משעמם לי.

Black Star

New member
משעמם לי.

לצאת בוודאי שאין לי כוח, אני מותשת לגמרי. גם אין לאן, משעמם כבר לצאת שוב ושוב לאותם מקומות ולעשות אותם דברים ובעעעע... אבל גם אין שומדבר לעשות פה!!! ואין לי כוח לדבר בטלפון, שוב- אני מותשת. בקיצר..משעמיים... לשעשע אותי, אנשים!

משעמם גם לי!!!

לי הכי משעמם שיש!!אני מודיעה רישמית!! אני גרה במקום שהוא ממש חור!כל כך משעמם פה ואין מה לעשות!! אז כמה פעמים אפשר לצאת עם החברה להיסתובב ולראות אנשים אחרים משועממים???או ליסוע לתל אביב למועדון ולהוציא פול כסף רק בשביל לא להשאר כאן ולמות משעמום? בעיה קשה!! :) לימור

Levinzone

New member
את טועה

לי הכי משעמם שיש!!! כל החברים שלי יצאו והייתי בטוחה שאני הולכת לאנשהוא עם מישהי והיא החליטה ללכת לישון אוף אני לא מאמינ השאני תקועה בבית ביום שישי בערב אני כלכך בדיכאון

כמה שאתה צודק...

טוב,אני באמת חייבת אני לימור,ואני משועממת!! ועידן,באמת אתה צודק המכנה המשותף של האנשים פה(ואולי גם היחדי)הוא השעמום הנוראי שאני מרגישים רק עצה קטנה..אל תזכיר את זה כל כך הרבה כי בסוף יתעצבנו עלייך אבל אתה מוזמן להיצטרף אלינו ולקטר על החיים שלך וכמה שאתה לא מרגיש טוב ושכולם יצאו ורק אתה לו... אז בהצלחה לימור

Levinzone

New member
או ש...

או שהוא יבקש שנכתוב הודעות על עפרה חזה. מצטערת בכל יום אחר לא הייתי מגיבה על זה בכלל אבל אני עצבנית וכולם ישנים ואין לי על מי להוציא את העצבים שלי... יש לכם מושג מה אני יכולה לעשות?! לא מאמינה שאני בבית -יעל-

luka

New member
יום שישי המוכר כל-כך!

כל יום שישי הפורום מתמלא בעורך פלא על ידי כל המשועממים... מיצינו לא?, טוב אם כבר אז כבר, גם לי משעמם היו אצלי עכשיו אנשים ועכשיו הם הלכו, כי הם היו צריכים פשוט. ועכשיו משעמם לי!, אז אני פה בפורופ יחד עם כל הקטרנים, יפיי יא יו קיי ייה (מאדה פאקא)

Levinzone

New member
1. אורח פלא

2. ההודעה שלך גם היתה די קוטרית:) 3. אני עדיין לא מאמינה שאני פה...

יאללה מה זה פה תחרות שעמום?!

חח... אם כבר- אז אני גרה בחור הכי גדול באסיה, ו...היי, רגע- לא משעמם לי! תראו- יכול להיותמשעמם בקלות, אבל תמצאו דברים לעשות! לכו לטייל, תשמעו מוסיקה, תציירו, תקראו, תכתבו- לא ברור לי, אם לי יש מה לעשות ביום שישי, איך לכם אין!??! וחוץ מזה מי אמר שחייבים לצאת לבלות ביום שישי (ותסלח לי מיכל על כך)?? אני כמעט כל יום שישי מוצאת אתעצמי או מול ערוץ הסרטים, או בתיכון עם נרגילה ביד וחיוך על הפנים (``והקהל, איפה הקהל שלי...תחנות דלק תחנות דלק תחנות דלק..`` עזבו, לא חשוב), או סתם יושבת עם חברים ומרכלת...או שמשחקים משחקי חברה.. רגע, מה אני מנסהלהגיד?? אין, אין סיבה להשתעמם!! יאללה, אני אסיים עכשיו לפני ההתפגרות הסופית (מה לעזעזל עובר עליי הבוקר?!), אז סי יה! עד העונג הבא, נעמה.

חה, חה, חה, חסרי חיים משועממים שכמותכם :)

סתם, אני צוחקת *אבל* אני בניגוד לכם, אחרי שבועיים בעלי שישי משעממים, אני חוזרת לסורי, כן כן, עוד מסיבות פרועות באיזורים חשוכי מרפא... ההמשך יבוא... מואהאהא :)

למעלה