמת השאלון המנוסח לנשים מתחיל לעצבן אותי
התאהבת במישהו שידעת מראש שלא ילך ביניכם שום דבר?:כן. רצית להכיר את אחד מהבוגרים ופחדת כי הייתה לו חברה מפחידה?:איי. רבת עם מישהי פעם על בן ששתיכן רציתן ?: -קנאה- טוב דיי, אני לא יכול לנסח בראשי את השאלות הנכונות עבורי

Shlomit586

New member
../images/Emo15.gifכי ממש משעמם לי

שם: שלומית גיל: 16 וחמישה חודשים עיר: ירושלים תאריך לידה: 16/8/92 -אהבה ואכזבה - את מאוהבת במישהו עכשיו?: כן אהבת מישהו פעם?: כן יש לך חבר?: לא את אוהבת את החבר שלך?:אבל אין לי
התאהבת במישהו והוא לא רצה אותך?: כן..בערך מה שקורה עכשיו
מישהו רצה אותך ולא רצית אותו בחזרה? : כן, גם זה קורה עכשיו
מתי התנשקת בפעם הראשונה?: אה..לא זוכרת מזמן חח אם לא התנשקת,את רוצה להתנשק?: עם מי את רוצה שזה יהיה?: רצית מישהו שגדול ממך בכמה שנים טובות?: בקטנה, לא ממש הכרת את ה'מישהו' הזה?/הייתם בקשר?: גם לא ממש
התחלת עם מישהו דרך אתר הכרויות?: לא מישהו התחיל איתך דרך אתר הכרויות?: לא אהבת מישהו שחברה טובה שלך אהבה?: כן
היית עם מישהו שהיה עם חברה שלך?: לא בגדו בך?תפסת את חבר שלך בוגד בך?: לא
בגדת פעם בחבר שלך/במי שהיה חבר שלך?: לא ניסית להציע למישהו חברות ולא היה לך אומץ?: חח בילדותי ביקשת פעם ייעוץ בפורום בקשר למישהו?: כן
פנטזת פעם על מישהו שאת לא מכירה במציאות?: כן דמיינת פעם את הנשיקה הראשונה שלך?: לא זוכרת
איך היא הייתה?: אני משערת שכיפית
הבאת פעם בן לבית שלך והכרת אותו להורים?: אכן איך אמא שלך/אבא שלך הגיבו ?: אהבו אותו מאוד
יצא לך פעם להתאהב במורה שלך בבית ספר?: חחחח לא
אם לא,נכון שפינטזת עליו פעם?: לא%$# אם ההורים שלך התגרשו,יצא מצב שנדלקת/התאהבת בחבר של אמא?(אם יש): לא, ממש לא. שברו לך את הלב?: כן שברת למישהו את הלב ?: כן התאהבת במישהו שגם אוהב אותך?: לא. אבל הוא אהב אותי אח"כ זה מה שחשוב
היה לך פעם חבר ממש ביישן שלא יכולת לדבר איתו בקושי?: אה...לא היה לך סטוץ עם מישהו?: לא יצא מצב שגבר ניצל אותך להנאות שלו ולא שמת לב כי היית מאוהבת?: לא התאהבת במישהו שידעת מראש שלא ילך ביניכם שום דבר?: לא(למרות שעכשיו אני במצב כזה, אבל אני מתכוונת עוד להשיג אותו
) רצית להכיר את אחד מהבוגרים ופחדת כי הייתה לו חברה מפחידה?: אה?לא חח רבת עם מישהי פעם על בן ששתיכן רציתן ?: יאפ -קנאה- את ילדה מאוד קנאית לדעתך?: הייתי קינאת במישהי מהשכבה שלך?: כן קינאת במישהי שהייתה עם ילד שאת אוהבת/אהבת?: לא קרה מצב כזה רצית להיות מישהי אחרת בגלל שהיא הייתה יותר יפה?: כן
את חושבת שקינאו בך פעם?: כן מישהי אמרה לך שהיא נורא מקנאה בך?: לא אמרת פעם למישהי שאת מקנאה בה?: כן בכית פעם מרוב קנאה?: כן -ביטחון עצמי ודימוי עצמי- את אוהבת את עצמך?: בערך את בטוחה במה שאת עושה?: כן כשאת מחליטה משהו את עושה אותו מייד או חושבת לפני?: חושבת עליו בד"כ, די תלוי באיזה נושא מה את לא אוהבת בעצמך ?: קנאית לפעמים, אבל לא יותר מידי, לא מאמינה בעצמי
מה את כן אוהבת בעצמך?: איך שאני נראת(די שלמה עם זה) ו..שאני בנאדם שיודע לסלוח(למרות שלפעמים זה יוצא לרעה) מה היית רוצה לשנות בעצמך?: את הגובה:| מה לא היית רוצה לשנות בעצמך?: את הפנים והאופי(די התרגלתי לעצמי..) בכית פעם כי חשבת שאת לא יפה?: כן אמרו לך פעם שאת לא יפה?: אני משערת שבילדותי זרקו לי כל מני הערות שאני מכוערתXDD אמרו לך פעם שאת מאוד יפה?: כן
היית רוצה להיות מישהי אחרת?: לא אם כן,היית רוצה להיות בדיוק כמוה ולקבל כל מה שיש לה(גם מה שאין) או רק את המראה החיצוני?: שום דבר אם לא,כל הכבוד לך(לא צריך להיות מישהי אחרת,תהיי את עצמך בלבד!!): ווהו
ניסית פעם להתנהג אחרת ממה שאת מתנהגת בדרך כלל?: כן חחח ניסית להתנהג אחרת בגלל בן מסויים שאהבת?: כן
ניסית לחקות מישהי במראה,בלבוש ובהתנהגות כי בן אחר אהב את זה?: לא שזכור לי
ניסית למצוא חן בעיניי מישהו בכך שתשני את עצמך לגמרי?: לא הסתכלת פעם במראה ולא אהבת מה שראית?: כן. אם כן,למה? זה לא צריך להיות ככה: לא יודעת, לפעמים לא מרוצים חח אם לא,יופי. תאהבי את עצמך..זה הכי חשוב: נכון -משפחה- את אוהבת את ההורים שלך?: מאוד את אוהבת את המשפחה שלך בכללי?: כן עם מי את הכי לא מסתדרת מהמשפחה?: אחותי נראה לי את אוהבת לגור עם המשפחה או שאת מעדיפה לגור לבד?: משפחה(למרות שלבד נשמע די נחמד חח) עם מי את הכי מסתדרת מהמשפחה?: אבא מישהו מת מהמשפחה שלך?(ז"ל): מהמורחבת אהבת אותו/אותה?היית קשורה אליו/אליה?: אהבתי, לא הייתי יותר מידי קשורה. אם יש לך אחות גדולה,את מספרת לה דברים אישיים שלך?: ממש ממש לא חחח הבנאדם הכי לא נכון לספר לו דברים על עצמי, זאת אחותי
את מתייעצת עם מישהו מהמשפחה כשאת בצרות או בבעיה מסויימת?: אם זה משהו שהוא לא מביך ויש מצב שיעזרו לי אז כן מצאת את עצמך מייעצת למישהו מהמשפחה למרות שאת קטנה?: כן יש לך אחים /אחיות?: כן, אח ואחות בני/בנות כמה הם/הן?: 28 אחות ואח 34 נראה לי את האחות הגדולה/הקטנה/האמצעית?: בת זקונים
את מרגישה שמתייחסים אלייך פחות מאשר לאחים/אחיות שלך?: לא את מרגישה נאהבת במשפחה?: כן מתייחסים אלייך טוב במשפחה?מחמיאים לך,עוזרים לך וכו'?: כן - סתם שאלות כלליות- את אוהבת לקרוא?: כן איזה ספר קראת לאחרונה?: קיסרית נראה לי, לא זוכרת:S את אוהבת לאכול?: מאוד איזה אוכל את אוהבת לאכול?: אוכל משמין וטעים
וסלטים זה גם אחלה
את אוהבת לישון?: כן מתי ישנת בפעם האחרונה?: אה..בשש וחצי בבוקר נפסקה השינה שלי
כמה זמן?: אממ..7 שעות נראה לי, אולי 8 מתי אכלת בפעם האחרונה?: לפני שעתיים וחצי כמה אכלת?:D: הרבה. עישנת פעם?: כן אם כן,את אוהבת את זה או שאת סתם עושה את זה להרשים אחרים?: אהה ניסיתי לעשן זה לא נקרא
רצית לרצוח מישהו מרוב עצבים? כן חחחח היית עצבנית על מישהו המון זמן?: כן שיקרת למישהו? כן כמה פעמים? ממש אני זוכרתXDD האמנת לשקרים שלך עד שזה יצא משליטתך?: לא
עבדת על מישהו בטלפון?: כן
רצית לעבוד על מישהו ולא היה לך אומץ?: חחח לא פחדת ממישהו?: כן
גם כן ערס טיפש רצית לדבר עם מישהו ולא היה לך אומץ כי פחדת שהוא יענה לך בצורה מגעילה?: כן...זה קרה לא מזמן
זלזלת במישהו?: כן עשית פרצופים למישהו שרצה אותך?: חחחחח לא נראה לי
דיברת בטלפון המון זמן עד שאמא שלך צרחה עלייך?: כן
מה החשבון בפלאפון שלך? הוא גבוה או נמוך יחסית?: בינוני..נמוך בטוח לא כמה זמן את מדברת בטלפון?: אממ..זה יכול להגיע לשעות, תלוי כמה הבנאדם פתוח לדבר חח אני אוהבת לדבר מלא
יש לך פלאפון אישי משלך?: כן יש לך שיחות חופשי או כרטיס עם מחיר מסויים שאליו את צריכה להגיע?(טוקמן/ביגטוק): חופשי אחלה שאלון!

בא לי!../images/Emo97.gif

לא אוהבת למסור פרטיים אישיים
-אהבה ואכזבה - את מאוהבת במישהו עכשיו?: כן. אהבת מישהו פעם?: יש לך חבר?: כן. את אוהבת את החבר שלך?: כן. התאהבת במישהו והוא לא רצה אותך?: לא. מישהו רצה אותך ולא רצית אותו בחזרה? : לא שידוע לי. מתי התנשקת בפעם הראשונה?: אם לא התנשקת,את רוצה להתנשק?: עם מי את רוצה שזה יהיה?: רצית מישהו שגדול ממך בכמה שנים טובות?: הכרת את ה'מישהו' הזה?/הייתם בקשר?: התחלת עם מישהו דרך אתר הכרויות?: לא מישהו התחיל איתך דרך אתר הכרויות?: לא אהבת מישהו שחברה טובה שלך אהבה?: לא היית עם מישהו שהיה עם חברה שלך?: לא בגדו בך?תפסת את חבר שלך בוגד בך?: לא בגדת פעם בחבר שלך/במי שהיה חבר שלך?: לא ניסית להציע למישהו חברות ולא היה לך אומץ?: לא ביקשת פעם ייעוץ בפורום בקשר למישהו?: יש מצב... פנטזת פעם על מישהו שאת לא מכירה במציאות?: לא. דמיינת פעם את הנשיקה הראשונה שלך?: כן איך היא הייתה?: לא טובה. הבאת פעם בן לבית שלך והכרת אותו להורים?: כן איך אמא שלך/אבא שלך הגיבו ?: שמחו. יצא לך פעם להתאהב במורה שלך בבית ספר?: לא! אם לא,נכון שפינטזת עליו פעם?: לא! אם ההורים שלך התגרשו,יצא מצב שנדלקת/התאהבת בחבר של אמא?(אם יש): לא לא. שברו לך את הלב?: לא שברת למישהו את הלב ?: לא שידוע לי, מקווה שלא. התאהבת במישהו שגם אוהב אותך?: כן
היה לך פעם חבר ממש ביישן שלא יכולת לדבר איתו בקושי?: לא היה לך סטוץ עם מישהו?: לא! יצא מצב שגבר ניצל אותך להנאות שלו ולא שמת לב כי היית מאוהבת?: לא התאהבת במישהו שידעת מראש שלא ילך ביניכם שום דבר?: לא רצית להכיר את אחד מהבוגרים ופחדת כי הייתה לו חברה מפחידה?: לא רבת עם מישהי פעם על בן ששתיכן רציתן ?: לא -קנאה- את ילדה מאוד קנאית לדעתך?: קנאית, לא מאוד קינאת במישהי מהשכבה שלך?: לא ממש קינאת במישהי שהייתה עם ילד שאת אוהבת/אהבת?: לא רצית להיות מישהי אחרת בגלל שהיא הייתה יותר יפה?: לא. את חושבת שקינאו בך פעם?: כן מישהי אמרה לך שהיא נורא מקנאה בך?: כן אמרת פעם למישהי שאת מקנאה בה?: אולי בכית פעם מרוב קנאה?: לא! -ביטחון עצמי ודימוי עצמי- את אוהבת את עצמך?: מידי פעם ופעם את בטוחה במה שאת עושה?: לא כשאת מחליטה משהו את עושה אותו מייד או חושבת לפני?: אני הבן אדם הכי לא החלטי בעולם. מה את לא אוהבת בעצמך ?: חוסר החלטיות, עצלנות, פתיל קצר, תמיד אני דוחה דברים לדקה ה90, חסרת ביטחון, ביישנית, משדרת עצבות (מסתבר), לא אוהבת את איך שאני נראית (בד"כ). מה את כן אוהבת בעצמך?: את האופי שלי, רוב הזמן. את החוש הומור שלי, את הכנות והיושר שלי. מה היית רוצה לשנות בעצמך?: הייתי רוצה שיהיה לי יותר ביטחון עצמי, את המראה שלי קצת. מה לא היית רוצה לשנות בעצמך?: את מה שציינתי למעלה שאני אוהבת. בכית פעם כי חשבת שאת לא יפה?: כן אמרו לך פעם שאת לא יפה?: כן אמרו לך פעם שאת מאוד יפה?: כן היית רוצה להיות מישהי אחרת?: לא אם כן,היית רוצה להיות בדיוק כמוה ולקבל כל מה שיש לה(גם מה שאין) או רק את המראה החיצוני?: אם לא,כל הכבוד לך(לא צריך להיות מישהי אחרת,תהיי את עצמך בלבד!!): אחלה. ניסית פעם להתנהג אחרת ממה שאת מתנהגת בדרך כלל?: כן ניסית להתנהג אחרת בגלל בן מסויים שאהבת?: לא בקטע של לשנות את עצמי, אלא בקטע של להיות פחות ביישנית ולדבר יותר. ניסית לחקות מישהי במראה,בלבוש ובהתנהגות כי בן אחר אהב את זה?: לא... ניסית למצוא חן בעיניי מישהו בכך שתשני את עצמך לגמרי?: ברור שלא. הסתכלת פעם במראה ולא אהבת מה שראית?: כן. אם כן,למה? זה לא צריך להיות ככה: טוב, חבל. אם לא,יופי. תאהבי את עצמך..זה הכי חשוב: נו מה? -משפחה- את אוהבת את ההורים שלך?: כן את אוהבת את המשפחה שלך בכללי?: כן עם מי את הכי לא מסתדרת מהמשפחה?: כל פעם מישהו אחר. את אוהבת לגור עם המשפחה או שאת מעדיפה לגור לבד?: לפעמים הייתי ממש רוצה לגור לבד. עם מי את הכי מסתדרת מהמשפחה?: אחותי התאומה. מישהו מת מהמשפחה שלך?(ז"ל): סבא, סבא, סבתא. אהבת אותו/אותה?היית קשורה אליו/אליה?: לא הייתי קשורה אליהם מידי, לצערי הרב מאוד. אם יש לך אחות גדולה,את מספרת לה דברים אישיים שלך?: לא את מתייעצת עם מישהו מהמשפחה כשאת בצרות או בבעיה מסויימת?: אחותי התאומה, לפעמים אמא. מצאת את עצמך מייעצת למישהו מהמשפחה למרות שאת קטנה?: חח, וודאי. יש לך אחים /אחיות?: כן בני/בנות כמה הם/הן?: 10,15,16,22 את האחות הגדולה/הקטנה/האמצעית?: אני בדיוק באמצע את מרגישה שמתייחסים אלייך פחות מאשר לאחים/אחיות שלך?: לא את מרגישה נאהבת במשפחה?: כן מתייחסים אלייך טוב במשפחה?מחמיאים לך,עוזרים לך וכו'?: כן - סתם שאלות כלליות- את אוהבת לקרוא?: כן איזה ספר קראת לאחרונה?: אחד - ריצ'ארד באך את אוהבת לאכול?: כן איזה אוכל את אוהבת לאכול?: שוקולד! ועוד מלא
את אוהבת לישון?: כל כך. מתי ישנת בפעם האחרונה?: לפני שעה.. כמה זמן?: 3 שעות. מתי אכלת בפעם האחרונה?: לפני רבע שעה. כמה אכלת?:D: שני צנימים ולימונדה. עישנת פעם?: רק כדי לראות איך זה אם כן,את אוהבת את זה או שאת סתם עושה את זה להרשים אחרים?: עשיתי את זה בכלל בבית... וזה היה סתמי ביותר. רצית לרצוח מישהו מרוב עצבים? כן היית עצבנית על מישהו המון זמן?: כן שיקרת למישהו? כן כמה פעמים? הרבה? לא יודעת. האמנת לשקרים שלך עד שזה יצא משליטתך?: לא. עבדת על מישהו בטלפון?: כן רצית לעבוד על מישהו ולא היה לך אומץ?: כן פחדת ממישהו?: כן רצית לדבר עם מישהו ולא היה לך אומץ כי פחדת שהוא יענה לך בצורה מגעילה?: כן זלזלת במישהו?: כן עשית פרצופים למישהו שרצה אותך?: לא דיברת בטלפון המון זמן עד שאמא שלך צרחה עלייך?: כן מה החשבון בפלאפון שלך? הוא גבוה או נמוך יחסית?: בינוני-ממוצע ביחס לחברות שלי, הרבה ביחס לכמה שאמור להיות. כמה זמן את מדברת בטלפון?: יותר מידי, אבל לא הרבה. יש לך פלאפון אישי משלך?: כן יש לך שיחות חופשי או כרטיס עם מחיר מסויים שאליו את צריכה להגיע?(טוקמן/ביגטוק): חופשי הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה