לול כל כך משעמם לי..../images/Emo9.gif
השעה עכשיו לפני שהתחלתי את השאלון : 11:46 PM
מתי בפעם האחרונה צחקתי: לפני כמה רגעים.. מתי בפעם האחרונה בכיתי: לא יודעת לא יוצא לי לבכות למה פילים לא משחקים כדור-עף: וואי שאלה קשה! באמת מעניין למה השיר האחרון שהיה תקוע לי בראש: BLIND GAUARDIAN-NIGHTFALL מידת השיעמום שלי מ1 ל10 היא: 9 1+1= : 2 סעמק יש לי מבחן ביום רביעי על כאלה דברים!! מה אני עושה שמשעמם לי עם המחשב: אתם לא רוצים לדעת..
הדבר הכי מרגש שעשיתי בשעה האחרונה: בכיתה ט'? אממ יותר מידי דברים..
אחד הדברים שעשו לי טוב זה לריב עם פרחות, כן ,צריך לעצבן אותן!! הכי מרגש שעשיתי היום: רצתי לשיעור לשון וכשניכנסתי לכיתה בריצה נכנסתי במורה והיא העיפה אותי לקינבינימאט. הדבר הכי מעניין לעשות עם זוג גרביים,מצבר חלוד,קונדום וזקנה בת 78: סקס.
שמדברת רק רוסית(סתם לידע כללי): לתת לה במתנה את המצבר
כמה נדיב מצידי! אוכל אהוב: פיצה השם של החבר הדימיוני שלי(תמציא אחד אם אין לך): שמעון.. והוא מוסר לכולם בפורום ד"ש!! המעשה הכי קיצוני שאי פעם עשיתי: טיול שנתי קצת סטייה מהמסלול?.
המעשה הכי מוזר אי פעם עשיתי:חח אני מעדיפה לא לדבר על זה
המעשה הכי מצחיק שאי פעם עשיתי: רצתי כמו פרטיזנית בחורשה בבגדרה (יורי יודע על מה אני מדברת) האדם שאני הכי שונא ולמה(ילד מהכיתה,הבוס,גיסתך,הרס"ר): המורה ללשון היא שרמוטה מעפנה בלי טעם באיפור בפנים ובכלום! שתלך לחפש מכון יופי דחוף! השלם את המשפט"ho my god you killed...: WTF??..HO WELL YOU KILLED ME WHEN I GOT 57 IN MATH! עכשיו אחרי שסיימתי את השאלון ואני מכיר את עצמי יותר טוב אני(אוהב את עצמי יותר\לא מבין איך אחרים סובלים אותי\מתבייש בעצמי\אותו דבר):אותו דבר
השעה עכשיו אחרי שסיימתי את השאלון:12:01 AM כמות שגיעות החטיב שמצאתי:0 תקנו אותי אם אני טועה