משעמם לי!!!

CIRCUS CAT

New member
זה לא ככה!../images/Emo80.gif

יש תעשייה נפרדת למוצרי עור ותעשיה נפרדת למוצרי בשר-שתיהן אכזריות באותה מידה!
יסמין

Red Ribbon

New member
כמויות

על כל בעל חיים אחד שנשחט לעור/פרוות, או לניסויים בבע"ח, או לארנקים, או ל- אנ´לאיודע מה, יש אלפים שנשחטים לשם סיפוק צרכי המזון שלנו. אז לא כדאי לרכז את המאבק איפה שהוא הכי נחוץ (לדעתך, אני אישית לא צמחוני).

‡NoK

New member
וחוץ מזה..

אם לא נצרוך הרבה עור כך גם תעשיית הבשר תהיה פחות רווחית ואז מחירם של מוצרי הבשר יעלו-----> פחות צריכת בשר..פחות הרג!

Uv Kruvi

New member
משעמם לי!!!

נכון נכון...מחר מתכונת בביוטכ´... אבל... אני ב"הפסקה" :) והבטחתי לרותם תמונה נורמאאאאלית יותר... ו...הנה היא...(למרות שאחרי הסריקה היא יצאה לא משו...ועקומה) הצטלמתי היום בבוקר... אזזז מוקדש לרותם...אני חושב :)

benny afro

New member
ואז יעשו השמדה חד פעמית ...

ענקית של פרות, בגלל עודף, אז מה עשינו בזה? הרי...לא ישחררו אותם לטבע... הם לא לוויתנים... ומי צורך כל כך הרבה עור? עור של פרות משומש בעיקר ליצור כלי נגינה (פרקשין),לפחות חלק מהפרקשין, יש חלק מפלאסטיק,וזה חרא.

Uv Kruvi

New member
?!

נוקי - תודה!!! אם רק הייתי יודע מי את.. ואני יודע שאת בביצפר...אבל....אין לי מושג...סליחה!! פירסמת תמונה ולא זיהיתי... ו...שיער יותר בהיר? ממ....לאאא :) שיער ארוך...יחסית...קוקו....

‡NoK

New member
מצאתי תמונה שלי מפורים..

נו, כולם זוכרים אותי לפי התחפושת שלי..
אל תיבהלו יותר מדי.. אגב..גם לי אין מושג למה התחפשתי.. בתמונה אפשר לראות את נופיה המרהיבים של אזור...(כן..)

RevitallicA

New member
יש לו שיער כהה... ../images/Emo9.gif

בול כזה... זו התמונה שלו מהתעודת זהות! יצאה לו תמונה כזאת מוצלחת!! אני כ"כ מקנאה בו!!!!!!!!!!!!!!!!!! יובי, כפרה, אני מתה עליך! אנשים, חוץ משני החורים שיש לי בלשון, וחוץ מהקעקוע... אני עושה סמיילי! (יובי אל תתעצבן...ואל תספר לפירץ!) חולה על כולכם...הייתי חייבת להוסיף...

‡NoK

New member
לי יש סמיילי!! ../images/Emo13.gif

בין היתר
(נו תנו להתלהב..)
שני חורים בלשון? מזניייייייייייב... אה ודברי אתי באיי סי קיו אם את צריכה ייעוץ, חוויות כאלה..
הילל´וש..העמדתי עם חוטי ברזל..

Uv Kruvi

New member
מממ...

אני אנסה להסביר... עגיל בכח הפנימי... (נשמע מפחיד) :) לפני השיניים העליונות הקדמיות... כאילו.. כל פעם שמחייכים אז רואים אותו...ומכאן השם...

Uv Kruvi

New member
חחח...

כן יצאה תמונה חמודה... :) תודה קוקי!! ואני לא אספר לו...אבל...הוא לא ישים לב? (טוב, לפחות זה לא ספטום...לא כזה ברור...) :) תשתדלי לא לצחוק!! :)

‡NoK

New member
אוווו..אני רוצה ספטום ../images/Emo10.gif

אבל חתמתי לאמא שלי שזהו, הפסקתי עם הפירסינג לעת עתה..
אגב..סמיילי קל להסתיר..אמא שלי לא יודעת עליו..רק תשתדלי לא לצעוק\לצחוק גדול מדי (אם את לא רוצה שיראו)
זה הפירסינג הכי חמוד בעולםםםםם

katykr

New member
אממממ......יש כאן מישהו שיש לו

סמיילי כמו שאתם מדברים עליו ויכול לצלם את עצמו ולשים בפורום.... אני ממש רוצה לדעת מה זה....כלומר, לראות!

למעלה