משעמם לי...

maayan15

New member
משעמם לי...

וכשמשעמם לי אני נוטה לכתוב הרבה הודעות שלאף אחד לא איכפת מהם....תתרגלו!... אז....כדי שלא יגידו שאני כותבת הודעות לא קשורות...מי פה היה השנה בניצנים?

א-נ-י

אני כ"כ אוהבת הופעות ובמיוחד כשזה משולב בכזאת מסגרת של פסטיבלים היה ענק היה מדהים במיוחד ההופעה של ירמי קפלן וחמי רודנר הם היו מסטולים כמו חצי מהקהל (ולא כמוני...) ונתנו שואו ענק!!!! מעניין איך הם יהיה ביום שישי בבארבי.....

maayan15

New member
נכון!

הם היו מדהימים- במיוחד שירמי קפלן שר "הדפוק הזה"! ושחמי רודנר שר את "מישהו שומע אותי?"... גם מוקי היה מ-ד-ה-ים ועברי לידר לא היה רע בכלל......ושייגעצ היו מדהימים..... אבל לא ממש מתתי על אביב גפן שמה.... מעיין (שמתנגדתלרשום רק את השם הפרטי של הזמרים- מה הם חברים שלי?...)

maayan15

New member
אה....מישהו אמר הופעה?

בברבי? ביום שישי הזה?...מה?....פרטים...פרטים... NP-עין הנמר (אינפקציה)

לעניין אביב גפן

אוקי, אביב גפו היה מזעזע שם!!! הבעיה עם אביב גפן היא שכבר מזמן אבדה המשמעות של מה שהוא מנסה להגיד ההופעות שלו במקרה הטוב חוזרות על עצמם עם אותם המשפטים הקבועים שנאמרים בלי כוונה אמיתית פעם אחר פעם והדיסק החדש והמזעזע שהצליח להיות אפילו יותר גרוע מהקודם פעם ההופעות שלו היו כ"כ מדהימות היום, כל מטרתן היא מסע יחצנות לדיסק החדש והמעפן וחבל כי לבנאדם יש טונה כשרון אולי הוא צריך לצאת להפסקה קלה של כמה חודשים עד שימצא לעצמו דיעה ובדרך- גם מה לומר. ועוד קצת בעניין ניצנים- עיברי לידר היה מדהים כהרגלו בקודש מוקי היה לא רע בכלל, אפילו טוב מאוד (ומדהים יחסית לאיך שהופיע שבוע שעבר בירושלים) חלום כחול של פורטיס זכה לביצוע טוב, אך תמוה... אי שם באמצע ההופעה ברי היה טוב אך באמת אין ספק שמי שגנבו את ההצגה לכולם היו ירמי וחמי היה פשוטטטטטט מדהים וכמובן בלטו בחסרונם- כנסיית השכל וקצ גם דנה ברגל, שבאמת לא רגיל לא לרות אותה בהופעות כאלה

maayan15

New member
את לא קצת מגזימה?

אני מתכוונת בנושא אביב גפן כי עם השאר אני מסכימה כמעט בהכל.... נכון...הוא לא מה שהוא היה פעם אבל... עדיין נשאר בו יותר מאשר "המשפטים הקבועים שנאמרים בלי כוונה אמיתי פעם אחר פעם והדיסק החדש והמזעזע..."... נכון- הדיסק החדש רע יחסית לקודמים אבל ´מזעזע´ זה מוגזם...יש בו גם כמה שירים לא רעים.... כנסיית השכל באמת היו חסרים, ככה גם היהודים (ובשבילי גם מוניקה סקס- אבל אולי זו רק אני....), דנה ברגר- לא ממש הפריע לי שהיא לא שם...אף פעם לא התחברתי אליה... אכן, חמי רודנר וירמי קפלו היו גדולים מהחיים... התעלו אפילו על עצמם....וזה שירמי קפלן טיפס על הגשר של התאורה...זה הייתה הוכחה...הבן אדם ללא ספק המופיע הטוב ביותר בישראל!..... (ד"א...למישהו יש את המילים של "הדפוק הזה"...אני יודעת את הרוב בע"פ..חוץ מכמה מילים שאני פשוט לא מצליחה להבין...).

Shani5

New member
../images/Emo45.gifאני שמחה שאני לא היחידה שחושבת

ככה.... גם אני חושבת ש´ממנטו מורי´ באמת לא משהו..... לפחות לעומת אלבומים קודמים שלו.... בניצנים עברי באמת היה מדהים (וגם בהופעה האחרונה שלו בירושלים...) וכנ"ל מוקי.... דוקא בהופעה שלו בירושלים היה נחמד מאוד.... בקיצור- כל מה שאמרת נכון...

TkTk

New member
בנוגע לניצנים..

חמי וירמי בהחלט היו מסטולים,כמו חצי מהקהל,וכמוני(
).. והייתה אחלה מן אחלה של הופעה. על תואר ´ההופעה הכי טובה´ מתחרים אצלי ברי,עברי ואביב... כולם נתנו הופעה מאוד טובה, ועברי שיחק אותה בגדול. ואולי זו לא הייתה ההופעה הכי טובה,אבל ההופעה שהכי נהנתי בה הייתה של סאב(לימינל,דה)...יואו,הכי נהנתי בארץ! אבל..אין הופעה שאני יכולה להגיד עליה שלא הייתה טובה. ו..מישהו פה דיבר על שייגעצ. וואל,הם היו טובים, עד שיובל(הסולן) פתח ת´פה, עם השטויות שלו..(לקרוא לאנשים לא להתגייס?תלך.........שמוק..) אבל סה"כ נתנו אחלה הופעה. ו.. אני דווקא הייתי פותחת את ההופעה עם ´עומד במקום´("אנל´א מרגיש כלפייך כלום,הכל כבר השתנה...")... ובכל זאת - היה מדהים.

maayan15

New member
דיי נכון.... (אני מתכוונת לשייגעצ)

כי הוא לא היה צריך לעשות את זה אבל...הוא לא בא בקטע של ´בגלל שאסור שתהיה מלחמה בעולם´ אלא יצא מנקודה טובה.....שאהבתי...למרות שלא הסכמתי עם מה שהוא אמר....

למעלה