משעמם לי!!!!

מוררררר

New member
משעמם לי!!!!

אני חולה בבית...חזרתי מוקדם מביתספר....היה לי מבחן באנגלית והלך בסידר גמור.... יש פה מישהו???

מוררררר

New member
כואב לי

הגרון בטירוף!!!!!אין לי כוח לכלום...אני רוצה לישון!!!! אצלך???

lolly1

New member
חיחחחח

לכי לישון.. מה עוצר בעדך..? אני הגעתי מוקדם..ב11..ומחכה שיתחיל דאריה.. בעצם..התחיל..

netaK

New member
גם אני חולה

וגם אני הלכתי לביצפר רק בשביל מבחן באנגלית

אני פה אני פה אני פה!!!!!

אני אמורה לחפש חומר על מלחמת העולם ה-1 אבל לא חשוב.... כולנו נשרוד.... רוצים לשמוע משו שלא ממש קשור אבל אני פשוט כל כך מתגאה שאני מספרת לכל העולם גם לאנשים שלא מכירים אותי וגם לכאלה שלא אכפת להם??? יש לי ממצוע 100 במתמטיקה!!!! (הקבצה ב´ אבל זה לא משנה!!.. ויש לי עוד מבחן אחד ככה שאם אני אקבל בו 100 גם אז יהיה לי 100 בתעודה שזה שווה!!!)

מוררררר

New member
גם אני...

אני רצינית לגמרי...הממוצע שלי ביינתיים 55.....יש לי מבחן עוד שבוע...אם אני לא מקבלת בו מעל 90 אני נכשלת בתעודה...

maayan15

New member
וואי!!...לא חשבתי על זה...תעודות

עוד מעט!!!!!.....וואלה...עבר מהר.... אני ומתמטיקה בחיים שלנו לא השלמנו ואין לנו שום כוונה להשלים, אני טוענת שהוא חסר ערך לחיים והוא טוען שאני סתם מטומטמת...אז אנחנו מתרחקים אחד מהשני.. אגב, מתמטיקה זה עוד דבר שבו אשמים הערבים (נכון מפתיע?!....למה שלא יהרסו לנו את החיים עוד קצת..) שכן, נוסחאות המתמטיקה האהובות כ"כ על כולנו (ובמיוחד עליי) פותחו במצרים (לא פחות ולא יותר...)....לא נחמד מצד המצרים?...אי ממש מתחילה לחבב אותם יותר מרגע לרגע...

מוררררר

New member
אני מאמינה ב100 אחוז

בתאוריה שלך והזה ככה גם לגבי.... בקשר למצרים...שילכו להזדיין!!!!בגללם החיים שלי כל כך קשים!!!

אני הבן אדם היחיד שמסתדר עם מתמטיקה

????? רציני זה המקצוע הכי קל בעולם....ואצלי זה גם המקצוע הכי נסבל.... אני למשל שונאת ת"נך ,ספרות, כימה וביולוגיה וכו´ וכו´ וכו´.... אבל מתמטיקה זה הכי פחות רע מבחינתי... אני גם רוצה 5 יחידות אבל לא נראה לי שאני אצליח לעמוד בלחץ.. אז 4 כנראה...

מוררררר

New member
זה כזה לא פייר!!!!!

אני מנסה ומנסה...חורשת כל היום לפני בוחן ועדיים נכשלת!!!איך את עושה את זה?????אני בקצב הזה מגיע ל-3 יחידות....אני חייבת להגיע ל-4... יש לי מבחן עוד שבוע...ואני יתחיל ללמד מלא זמן מראש כי אני חייבת להצליח כדי לא לרדת הקבצה!!!!

על מה את לומדת? רוצה שאני יעזור לך?

אם אני יודעת..... לא לשכוח שאני הקבצה ב´ למרות שאנחנו לומדים את אותו חומר של א´... תשלחי לי מסר...

maayan15

New member
שלא תעזי לעשות 5!!!!

יפית, ממקורות מוסמכים ידוע לי שההבדל היחיד בין 4 ל-5 זה ש5 עובדים שעתיים יותר כל יום...אז למה? 4 זה מספיק וזה מצויין.... אה...אירית..אחותי...מממ...

lolly1

New member
כן מעיין אחותי...מממ..

אחותי!! אני לא עומדת בזה!! talk to me!! ד"א...אני במתנ"ס..חיחיחי

למעלה