משעמם לי...

Lotus floweR

New member
כאילו מישהו צילם אותי...../images/Emo6.gif

בכלל לא הייתה לי תחפושת. (הייתי אמורה לבוא כ"mad hatter" מאנג'ל סקטוארי...אבל לא!) ואממ....החולצת מפגש שלך בצבע תכלת?

Lotus floweR

New member
ידעתי שראיתי אותה...^_^

*מקפצת מעל צלליות ומזמרת: "ראיתי את קסם ראיתי את קסם להלה"*

Lotus floweR

New member
*חוזרת להיידפארק בבושה*

וואי....זוכרים שפעם כשהייתם מגיבים להודעה הראשונה אז לפמעמים ההודעה שלכם הייתה באמצע השירשור ולא בסוף? כאילו יכולתם להגיב ישירות למישהו ולא לסידרת הודעות. זה עדיין קיים? זה לא...נכון?

הנה פילק:

שיט, אני לא מכירה שירים בעברית.. טוב, לפי "ריקוד האלים" של המכשפות ריקוד הגיקים לרגל עולמות 2005 הקרב. ריקוד הגיקים יש בנים בתולים עם תסרוקת גרועה, משקפיים גדולים פה מלא ברזלים, שלייקעס וסנדלים ודריק מוציא חפיסה של קלפים חיוורת, כפופה מביטה בעולם היא חסרת חברים עם עתיד די מושלם קוראת בעוד ספר מד"ב מרופט מתקנת שגיאות בתרגום מצרפת יהיה המשך מתישהו או לא

המשך:

מלכת-הכתה לא תבין מה עושים שם בכלל היא ב-TLV, והגיק בחלל ילדים מגניבים כמעט לא לבושים מחוטיני מציץ קצת שיער מבושים ורדרדים וטיפשים, חימצונים באושים ודריק מביט וחוזר לקלפים נסתרת, שקופה היא מחוץ לעולם היא תלך אל הכנס תפגוש את כולם תקנה שם עוד ספר מד"ב משומש ואולי תגלה שגם דריק נואש ממותה לא תבין בדיוק מה היא קשורה נגמר כבר השיר, חסרה לי שורה ~סולו גיטרה~ ודריק סוגר חפיסה של קלפים דריק משוחח עם כמה קופים דריק הולך לאכול חטיפים

למעלה