משעמם לי וזהו זה.

Green mnm

New member
משעמם לי וזהו זה.

*פותחת שירשור מה אתם שומעים עכשיו* taking back sunday - a decade under the influence קצת חיים אנשים. קצת. אל תמותו לי עכשיו

BiAAcH

New member
יש לי רעיון....

בואו נהפוך את זה גם לשרשור המלצת שירים, יאללה, תתחילו להמליץ!!

ואיי יש כל הרבה שירים...

blink 182- allways children of bodom- nedled 24\7 papa roach-time and time agin papa roach- black clouds papa roach- last resorf incubus- wish you were here אמממ זה כרגע מה שעולה לי בראש...

BiAAcH

New member
אבל תשים....

דברים קצת פחות מוכרים, כל הקטע הוא שנכיר דברים חדשים...

כנסו! זה מענין נראה לי

בעע לא בטוח שתכירו bob dylan - rainy day woman nos. 12&35 red hot chili peppers - caste made of sand the beatles - while my guiter gently weeps סתם שלושה שירים של זמרין, להקות מפרסמות, ניסיתי למצוא משהו שאני אוהב פחות מוכר ((לאנשים שלא מעריצים להקות אלה). די קשה למצוא משהו לא מוכר של הביטלס. אבל שמעו גם מטאליקה, איירון מיידן, פורינר, דיפרפל, לד זפלין, ג'נסיס, סקורפיונס, אייסידיסי, בלאק סבאת', סטיבי וואנדר, אלביס קוסטלו, אלביס פרסלי, סנטנה, ד'ימי הנדריקס, ג'ניס ג'ופלין, נירוונה, מוטור הד, מגאדת', יו2, יס, ג'אנז אנד רוזז, פינק פלויד....זה מה שאני אוהב...

SAMAR

New member
אחי, הם אולי...

מהאמנים הכי מוכרים שיש! מי לא מכיר את איירון מיידן?! נירוונה?!...חחחחחחחח....אתה ילדון מצחיק! אפשר לאמץ אותך?

Green mnm

New member
רעיון נחמד

קבלו:
andrew wk - she is beautiful (אני סוגדת לבנאדם) funeral for a friend - novella (להקה חמודה עד מאוד) dying fetus - raped on the altar (יש לי מצברוח מיוחד בשבילם. כל השירים שלהם מומלצים בפשירות אחידה) pharoahe monch - simon says (אחד משני השירים השחורים שאני שומעת מרצון. אכן מומלץ) the rolling stones - brown sugar (אין כמוהם) liam lynch - united states of whatever (מומלץ בחום) weezer - island in the sun (סתם להקה נחמדה שיש לה שירים טובים) death from above 1979 - blood on our hands (אחד הסינגלים אנשים) twelve stones - crash (סתם מומלץ) lostprophets - we still kill the old way (מי שלא מכיר אותם, אנא ממך - הכר) (מתנגן ברקע - muse - overdue)

למעלה