"משעמם לי"

מצב
הנושא נעול.
זה קורה גם עם מורות צעירות

בדיוק הרושם שלי
קיוותי שתהיינה לכם תשובות אחרות. המורה גם מאוווד מבוגרת ונראית די שחוקה. עד היום הוא עופף אבל לא כל כך בולט. נראה לי בעיה משולבת- גם קצת שהש)* עלה לו לראש, ובהחלט תפקידי להורידו מהאולימפוס, גם המורה.
זה קורה גם עם מורות צעירות

הוא שחצן בד"כ?

בדיוק הרושם שלי
קיוותי שתהיינה לכם תשובות אחרות. המורה גם מאוווד מבוגרת ונראית די שחוקה. עד היום הוא עופף אבל לא כל כך בולט. נראה לי בעיה משולבת- גם קצת שהש)* עלה לו לראש, ובהחלט תפקידי להורידו מהאולימפוס, גם המורה.
הוא שחצן בד"כ?
כי אם לא, יכול להיות שהעניין הוא לא שתן, אלא שעכשיו אחרי בחינת האיתור יש שם ומסגרת לדברים ולכן הוא יכול להרשות לעצמו להתפרק.

לא, הוא לא

הוא שחצן בד"כ?
כי אם לא, יכול להיות שהעניין הוא לא שתן, אלא שעכשיו אחרי בחינת האיתור יש שם ומסגרת לדברים ולכן הוא יכול להרשות לעצמו להתפרק.
לא, הוא לא
אבל הוא בעל בטחון עצמי בריא (תודה לאלוהי המוטציות הפולניות) והשתן רק אלגוריה הלהתפרק הזה צריך שיהיו לו גבולות, כי הוא בכל זאת במסגרת... וראית כבר את את התגובות במסגרת... (תודה)

Forum User

New member
../images/Emo45.gif אין מנוס ממעורבות

מפריע בשיעורים ומעופף
אם עד היום הוא לא עופף, ועכשיו הוא התחיל, זו לא בעיה אורגנית אלא התנהגותית. מה שאומר, שיש לו כנראה תגובה למורה, לבי"ס, או בכלל למצב בו הוא נמצא, שגורמת לו לעופף (בחינת רע לי ולא טוב לי אז למה שאתאמץ). אותו הדבר לגבי הפרעה בלימודים. אם המורה לא מצאה את פעולות ההעשרה, כנראה שגם היא מעופפת. אם מסיבות אורגניות ואם מסיבות תלויות תלמיד - הילד הזה מעצבן אותי, ניתן לו משהו שירד לי מהגב, אבל בכלל לא מעניין אותי מה הוא עשוה. בכלל, מנסיוני, המורים לא יודעים, בד"כ מה לעשות עם ילדים כאלו, משרד החינוך לא קיים בתחום כגוף מנחה, ולהורים אין ברירה אלא להכנס לעובי הקורה, לוויד ולנשמה, ולהדריך את המורים איך לתפקד עם הילד שלהם.
אין מנוס ממעורבות

כן, אבל איך?

אין מנוס ממעורבות
כן, אבל איך?
שאלתי בפורום מורים, קיבלתי כמה רעיונות נפלאים, אבל גם את התחושה הלא נעימה שהן חשות מותקפות קצת מסוג זה של שאלות. אולי זה קשור בניסוח שלי. אני אקח את התמצית של מה שכתבו לי שם וכאן, אעשה בריינסטורמינג עם המורה/יועצת ואעדכן בקרוב. תודה לכולכן על הזמן והמחשבה!

Forum User

New member
לדעתי דברי עם הילד

כן, אבל איך?
שאלתי בפורום מורים, קיבלתי כמה רעיונות נפלאים, אבל גם את התחושה הלא נעימה שהן חשות מותקפות קצת מסוג זה של שאלות. אולי זה קשור בניסוח שלי. אני אקח את התמצית של מה שכתבו לי שם וכאן, אעשה בריינסטורמינג עם המורה/יועצת ואעדכן בקרוב. תודה לכולכן על הזמן והמחשבה!
לדעתי דברי עם הילד
שאלי אותו איך את יכולה לעזור לו, נסו למצוא יחד את נקודות התורפה והחוזק, ויחד איתן את שביל הזהב. ואם את מדברת עם המורה/יועצת, פרגני להן, והרבה, זה עוזר להן לשתף פעולה...

זה לא קשור בניסוח שלך

כן, אבל איך?
זה לא קשור בניסוח שלך
ולא ממש מפתיע שאלה התשובות שקיבלת. עצם העובדה שאת מרשה לעצמך לחשוב שהבן שלך הוא לא כמו כולם ושבכיתה רגילה יש לו צרכים מיוחדים מרגיזה אותן. כאשר את מדברת עם המחנכת נסי להעביר לה בדיוק את הנקודה הזו, את הקושי של הילד, ולא כמה שצריך לתת לו העשרה כי הפוטנציאל שלו כ"כ גבוה (וכאן מגיעות התגובות של "אני העשרתי את הילדים שלי אחרי הצהריים").

כן.. אה?

זה לא קשור בניסוח שלך
ולא ממש מפתיע שאלה התשובות שקיבלת. עצם העובדה שאת מרשה לעצמך לחשוב שהבן שלך הוא לא כמו כולם ושבכיתה רגילה יש לו צרכים מיוחדים מרגיזה אותן. כאשר את מדברת עם המחנכת נסי להעביר לה בדיוק את הנקודה הזו, את הקושי של הילד, ולא כמה שצריך לתת לו העשרה כי הפוטנציאל שלו כ"כ גבוה (וכאן מגיעות התגובות של "אני העשרתי את הילדים שלי אחרי הצהריים").
כן.. אה?
אבל אני מבינה אותן גם קצת. הן מבטאות את תיסכולן מהמערכת. המערכת שהיתה אמורה לצייד אותן בכלים והיא לא. אז אין להן כלום בבואן לענות להורים כמוני. לפיכך תגובתן צפויה ואנושית. (סוג של...)

מצב
הנושא נעול.
למעלה