חחחחח....... גם אני אוהבת לדחוף את איקו לפינה
פ פלאפון ירוק 2 New member 23/6/02 #57 אני כבר נלחץ../images/Emo4.gif למה הם לא מתקשרים? אני מקווה שהם לא נסעו ושכחו להתקשר
פ פלאפון ירוק 2 New member 23/6/02 #64 בסוף ב 18:00../images/Emo4.gif ואין לך מושג איזה מהומה תקום אם היא תגיע
K keren007 New member 23/6/02 #67 אל תריבו... ../images/Emo4.gif זה לא טוב לבריאות........... גם ככה לא תהיה שם אוירה ממש טובה, אם תריב איתה זה רק יהיה יותר גרוע... תאמין לי
אל תריבו... ../images/Emo4.gif זה לא טוב לבריאות........... גם ככה לא תהיה שם אוירה ממש טובה, אם תריב איתה זה רק יהיה יותר גרוע... תאמין לי
פ פלאפון ירוק 2 New member 23/6/02 #68 האוירה תהיה הרבה יותר גרועה אם היא תגיעה כל המשפחה שלה שונאת אותה
K keren007 New member 23/6/02 #69 אני חושבת שיש לה זכות להגיע..... אני יודעת שזה מכעיס אבל בכל זאת, אם היא לא תבוא, נראה לי שישנאו אותה עוד יותר
אני חושבת שיש לה זכות להגיע..... אני יודעת שזה מכעיס אבל בכל זאת, אם היא לא תבוא, נראה לי שישנאו אותה עוד יותר
פ פלאפון ירוק 2 New member 23/6/02 #71 סמכי עלי לטובתה עדיף לה לא לבוא אני הזהרתי אותה ממה שיהיה אני לא מוכן שאדם כזה יגיע להראות כאילו אכפת לה כשבעצם היא רק נהנית
סמכי עלי לטובתה עדיף לה לא לבוא אני הזהרתי אותה ממה שיהיה אני לא מוכן שאדם כזה יגיע להראות כאילו אכפת לה כשבעצם היא רק נהנית
K keren007 New member 23/6/02 #72 טוב נדבר על זה כבר מאוחר יותר..... יש לי משהו להגיד לך על זה אני צריכה ללכת..... ביי ביז´ו