the z girl
New member
משעמם לי...
מישו שם
שלא הייתי פה בימים האחרונים? היה כזה כיףף..
אבל לא הזדמן לי להיות במחשב.. בכל אופן לכל הגיטריסטים, והמתיימרים להיות.. וכל אלה שבא להם לעזורר... אני מחפשת את התווים\טאבים של seasons ואממ.. אנ'לא מוצאת מצאתי אבל אני לא ממש מצליחה לקרוא את זה.. בלעטט טוב בכל אופן אממ.. משעמם לי מישו פה? *מזל טוף להילית* עוד 15 יום יש לי מומולדתתת!! ולילד שהלך להציק למעריצי בריטני ספירס- מה אכפת לך שהם אוהבים אותה?! כמו שאתה אוהב את בלינק.. למה אתה חושב שבלינק יותר טובים ממנה? (אני לא מכחישה גם אני מעדיפה אותם בהרבה..אבל בכל זאת) כל אדם וטעמו.. וחוצמזה גוד שארלוט (שדרך אגב הקיצור הוא GC ) הם ממש לא כמו בלינק. ואתה אמרת את ההבדל שלדעתי הכי רואים- (חוץ מהרכב הלהקה) גוד שארלוט מקללים הרבה פחות. וזה מעיד משהו על האופי שלהם... ובכל זאת- אני מאוד אוהבת את המוזיקה של בלינק.. אני פשוט לא אלך לפורום של להקה אחרת ואגיד כמה היא גרועה בניגוד לבלינק או גוד שארלוט. אין לך שום דבר שיוכיח שבלינק יותר שווים מבריטני ספירס או גוד שארלוט חוץ מהדעה שלך. לדעת מעריצי בריטני ספירס להיות ממוסחר זה לא רע. לדעת מעריצי גוד שארלוט (הנמצאים, דרך אגב פה) גוד שארלוט הם לא בלינק רק עם עוד גיטריסט וזמר, הם להקה בפני עצמה ושונה מאוד. למרות שזו הדעה שלי אני חושבת שזו הדעה גם של הרבה אחרים. ואני בטוחה שאין לך כוח לקרוא אז בקיצור- חיה ותן לחיות!
מישו שם