משעמם לי בטירוף!!!

מוררררר

New member
תראי...

יש לו סיבות...תכניסי את עצמך שנייה לנעליים של ג´סטין... את גרה כבר שנתיים עם מישהו ומוכן לעשות הכל בישלבילך ובאמת עושה את זה אבל את הדבר הכי בסיסי של להגיד לך שהוא אוהב אותך הוא לא עושה. הוא לא חוגג לך את היומולדת עד שהוא מרגיש שהוא חייב והוא מבטל נסיעות בלי לתת סיבה. ולעומת זאת יש מישהו חמוד(אית´ן לא חמוד אבל נניח)בא אלייך ואומר לך שחבר שלך מגעיל ושאם הוא היה חבר שלך הוא רק היה מפנק אותך כל היום ואומר לך כמה הוא אוהב אותך... אני לא יודעת מה איתך אבל אם לי היה קורה משהו כזה אז ברור שהייתי מעדיפה את זה שמבטא את אהבתו... והקטע הוא שאני חושבת שזה היה מגיע לבריאן אחרי כל מה שהוא עשה אבל לא לגמרי...אני לא חושבת שהיה מגיעלו שג´סטין יבגוד בו...אבל לפחות מזה הוא יבין כמה הוא אוהב את ג´סטין וכמה הוא מתגעגע אליו וכמה הוא רוצה להיות רק איתו...אז בעצם כל מה שג´סטין עשה זה רק לטובה... ובלי שום קשר אני חולה על ג´סטין הכי אבל הכי שבעולם!!!!!הוא כזה בן אדם מתוק וחמוד!!!!איך אפשר לר לאהוב אותו???הוא פשוט מדהים!!!!אני מאוהבת בו!!!!!! אני מזה רואה את עצמי יושבת ליד הקיר אחרי שזה יהיה גמור ובוהה בו כל היום וכל הלילה...

maayan15

New member
אוייש...הייתי צריכה לגעת לא להיכנס

פשו הודעות כאלה גורמות לי לרצות לצעוק....אבל אני אוהבת להיתווכח אז מילא... מור, תמורת הירח והשמש לא הייתי עושה דבר כזה למישהו שאני באמת אוהבת כמו שג´סטין טען שהוא באמת אוהב את בריאן... קודם כל אני חייבת לציין שבריאן כן חגג לג´סטין יומולדת...הוא נתן לו זונה ליומולדת...ואומנם אולי לדעתך זו לא מתנה יפה, אבל כבר נערך סקר שבו קבעו חבריי הפורום שאומנם המתנה לאיפה אבל זו המתנה שקובעת ולבריאן לא הייתה כוונה רעה!....אבל אפשר לעזוב את זה.. ודבר שני, לבגוד???...באמת, לא משנה שאית´ן היה שם והיה ממש טוב ונחמד ורומנטי וכל מה שבריאן לא היה...זה לא משנה!...מה שמשנה זה שלג´סטין לא הייתה את ההגינות להגיד לבריאן, לעזוב את בריאן לפניי שהוא התנשק עם אית´ן...ותסלחי לי אבל לדעתי לכל בן זוג, על כמה וכה אם זה מישהו שמשלם לך את הלימודים, נותן לך לגור בבית שלו, עזר לך להחלים אחרי הפגיעה שלך...!

מוררררר

New member
משעמם לי בטירוף!!!

יש פה מישהו?????? הדפסתי ביום שני איזה 300 תמונות של ג´סטין וכמה של ג´סטין ובריאן ואני עושה קיר....הולך להיות מדהים....איזה 10 חברות שלי התנדבו לעזור לי!!!פשוט יש כל כך הרבה מה לגזור!!!!! בטח אני יעשה את זה בחנוכה כי יש לי מזה עומס מבחנים!!!!!!עד חנוכה....כי אז מחלקים תעודות.....

maayan15

New member
כמה תיקונים קלים...

לאיפה- לא יפה* "אבל זו המתנה שקובעת"- אבל זו הכוונה שקובעת*

netaK

New member
לדעתי..

פרק 12 עונה 2, כשבריאן נישק את מייקל בחנות קומיקס בכוונה כאילו להראות לו איך זה (להזדיין עם בריאן...) לדעתי זאת הייתה בגידה למרות שהם מתנשקים כל הזמן זאת הייתה נשיקה אחרת

למעלה