משעמם לי נורא...

Hell ad

New member
משעמם לי נורא...

אני אלעד, ואני ממושב נורא קטן ומסריח. מותר לי גם להצטרף לתנועת נוער שלכם? או איך שתקראו לזה? בבקשה בבקשה בבקשה?

קשתונה

New member
היי אלעד!!!

א. אתה מוזמן עד מוזמן מאוד! ב. מאיפה אתה? ג. בן כמה אתה? ד. רובנו ממושבים קטנים...של חלקנו גם מסריחים...לא שלי...אבל של חלק פה:))

קשתונה

New member
ואם יותם היה פה...הייתי מודה ש...

התלהבתי מהעובדה שיש לך HELL בשם:)

S a l i t

New member
אוללה..תיראו תיראו מי פה../images/Emo3.gif

מתוק...פעם אחרונה שבדקתי חולון לא נכנס לקטגוריית המושבים.. אבל אתה רצוי פה מאוד בלי קשר

Hell ad

New member
שששששששששש........

מה את מגלה להם?! היא מתכוונת שאני גר במושב נורא קטן ליד חולון... הוא כל כך קטן שאפילו לא נמצא במפה, קוראים לו "מעלה גירה"
ד"א, אם זה מעניין מישו וכל שטויות האלה... בן 17, כיתה יא', עוד משו שאני אמור להגיד.?

S a l i t

New member
שובב...../images/Emo3.gif

מה קורה פירחח? נווו מה עם ה2500 שקל? יש? אין?

פIלי

New member
בחיים לא!

סתם.. מותר להצטרף.. אבל רק אם אתה קשוח, או שיש לך ציצים, או שאתה פלצן שיכול לדבר הרבה על ערכים וכאלה, או שאתה ממטה יהודה. תבורך. ("מעלה גירה".. כן, שמעתי על זה אני חושב
)

Hell ad

New member
../images/Emo6.gif

יש מצב שאני יכול לדבר הרבה על ערכים וזה... בכלל, אני מעולה בלדבר הרבה, אתם לא יודעים כמה הרבה אני יכול לדבר. בעיקר שאני עצבני. זה רע... אתה מוזמן ליישוב שלי בכל פעם
ולא סלעית... רק בסוף חודש אני מקבל משכורת בטח יהיה איזה 800 ככה... ואז עוד איזה 300 מטיפים, ואז אולי אבא יוסיף איזה 1200... נראה כבר

Hell ad

New member
../images/Emo6.gif

יש מצב שאני יכול לדבר הרבה על ערכים וזה... בכלל, אני מעולה בלדבר הרבה, אתם לא יודעים כמה הרבה אני יכול לדבר. בעיקר שאני עצבני. זה רע... אתה מוזמן ליישוב שלי בכל פעם
ולא סלעית... רק בסוף חודש אני מקבל משכורת בטח יהיה איזה 800 ככה... ואז עוד איזה 300 מטיפים, ואז אולי אבא יוסיף איזה 1200... נראה כבר

מתן-

שתקתי במשך זמן רב מדי!!!! תפסיק לעשות פאדיחות לגליל תחתון! אחר כך יגידו שכולנו סתומים, שב בשקט ותהיה יפה!

א ל ו ש ה

New member
שלום חבוב!

ברוך הבא! איך הגעת אלינו? (אתה עוד אחד מהחברים ההזויים של סלעית?!?....) אתה מוזמן לפה מתי שתרצה (בתנאי שאתה קונה לי יגואר, כי רועי אכזב...) אה.... מאיפה אתה? דרך אגב... אני אלה מרמת הגולן.

Hell ad

New member
ממצב?

סתם, מדבר עם הפוליגון ועם סלעית באיי סי קיו ושניהם פה... האמת שרק רציתי לראות את התמונה של סלעית בכניסה לפורום כי הפוליגון אמר לי, אבל החלטתי להגיד שלום. גם שמעתי שיש טיולים נחמדים, אז אולי אני אצטרף אם אתם מרשים לי. בעקרון, אני בחולון, אבל יישוב "מעלה גירה" נשמע מקום יותר יפה ונחמד. והפוליגון המציא את השם, לא אני. ויגואר אין לי, את יכולה לקחת את הדיאצו של אבא, או אחד מהאופנועים שלנו (לפרט לך?).

א ל ו ש ה

New member
אבל רציתי יגואר....../images/Emo7.gif

זאת כזאת בקשה מוגזמת?..... אתה כבר הבנאדם העשירי שאני מבקשת ממנו יגואר והוא לא נותן לי..... קמצנים....

Hell ad

New member
טוב נו...

בואי איתי מחר לסוכנות בת"א תבחרי איזה יגואר שאת רוצה, ואני אשלם.

למעלה