משעמם לי בטירוף

משעמם לי בטירוף

אז הינה הרשימה של האלבומים שלי ואני יתן ציון לכל אלבום וירשום את הסינגלים שיצאו מהאלבום Mya- Moddring
My Love Is Like Wo,הסינגל הבא שיצא באירופה יהיה Things Come And Go Christina Aguilera-Stripped
dirrty,beautiful,fighter,can't huls us down Kelly Clarkson- Thankful
וחצי low,Miss Independent Avril Lavigne-Let Go
compliceted,skater boi,i'm with you,losing grip Mis Teeq- Eye Candy
Scandalous,Can't Get It Back Pink-Missuderstond
get the party startd,don't let me,just like a pill,family protrait Stacie Orrico - Stacie Orrico
Stuck,(There's Gotta Be) More To Life Evanescence-Fallen
וחצי Bring Me To Life, Going Under Big Brovaz-Nu Fluw
וחצי nu fluw,ok,favourite thinks,babay boy Kelly Rowland - Simply Deep
וחצי stole, Can't Nobody,Train On A Track Jewel- 0304
וחצי Intuition Beyonce -Dagerously in love
crazy in love,baby boy Girls Aloud- Sound of the underground
sound of the underground,good advice,life cold got Jennifer Lopez -This is Me...Then
jenny from the block,all i have,i'm glad,baby i love Mel C-Reason
here it comes again,on the horizon,yeh yeh yeh Michelle Branch- Hotel Paper
Are You Happy Now,Breathe Blu Cantrell- Bittersweet
breath Jessica Simpson- In this skin
Sweetest Sin Mandy Moore- Coverage
Drop The Pilot בקרוב צריך לצאת Bad Boys 2 - O.S.T
וחצי Nelly-Shake Ya Tailfeather,jay z-la la la Madonna- American life
וחצי american life,Hollywood Celine Dion- One heart
וחצי i drove all night,one heart Mary J Blige- Love & Life
love @ 1st sight Craig David-Slicker Than Your Average
whats_your_flava,hidden_agenda,rise & full,spanish Ashanti- Chapter II
Rock Wit U (Awww Baby),rain on me Fifty Cent-Get Rich or Die Tryin'
in da club,21 questions,pimp,many man

קנית את כולם???

לי מתוך אלה יש את פינק וכריסטינה את פינק צרבתי ואת כריסטינה קיבלתי בהגרלה של מעריב לנוער(זכיתי בעוד 3 דיסקים שם)

moranos

New member
וואלה משעמם לך..

אני חולהההההההה על הידסק של אוונסנס... אם ככה רושמים :)

לא קניתי חח ובאמץ היה לי משעמם מאוד

והיה לי גם את הדיסק של דסטיני צ'ילד שתי הדיסקים האחרונים שלהם שכחתי את השמות ,אחד רמיקס ועוד אחד וגם את הדיסק בריטני ואת הדיסק של שוגבייבס ואטומיק קיטן ומאריה קארי החדש אבל אני לא מוצא אותם הדיסק המקורי היחיד שיש לי זה באטרפליי של מאריה קארי שגם אותו לא קניתי אלא קיבלתי מתנה אה ויש לי גם בבית דיסק מקורי של בויזון האחיות שלי קנו

moranos

New member
דיסקים מקוריים....

יש לי אולי 3 והם ישנים.... יש לי של. חחחחחח אל צחקו. אהרון קרטר.... אח של ניקקקקק.... הדיסק הראשון שלו... יש לי את של ווסטלייף האחרון... ושל הנסון : \.... חחח

smgfan

New member
כולם להיכנס!!! ../images/Emo24.gif

היי! הרבה זמן לא הייתי פה! אני מדברת מדודים שלי כי אין לי מחשב - הוא התקלקל לי...
קיצר, אנחנו מתכננים לקנות חדש אז אני לא יהיה פה עוד די הרבה זמן. ראיתי במקרה שאתם מדבים על דיסקים אז דארק אנג'ל (וכל השאר) תנסו לשמוע את האלבום החדש של טליה באנגלית כדאי לכם!!
זו רשימת השירים, אני אשמח לשמוע תגובות שלכם (אבל מהר כי אני לא יהיה פה עוד הרבה...
) -Thalia 2003- I Want You Baby, I'm In Love `Misbehavin Don't Look Back Another Girl What's It Gonna Be Boy? Closer To You Save The Day (Tu y Yo (English Version (The Mexican (Dance Dance Me Pones Sexy Alguien Real Cerca De Ti Toda La Felicidad האזנה נעימה!!

ועיR

New member
אה! מה המצב? באמת דיסק מהמם../images/Emo8.gif

אנשים, אתם פשוט חייבים לשמוע את האלבום של טליה!!! אוהבים MTV?? אתם תמותו על האלבום של טליה!!! כמה זה כבר ייקח לכם להוריד 10 שירים מקא*ה??? מומלץ ביותר!! 5 כוכבים! שירים קליטים ביותר ואלבום קייצי במיוחד וקליל!!!

perrinat

New member
../images/Emo62.gifאווווווווור../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

ככה נעלמים
התגעגעתי
[תקני כבר מחשב חדש.....
] בקשר לדיסק, שמעתי את השירים, הכי אהבתי את Baby, I'm In Love ואת השירים Closer To You, Tu y Yo ,The Mexican [בקיצור הדיסק הקודם.....]

smgfan

New member
רינתי, כפרה!! כמה התגעגעתי!!../images/Emo13.gif

בסוף נשארתי לישון אצל דודים שלי כדי לבדוק אם יש תגובות. (כדי לשמור על הילדים שלהם, קאלק...
) ממש במקרה קמתי למחשב מסקרנות (שאף אחד לא יישמע אותי.....) אני מקווה שנקנה מחשב בקרוב, נראה לי שההורים שלי שמו עין כבר על אחד.
אז תמסרי ד"ש חם חם לכל פורום שאקירה בשמי ושאני אשתדל לחזור בקרוב לפורום!!!
וגם אני מצפה בקוצר רוח לאלבום החדש של שאקי!!!! ומרוב ההתרגשות כתבתי si te vas באנגלית!! אני מקווה שייזדמן לי בקרוב לפרסם אותו בפורום... הנה! חיפשתי תמונה של שאקירה בגוגל

X Slider

New member
וואי כמה שאני מסכים איתך

במיוחד באבנסנס..! דיסק לא הכי טוב.. אני אפילו נותן לזה שלוש. ובקשר לביונסה, השיר אחרי קרייזי אין לאב זה בייבי בוי?

כן השיר הבא זה בייבי בוי

והסינגל כבר יצא באמריקה ושבוע 2 בבילבורד הוא מקום 2 שזה מעולה ופריימרה לקליפ יהיה ביום חמישי

NiKi†a

New member
אוונסנס-../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

moranos

New member
נכוןןןןןןןןןןןןןןןןן

אה זו את מפורום אבריל..... מגניב :)

NiKi†a

New member
טעות../images/Emo4.gif

אתם לא יודעים כמה שווה לקנות את הדיסק, מומלץ בהחלט

X Slider

New member
אני לא אהבתי..

ואני לא טיפוס של דיסקים ולהעריץ מישהו ספציפי... אני אוהב הכל
חוץ משירים ממש דבילים... כמו טראשד, של סקין
אבל השיר החדש של פאיטפולנס, חביב מאד!! לקח לי איזה 100 שנה למצוא אותו.. חשבתי קוראים לו.. Don't you know that i..
נסחפתי.

i love gina

New member
הדיסק שלהם אכן שווה , אבל באמת

יש דמיון בין השירים.... אבל לא נורא, אפשר להתעלם מזה... יש שם כמה שירים שהופכים את האלבום לשווה מספיק בהחלט...... אבל אם נגיד לא אהבתם שיר אחד שלהם, אז תחסכו את הכסף- כי לא תאהבו את האחרים..

למעלה