משעמם לי

ליעתע

New member
משעמם לי

והופורום גם ככה מת אז אפשר לפתוח כמה הודעות חדשות שרוצים=] אז איך היה להתחיל היום ב10? D:

../images/Emo220.gifמעולה[=לא הכנתי שיעורים במתמ'

ולא היה כי זה שעה ראשונהXD [= ליאת את חרשית...97 במתמטיקה.. אני על 69(אשכרה קיבלתי 69 הזונה לא עיגלה...XD) פאק.. זה מעולה להתחיל ב10...[=

ליעתע

New member
אני? חרשנית? XDD

טוב נו רק למבחן הזה, אפילו הלכתי לקן עם הספרים המסריחים האלה!! חח וזה רק בגלל שבקודמים היו לי 36 ו42 אם אנלא טועה חחחח וזה בסדר בחטיבה הכל היה אצלי נכשלים אז 69 זה טוב חחח

אנחנו בית ספר פרטי.../images/Emo184.gif

וכי היה פה בטבריה איזה מרתון, ואני לומדת מחוץ לעיר.. אז כדי להגיע לבית ספר הייתי צריכה לקום ממש מוקדם
בקיצור סיבוך
.

היה ממש מעולהה

ישנתי טוב לשם שינוי..=] ואחלה רעיונות באמת תפתחו כמה הודעות חדשות שבא לכםם!!!!

ShiraBJ

New member
סוג של נצל"ש..

הסתובבתי בכל החנויות של הרחוב שלי ושל הרחובות ליד, ואני לא מוצאת את העיתון עם הכתבה |מנגה פייס| נראה לכם שאפשר להזמין אותו בסטימצקי?? XD

scary miss Mary

New member
יש "משחק" שאני מכירה אבל

הוא לא נגמר.. מישהו כותב שאלה ומי שאחרי צריך לענות על השאלה ולשאול שאלה.. וככה זה ממשיך.. בלי סוף..

ליעתע

New member
מממ לא הבנתי

אבל אמ. יש משחק אסוסיאציות שזה דיי מגניב. אני תכף אפתח הודעת התחלה.. אבל תשתפו פעולה!

scary miss Mary

New member
חח אני אסביר

מישהו שואל שאלה לדוגמא "מה היא הלהקה האהובה עלייך?" מי שמשרשר מתחתיו עונה על השאלה וכותב שאלה להבא אחריו. לדוגמא "הוו יש הרבה אין אחת אהובה.. גאנס אנד רוזס, שייגעצ, NOFX, ראמונס. שאלה: מה הצבע האהוב עלייך?"

ShiraBJ

New member
נמממ..

היה פסדר. הפסדתי מבחן באלקטרוניקה שהייתי צריכה לעשות בשבע וחצי |!!!| ושיעור של מתמטיקה עם שנייד'... באתי בתשע וחצי כדי
להיות לבד קצת.. 3>3>3> אהמ אהמ... וזהו. 0.o

Frankielover7

New member
לא התחלתי ב-10.. הוו מעניין למה!

אבל חה-חה-חה קיבלתי את הסרטטטטטטטטטטטטטטטטטט!#$@%^$#@#!@ riding in vans with boys! הוווו סרט שולט*____* והדיסק אמור להגיעע!!11 וזה כייף! אני רוצה את הדיסקקקקקקקקקקקקקקקק!!!1

Frankielover7

New member
לא...

זה עם גרין דיי, בלינק 182 והמ jimmy eat world הו כן ועוד להקה ששכחתי את שמה XD לא ממש מוכרים משהו Kill הסרט פשוט קורע^^ זה גדוולללללל!

למעלה