משעמם לי בטרוף...

Dani my love

New member
משעמם לי בטרוף...

שלום כולם... כאן קטרינה הזאת עם האובססיה לבנים...........חחח אני משועממת בטירוף... ומרגישה חרא............. מחר יש לי מבחן בגאוגרפיה.... נקווה שילך לי טוב מכיוון שאתם אומרים שיש לי אובססיה לבנים... אני יותר לא מדבר (בשיחה הזאת לפחות) על בנים אבל שתדעו לכם שממש איין לי אובססיה לבנים (אופס הזכרתי את המילה) יש לי אובססיה רק לאשטון ווד אההה ולקוש קוש שלי.... אוף... אני שוב מדברת על בנים............. איין מה לעשות... אורן אני חולה עלייך!!!!!!!!!!!!! נו עיצבנתי אתכם עם השיחה הזאת? אם כן אז יופי - כי זאת הייתה המטרה אם לא --- חבל כנראה אתם אנשים עם עצבים חזקים משעמם לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo15.gif

יופי, הצלחת לעצבן אותנו. קחי את ה
שלך

|נצלשון|../images/Emo15.gif

המדריכה שלי עוזבת את ההדרכה... אני מרגישה נוראאא החלטנו שעד שהיא לא חוזרת אפ'חד לא בא לסניף.. עידוד

באמצע השנה..../images/Emo15.gif

מזל שאני רואה אותה כל בוקר,אחרת הייתי מתה.. (אבל כבר אי אפשר לצעוק לה:"מדריכה שלי!"
) אני בבנ"ע(סניף טבעון,מחוז חיפה,שולט!)

...

האמת... שאין לנו מושג... למה את כותבת משפטים... ברווחים כ"כ גדולים... כי גם ככה כשבאים להגיב לך... רואים את ההודעה שלך כרגיל... אה, וזה גם לא מעניין.

green beetle

New member
כנראה שיש לי "עצבים חזקים"

כהגדרתך.... בכל מקרה - יש לך אובססיה

גיב מי א ברייק...

היא לא בגיל שיודעים בו מה זה אובססיה. זו סתם פוזה. "אלללה, אני מגJי*ה, מכ!רה לJ2*ם 2דם, ח!לה yל*כם פ33!ת של*".. זה הגיל.

green beetle

New member
לא...

אני לא הייתי ככה בגיל שלה, ממש ממש לא... ואם זו פוזה אז היא דיי מפגרת. פוזה פוזה אבל לא בהגזמה ולא בקטע של "אני זוקקה לבנים" בלי בנים אין לי חיים... לדעתי זה כבר יותר מפוזה..

זה לא פוזה../images/Emo15.gif

זה פיגור.. אגב,אני בגיל שלה,ולא,אני לא הגעתי לרמה שלה(אני מקווה שאני גם לא יגיע..)
המשך יומטוב....
(אני מאושרת היום...)

לכל אחד יש ת'פוזה שלו בגיל הזה.

אני למשל, הייתי בפוזה של שונא-ערבים, שונא-שמאלנים, ושונא-כל-דבר-שהוא-לא-אני. היום אני עדיין ככה
טוב, לא. אבל הנקודה היא, שיש כל מיני סוגים של פוזה. זה סוג אחד.

green beetle

New member
מנסה להזכר איזו פוזה הייתה לי...

* כאילו לפני כמה זמן זה היה..* אממ פוזה לשוטי הנבואה אם זה נחשב בכלל סתם הייתי מתלהבת שאני היתי היחידה ששומעת אותן,אבל למדתי עם הרבה ערסים אז הם סתם הסתכלו עלי כאילו איזה מוזרה אני... לא נראה לי שזה נחשב..

טוב..../images/Emo113.gif

אני מנחש שגם עברת דירה אם ככה, לא? או שאת נוסעת כל יום מפסגת זאב לבויאר

למעלה