משעמם לי... לא הלכתי לבצפר ומשעמם לי... יש פה עוד מישהו שלא הלך לבצפר?
S segalben7 New member 19/2/06 #1 משעמם לי... לא הלכתי לבצפר ומשעמם לי... יש פה עוד מישהו שלא הלך לבצפר?
M May Love Beli New member 19/2/06 #3 אני לא הלכתי לבצפר... היה לי אתמול טיול ליומיים (שישי-שבת) וחזרתי שפוכה הביתה... אז אמא שלי השאירה אותי בבית
אני לא הלכתי לבצפר... היה לי אתמול טיול ליומיים (שישי-שבת) וחזרתי שפוכה הביתה... אז אמא שלי השאירה אותי בבית
O Oshi love Tamir New member 19/2/06 #4 גם אני לא הלכתי... סתם כי לא התחשק לי,אני שונאת את הילדים בבצפר שלי.(לא את כולם,את חלקם)
ל ליהי לאב הילי New member 19/2/06 #6 גם אני לא הלכתי..סתם. הייתי נורא עייפה בבוקר אז הרשו לי להשאר..
ס סתיו לאב הילי New member 19/2/06 #7 ../images/Emo55.gifאני חזרתי עכשיו.. הייתי אמורה להשתחרר ב-2 וחצי ושחררו אותה ב- 11 וחצי איזה כיף אני אוכל לראות השמינייה
../images/Emo55.gifאני חזרתי עכשיו.. הייתי אמורה להשתחרר ב-2 וחצי ושחררו אותה ב- 11 וחצי איזה כיף אני אוכל לראות השמינייה
א אורטל לאב דון New member 19/2/06 #8 גמאני לא הלכתי לבצפר.. מזה לא היה לי כוח.. חחחח התחלתי להגיד לאמא שלי שכואבת לי הבטן נואשות ושאני לא יכולה לזוז אז היא הרשתה לי להישאר גם ככה התבטלו לי שעתיים אנגלית
גמאני לא הלכתי לבצפר.. מזה לא היה לי כוח.. חחחח התחלתי להגיד לאמא שלי שכואבת לי הבטן נואשות ושאני לא יכולה לזוז אז היא הרשתה לי להישאר גם ככה התבטלו לי שעתיים אנגלית
ש שכטרון New member 19/2/06 #9 אנשים, תפנימו../images/Emo59.gif זה לא צ'אט. אם אתם רוצים לפתוח הודעות לא קשורות לשמיניה, סמנו ויותר חשוב: תנצל"שו. וגם אני לא הלכתי לבצפר
אנשים, תפנימו../images/Emo59.gif זה לא צ'אט. אם אתם רוצים לפתוח הודעות לא קשורות לשמיניה, סמנו ויותר חשוב: תנצל"שו. וגם אני לא הלכתי לבצפר
C chen010189 New member 19/2/06 #10 נצל"ש-הראיון עם ליאת היום בפורום!!! הרבה טעויות טוב, כמה צפוי כשמדובר בבית ספר שלי. נהרסה לי קצת הכתבה, היא הורידה חלק אחד, אבל חלק אחר שמתקשר אליו היא לא הורידה ואז יצא שלא מבינים כלום אבל העיקר הראיון. תכף אני אעלה...
נצל"ש-הראיון עם ליאת היום בפורום!!! הרבה טעויות טוב, כמה צפוי כשמדובר בבית ספר שלי. נהרסה לי קצת הכתבה, היא הורידה חלק אחד, אבל חלק אחר שמתקשר אליו היא לא הורידה ואז יצא שלא מבינים כלום אבל העיקר הראיון. תכף אני אעלה...