משעמם לי...יאלללה שאלון

Xtra cute

New member
משעמם לי...יאלללה שאלון

טוב אז.....Here we go: שם: גיל: מה עשיתם ביום העצמאות? מה אתם מתכננים לשבועות? ולחופש הגדול? כמה מבחנים יש לכם עד סוף השנה? כמה זמן ביום אתם מבלים מול המחשב? אתם מורידים סרטים/סדרות מהאינטרנט? מה הסרט האחרון שראיתם? השיר אחרון ששמעתם: החלום האחרון שחלמתם: הבן אדם האחרון שדיברתם איתו: הבן אדם האחרון שהתעצבנתם עליו: המשקה האחרון ששתיתם: הדבר האחרון שכתבתם: הסדרה האחרונה שראיתם: המסיבה האחרונה שהייתם בה: הבן אדם האחרון שסיפרתם לו סוד: הדבר הכי מפדח שקרה לכם: הדבר הכי מצחיק שקרה לכם: המורה הכי מטומטמת שלכם: החבר/ה הכי טובה שלכם:
זה או זה? שוקו או קפה? שוקולד לבן או חום? לחם או חלה? תות או דובדבן? חיבוק או נשיקה? ידיד או חבר (חחח)? מסנג'ר או אייסי? להתכתב או לדבר בטלפון? טיול בצפר או עם המשפחה? ערסים או חננות? עבודה או מבחן? מורה-זכר או נקבה? חתול או כלב? צרפתית או ספרדית? מחשב או טלויזיה? טוב זהו.... תהנו

sweet fairy

New member
עונה ראשונה!!!!

שם: נעמה גיל: 17 מה עשיתם ביום העצמאות? הייתי מסיבה מה אתם מתכננים לשבועות? לא יודעת עדיין ולחופש הגדול? לבלות כמה שיותר עם חברים לפני שנפרדים מהם כמה מבחנים יש לכם עד סוף השנה? אממ... הרבה (אין לי כוח לספור) כמה זמן ביום אתם מבלים מול המחשב? הרבה!!! אתם מורידים סרטים/סדרות מהאינטרנט? כן מה הסרט האחרון שראיתם? ריקוד מושחת השיר אחרון ששמעתם: It's my life שךל בון ג'ובי כמובן
החלום האחרון שחלמתם: שעשינו על האש ביום העצמאות ויצא עשן שחור וגדול (זה היה מפחיד ומוזר)
הבן אדם האחרון שדיברתם איתו: החברה הכי טובה שלי הבן אדם האחרון שהתעצבנתם עליו: חברה אחרת שלי המשקה האחרון ששתיתם: מים הדבר האחרון שכתבתם: מים הסדרה האחרונה שראיתם: OC ביס סטארס המסיבה האחרונה שהייתם בה: ביום העצמאות הבן אדם האחרון שסיפרתם לו סוד: החברה הכי טובה שלי הדבר הכי מפדח שקרה לכם: לא תוציאו את זה ממני
הדבר הכי מצחיק שקרה לכם: אממ... לא עולה לי כרגע המורה הכי מטומטמת שלכם: המורה שלי לספורט (היא שמרה עלינו במתגונת באנגלית ופתאום היא התחילה לפתור את המבחן בעצמה... המורה הזאת פשוט דפוקה)!!!! זה או זה? שוקו או קפה? שוקו שוקולד לבן או חום? חום לחם או חלה? לחם תות או דובדבן? דובדבן חיבוק או נשיקה? חיבוק ידיד או חבר (חחח)? חחח... חבר מסנג'ר או אייסי? מסנג'ר להתכתב או לדבר בטלפון? ברור שלדבר טיול בצפר או עם המשפחה? טיול ביצפר (עם המשפחה זה יכול להיות סיוט וגם אי אפשר להתחיל עם אף אחד) ערסים או חננות? אמממ.... חננות .. כי אני פשוט לא סובלת ערסים עבודה או מבחן? מבחן (כי אין לי כוח לשום עבודה) מורה-זכר או נקבה? אממ.. מורה זכר כי אפשר לעבוד עליהם יותר בקלות חתול או כלב? כלב .. ברור שכלב צרפתית או ספרדית? ספרדית (צרפתית סתם שפה מסריחה וקשה שהרסה לי 3 שנים מחיי) מחשב או טלויזיה? מחשב

עונה שניה חחח

שם:שרון גיל:19 מה עשיתם ביום העצמאות?על האש מה אתם מתכננים לשבועות?לא יודעת עדיין ולחופש הגדול?גם לא יודעת כמה מבחנים יש לכם עד סוף השנה?אין לי אני בצבא כמה זמן ביום אתם מבלים מול המחשב?כמה שיותר אתם מורידים סרטים/סדרות מהאינטרנט?כן מה הסרט האחרון שראיתם?אלקטרה השיר אחרון ששמעתם:הראל סקעת - ואת החלום האחרון שחלמתם:סודי חחח הבן אדם האחרון שדיברתם איתו:אבא לפני 5 דקות הבן אדם האחרון שהתעצבנתם עליו:עזבו זה לא לכאן המשקה האחרון ששתיתם:קולה הדבר האחרון שכתבתם:את התשובות לשאלון הזה הסדרה האחרונה שראיתם:מכושפות עונה 7 המסיבה האחרונה שהייתם בה:מסיבת גיוס של חברה שלי הבן אדם האחרון שסיפרתם לו סוד:*** הדבר הכי מפדח שקרה לכם:לא זוכרת הדבר הכי מצחיק שקרה לכם:לא זוכרת חחח המורה הכי מטומטמת שלכם:לספרות היא כזאת טיפשה החבר/ה הכי טובה שלכם:גם ככה אתם לא תכירו אותה זה או זה? שוקו או קפה?שוקו שוקולד לבן או חום?חום לחם או חלה?חלה תות או דובדבן?דובדבן חיבוק או נשיקה?נשיקה ידיד או חבר (חחח)?שניהם חחח מסנג'ר או אייסי?אייסי להתכתב או לדבר בטלפון?לדבר בטלפון טיול בצפר או עם המשפחה?משפחה ערסים או חננות?חננות חחחח עבודה או מבחן?עבודה מורה-זכר או נקבה?נקבה חתול או כלב?כלום צרפתית או ספרדית?ספרדית מחשב או טלויזיה?מחשב

לא עונה! (סתם..אני כן)

שם: נחשו
|אבטיחגיל: ח..חס..חסו..חסוי.. אבל היי-נולדתי ב94'..חח
מה עשיתם ביום העצמאות?הופעתי על במה
מה אתם מתכננים לשבועות? בינתיים,כלום
ולחופש הגדול?
כמה מבחנים יש לכם עד סוף השנה?הרבה.
כמה זמן ביום אתם מבלים מול המחשב?לא יודעת..די הרבה נראה לי
אתם מורידים סרטים/סדרות מהאינטרנט?לא
מה הסרט האחרון שראיתם?מת לצעוק 4
השיר אחרון ששמעתם: שירי מימון-הלילה
החלום האחרון שחלמתם:טוב..אל תצחקו..חלמתי שאני קונה לשנה הבאה יומן לבית ספר של הסרט יומני הנסיכה ואז אני מגלה שאין בו בכלל מקום לכתוב!!!
הבן אדם האחרון שדיברתם איתו:אבא...בטלפון? המענה הקולי של אחותי
הבן אדם האחרון שהתעצבנתם עליו:אחות אחרת שלי
המשקה האחרון ששתיתם: מיץ תפוזים דיאט
הדבר האחרון שכתבתם:בתשבץ\חץ שעשיתי.
הסדרה האחרונה שראיתם: 48 שעות
המסיבה האחרונה שהייתם בה:בר מצווה ביום חמישי
הבן אדם האחרון שסיפרתם לו סוד: לא זוכרתתת
הדבר הכי מפדח שקרה לכם: האמת שזה קרה ביום חמישי שעבר...נתקעתי בעמוד...דיברתי עם חברות,ופתאום נתקעתי הישר בעמוד.
הדבר הכי מצחיק שקרה לכם:קרו המון
המורה הכי מטומטמת שלכם: יש עוד יותר המון
החבר/ה הכי טובה שלכם: חסוי
זה או זה
: שוקו או קפה?
שוקולד לבן או חום?
חום לחם או חלה? מי חלה?! מה הוא בסדר עכשיו? סתם..חלה תות או דובדבן?
חיבוק או נשיקה? נשיקה מואהההה XOXO ידיד או חבר (חחח)? חבר. מסנג'ר או אייסי? שניהם להתכתב או לדבר בטלפון?
טיול בצפר או עם המשפחה? בצפר! בצפר! אבל גם משפחה יכול להיות אחלה ערסים או חננות? לא זה ולא זה. עבודה או מבחן? עבודה מורה-זכר או נקבה?
פשוט אף פעם לא לימד אותי מורה
חתול או כלב?
צרפתית או ספרדית? צרפתית מחשב או טלויזיה? מחשב וטלווזיה

adi121

New member
אוקיי ../images/Emo13.gif

שם:עדי גיל:18 וחצי מה עשיתם ביום העצמאות?רוק עצמאות!! היה מעולה!! מה אתם מתכננים לשבועות?לנוח.. או ללמוד ולחופש הגדול? אין חופש גדול.. אני מתגייסת ביולי
כמה מבחנים יש לכם עד סוף השנה?המון כמה זמן ביום אתם מבלים מול המחשב?המון חח אתם מורידים סרטים/סדרות מהאינטרנט?לא מה הסרט האחרון שראיתם?אממ לא זוכרת השיר אחרון ששמעתם:System of a Down - Lonely Day החלום האחרון שחלמתם:משהו על מישהי שהיינו פעם חברות הבן אדם האחרון שדיברתם איתו:אמא הבן אדם האחרון שהתעצבנתם עליו:עומר המשקה האחרון ששתיתם:שוקו הדבר האחרון שכתבתם:תרגיל במחשבים הסדרה האחרונה שראיתם:משהו בערוץ ריאליטי טיוי המסיבה האחרונה שהייתם בה:יום שישי.. לא מסיבה אבל יצאנו כמה חברים הבן אדם האחרון שסיפרתם לו סוד:עומר הדבר הכי מפדח שקרה לכם:לא הכי אבל זה מה שאני זוכרת כרגע.. שישבתי באוטובוס עם חבר טוב ושאלתי אותו מי זה אחד שמדברים עליו כל הזמן ומסתבר שהוא ישב מלפנינו הדבר הכי מצחיק שקרה לכם:אני בטוחה שהיו יותר מצחיקים.. אבל.. נסעתי עם חבר טוב (אחר) חיפשנו איזה רחוב אחד וממש בפוקס הגענו אליו המורה הכי מטומטמת שלכם:לאה החבר/ה הכי טובה שלכם:ליהי, עומר, עמית, קובי, וענבר זה או זה? שוקו או קפה? קפה שוקולד לבן או חום? לבן לחם או חלה? לחם תות או דובדבן? תות חיבוק או נשיקה? נשיקה ידיד או חבר (חחח)? גם וגם מסנג'ר או אייסי? אייסי להתכתב או לדבר בטלפון? גם וגם טיול בצפר או עם המשפחה? בצפר ערסים או חננות? חננות עבודה או מבחן? מבחן מורה-זכר או נקבה? זכר חתול או כלב? כלב צרפתית או ספרדית? ספרדית מחשב או טלויזיה? קשה מדי...

מתגייסת?

איפה תהיי? כי אחותי בצבא.. אם תהיי באיזור ירושלים (משהו צריפין או משו כזה) תאמרי לי

BobLirs

New member
יש לי חנוכת בית עכשיו...../images/Emo118.gif

ומשעמם
שם: לירן גיל: 18 מה עשיתם ביום העצמאות? על האש מה אתם מתכננים לשבועות? חזרות לפרימיירה =/ ולחופש הגדול? חזרות לכרמיאל וגיוס... כמה מבחנים יש לכם עד סוף השנה? מתכונות ובגרויות.. כמה זמן ביום אתם מבלים מול המחשב? בממוצע 10.. חח אני עורך את הסרט בגרות כל היוםםםם |יאוש| אתם מורידים סרטים/סדרות מהאינטרנט? כן מה הסרט האחרון שראיתם? משימה בלתי אפשרית 3 השיר אחרון ששמעתם: פז'ו צבאית - עברי לידר החלום האחרון שחלמתם: ממש לא זוכר.. אבל חלמו עליי שלשום =] הבן אדם האחרון שדיברתם איתו: עדי הבן אדם האחרון שהתעצבנתם עליו: אחותי המשקה האחרון ששתיתם: מיץ מנגו פריגת הדבר האחרון שכתבתם: מיץ מנגו פריגת
הסדרה האחרונה שראיתם: אבודים המסיבה האחרונה שהייתם בה: וואי...כיתה ח' משו.. הבן אדם האחרון שסיפרתם לו סוד: הממ.. עדי.. הדבר הכי מפדח שקרה לכם: תאונה מפגרת בחניה של בצפר מול חצי שכבה
הדבר הכי מצחיק שקרה לכם: כל יום קורים יותר מדי דברים מצחיקים
המורה הכי מטומטמת שלכם: המורה לביולוגיה "אממ.. אני לא טובה בלהסביר.."
החבר/ה הכי טובה שלכם: עדי זה או זה? שוקו או קפה? שוקו שוקולד לבן או חום? חום לחם או חלה? חלה..לא אכלתי לחם כבר 4 שנים בערך תות או דובדבן? תות חיבוק או נשיקה? חיבוק ידיד או חבר (חחח)? ידיד מסנג'ר או אייסי? מסנג'ר להתכתב או לדבר בטלפון? טלפון טיול בצפר או עם המשפחה? בצפר ערסים או חננות? חננות עבודה או מבחן? עבודה מורה-זכר או נקבה? נקבה חתול או כלב? כלב צרפתית או ספרדית? ספרדית מחשב או טלויזיה? קשה..מחשב זהו?? =]

DevilishSmile

New member
משעמם אז..עונה..

שם:תומר גיל:17.5 מה עשיתם ביום העצמאות? על האש בחוף מה אתם מתכננים לשבועות? לזרוק ביצים על אנשים ולחופש הגדול?אין חופש גדול..יש חופש ענקק עד הגיוס אז אני הולך לעבוד באילת לפני הגיוס (אפריל 2007) כמה מבחנים יש לכם עד סוף השנה? אממ מתכונות בגרויות.. כמה זמן ביום אתם מבלים מול המחשב? לא יודע..מי סופר בימינו? אתם מורידים סרטים/סדרות מהאינטרנט? לא..למי יש כוח? מה הסרט האחרון שראיתם? המומינים - הסרט השיר אחרון ששמעתם: No Doubt - Trapped In A Boxxx החלום האחרון שחלמתם: חח זה מצחיק..חלמתי על שעון שמראה את השעה 6 ולא זז..בגלל זה איחרתי לבצפר =\ הבן אדם האחרון שדיברתם איתו: שוקי..הכלב שלי הבן אדם האחרון שהתעצבנתם עליו: אחותי..הכלבה.. המשקה האחרון ששתיתם: קולה..פשוט מכור לרעל הזה הדבר האחרון שכתבתם: עיין בכתוב למעלה הסדרה האחרונה שראיתם: סמולוויל המסיבה האחרונה שהייתם בה: אממ בכיתה ו מסיבה של אחד שאני לא זוכר מה השם שלו..היה מממש כיף..שתינו פטל והשתכרנו כולנו וראינו סרט בצבע כחול.. הבן אדם האחרון שסיפרתם לו סוד: לא מספר סודות..אין אמונה באנשים היום הדבר הכי מפדח שקרה לכם: נולדתי.. הדבר הכי מצחיק שקרה לכם: ראיתי את עצמי במראה..איזה מצחיק זה המורה הכי מטומטמת שלכם: התשובה הכי צפויה מתלמיד..."כולםםם!!!!" החבר/ה הכי טובה שלכם: הבובה המתנפחת שלי..כזאת שווה שזה כואב זה או זה? זה שוקו או קפה? קולה..הכי טוב לקום בבוקר ולשתות קולה עם סיגריה ביד שוקולד לבן או חום? שונאאא שוקולדדדד כזה דבר מגעיללל לחם או חלה? בגט..איזה כיף שהכל מתפורר על הבגדים.. תות או דובדבן? תותים..עם קצפת בבקשה..ושיהיה סירופ מייפל אם אפשר? תודה! חיבוק או נשיקה? שונא להביע אהבה..זה כזה קיטשי ידידה או חברה (חחח)? ידידה..אין מחויבות כלפיה מסנג'ר או אייסי? מה זה משנה? הכל אותו שיט להתכתב או לדבר בטלפון? פשוט להיות בשקט.. טיול בצפר או עם המשפחה? טיול בצפר..הכי כיף באכסניה לרוץ אחרי המורה שקיבלה מחזור ביום הטיול..כזאת עצבנית שיכולה להרוג חחח ערסים או חננות? לא משייך אדם לקבוצה..זה דבילי עבודה או מבחן? מבחן..עובר מהר..וטוב שכך מורה-זכר או נקבה? נקבה..כי הן בהריון בדרך כלל ואז לא רואים אותן 3 חודשים.. חתול או כלב? כלב! שוקייי מת עליך כלב מטומטם שלי צרפתית או ספרדית? לא הבנתי את זה..אבל שיהיה.. תאילנדית.. מחשב או טלויזיה? מחשב..כל השירים שלי נמצאים בו..הפלייליסט הכי טוב בעולם.. טלויזיה סתם שמים שירים שאף אחד לא אוהב רק המנחים.. שורה תחתונה..משעמםם לייי!!!

למעלה