יאללה שוט! חובה!
י יאמייקה New member 12/5/10 #108 ב...... בעיר התורה והחסידות ברי יהודה אמת ששיש לך ת'פאות הכי יפיופות בתבל ?
י יאמייקה New member 12/5/10 #121 ואני היתי מזה רצינית... היה ממש סבבה! והמים שהוא הביא לי בכלל הצילו חיים! אמת שאתה עייף, אבל לא הולך לישון בגלל המשחק? אמת
ואני היתי מזה רצינית... היה ממש סבבה! והמים שהוא הביא לי בכלל הצילו חיים! אמת שאתה עייף, אבל לא הולך לישון בגלל המשחק? אמת
י יאמייקה New member 12/5/10 #124 אהה טוב מאוד נוטה למאת, אבל לא האמת לאמיתה אמת שיש לך כלב (אני יודעת שכן, רק שאין לי כח לשאלות).
ש שיבולת נרד New member 12/5/10 #106 חובה עליך לחוות דעתך המקצועית והאמיתית, ואני מדגישה, האמיתית, קרי, לא הצינית, עלי. אני חובה
י יאמייקה New member 12/5/10 #110 ככה: את יודעת היטב לעלות על העצבים, את וואחד חופרת, את קצת פקאצית, אבל למרות הכל אין לי שום בעיה איתך! כל אדם לפי אופיו, ככ שאין לי ממש מה לעשות אם את עולה לי על העצבים, אני משתדלת לזרום. חובה עלייך לשלוח לי תמונה שלך. אמת.
ככה: את יודעת היטב לעלות על העצבים, את וואחד חופרת, את קצת פקאצית, אבל למרות הכל אין לי שום בעיה איתך! כל אדם לפי אופיו, ככ שאין לי ממש מה לעשות אם את עולה לי על העצבים, אני משתדלת לזרום. חובה עלייך לשלוח לי תמונה שלך. אמת.
ש שיבולת נרד New member 12/5/10 #127 טוב~חובה עלי לא לכתוב בפורום ביום שאת תיבחרי. אמת שאת מאוהבת? אני אמת
י יאמייקה New member 12/5/10 #131 אחלה חובה! אמת! אני מאוהבת בחיים! אני מאוהבת באישתי! אני מאוהבת במשפחה שלי! אמת שאני עולה לך על העצבים? חובה
אחלה חובה! אמת! אני מאוהבת בחיים! אני מאוהבת באישתי! אני מאוהבת במשפחה שלי! אמת שאני עולה לך על העצבים? חובה