משעמם לי מי רוצה שאני אפתח לו בטארוט?
נ נסחפת עם הגלים New member 27/9/13 #3 יאללה תרשום פה ת'שאלה שלך ותלחץ. http://tarot.natanel.com/spread_info.php?spread=sos שאלות של כן ו-לא: לא שאלה מורכבת מדי עם מלא סעיפים. תשתדל לנסח את השאלה בחיוב (גם על פי משאלות ליבך). מומלץ לנסות להימנע משאלות עתיד להימנע מנבואה שמגשימה את עצמה. אחרי הכל "הכל צפוי והרשות נתונה".
יאללה תרשום פה ת'שאלה שלך ותלחץ. http://tarot.natanel.com/spread_info.php?spread=sos שאלות של כן ו-לא: לא שאלה מורכבת מדי עם מלא סעיפים. תשתדל לנסח את השאלה בחיוב (גם על פי משאלות ליבך). מומלץ לנסות להימנע משאלות עתיד להימנע מנבואה שמגשימה את עצמה. אחרי הכל "הכל צפוי והרשות נתונה".
נ נסחפת עם הגלים New member 27/9/13 #17 שאלתי האם נסחפת תבוא איתי לקפה בשנה הקרובה? מוות 9 מטות כוח וואלה פריסה מורכבת. בגדול יש מצב, מעיד על דינמיות ושינויים. אולי אם נחזיק מעמד עד אז.
שאלתי האם נסחפת תבוא איתי לקפה בשנה הקרובה? מוות 9 מטות כוח וואלה פריסה מורכבת. בגדול יש מצב, מעיד על דינמיות ושינויים. אולי אם נחזיק מעמד עד אז.
נ נסחפת עם הגלים New member 27/9/13 #26 כן אבל כדי לקבל תשובה רלוונטית עדיף להגדיר זמן מוות מעיד על דינמיות, התחלות חדשות, שינויים.
נ נסחפת עם הגלים New member 27/9/13 #37 9 מטות זה עצירה כוח מדבר על לשלוט בעצמך, לשלוט בדחפים, בתשוקות, עליונות של התבונה על היצר. ועוד.
א אס1תלתן New member 27/9/13 #45 כוח מדבר על מה שאני צריך לעשות או מה שאני כבר עושה? את מאמינה בדברים האלה נסחפת?
נ נסחפת עם הגלים New member 27/9/13 #48 כוח זה קלף מסר והמסר שלו הוא לנהוג בעוצמה. אז אולי אתה צריך להיות קצת יותר אסרטיבי
י יחפהבפארק New member 28/9/13 #91 והנה מה שיצא לי השאלה שנשאלה: מתי אקבל סכום כסף גדול? תוצאות פריסת ה-S.O.S: תומך/חוסם - הצדק תשובה - ארבע הגביעים תומך/חוסם - שלוש המטות יש לי את קלפי הטארוט של אושו, ואת הספר, אבל לא הצלחתי להבין לפי התוצאה הזאת מה זה אומר. כשאני בודקת לבדי בבית עם הקלפים, זה יוצא יותר ברור...
והנה מה שיצא לי השאלה שנשאלה: מתי אקבל סכום כסף גדול? תוצאות פריסת ה-S.O.S: תומך/חוסם - הצדק תשובה - ארבע הגביעים תומך/חוסם - שלוש המטות יש לי את קלפי הטארוט של אושו, ואת הספר, אבל לא הצלחתי להבין לפי התוצאה הזאת מה זה אומר. כשאני בודקת לבדי בבית עם הקלפים, זה יוצא יותר ברור...
נ נסחפת עם הגלים New member 28/9/13 #93 תראי יחפונת עדיף לשאול שאלות של כן ולא כי בפריסה לא רואים מספר של שנים. תשאלי משהו כמו "האם אזכה לקבל סכום כסף גדול בשנה\שנתיים\שלוש\עשר שנים הקרובות?"
תראי יחפונת עדיף לשאול שאלות של כן ולא כי בפריסה לא רואים מספר של שנים. תשאלי משהו כמו "האם אזכה לקבל סכום כסף גדול בשנה\שנתיים\שלוש\עשר שנים הקרובות?"
X xvxxvx New member 27/9/13 #6 מה זה אומר? ;תוצאות פריסת ה-S.O.S: תומך/חוסם - אביר החרבות תשובה - אס הגביעים תומך/חוסם - שמונה המטבעות
מה זה אומר? ;תוצאות פריסת ה-S.O.S: תומך/חוסם - אביר החרבות תשובה - אס הגביעים תומך/חוסם - שמונה המטבעות