משעמם לי אז.....

משעמם לי אז.....

הנה סקר קטן.... (משעמם לי) 1.שם? 2.גיל? 3.למה אתם מכורים? 4.אחוז מותגים בארון? 5.דוגמן? 6.דוגמנית? 7.חוטיני כן /לא? 8.פריט לבוש אהוב? 9.חבר/ה ערס/ית פריק/ית סטייליסט/ית וכו'.... 10.המלצה לחנות /מותג..

../images/Emo23.gif

והנה התשובות שלי....... 1.לורן אייזנברג 2. 16 3. ג'ינסים 4. 98% 5.דודי בלסר 6. איזבל אדלר 7.כן 8.ג'ינס 9.סטייליסט 10.קסטרו ומיס סיקסטי

The real beauty

New member
אממממ

מעיין 16 וחצי קרוקר 99% דודי בלסר הודיה אוחיון חוטיני....כמובן ג'ינס פריקית לי קופר\קרוקר....דהה

No BoDy1

New member
שלייי

1. עידן 2. ב24.2 יום הולדת 16!! sweet sixteen!! 3. מכור לסמים קלים.. חח, סתם.. לכובעים.. 4. 75% 5. לא מכיר, ולא מתעניין בדוגמנים.. 6. רומי אבולפיה 7. בנות-כן! בנים-לא 8. ג'ינס של Kenvelo 9. ניו יורק 10. Blind

im to hot

New member
אז ככה. . . .

1.שם : שירן גיל :17 למה אתם מכורים : מכנסיים ונעליים(אין מספיק מהם) אחוז המותגים בארון : 98% דוגמן : דודי בלסר דוגמנית : מורן אטיאס חוטיני : כן פריט לבוש אהוב : הדיזל החדש עם הקרעים סטילסטית המלצה : דיזל(שווה כול שקל!)

אני אענה על זה אבל רק בגלל שאף אחד

כמעט לא מכיר אותי פה...: 1.הבובה....: ) 2.מכורה ל...ממממ......חולצות!!וצבעוניות בעיקר...!! 3.מותגים: בערך 40 אחוז..לא מתה על מותגים האמת! 4.דוגמן: שכחתי את שמם אבל התאומים החדשים פצצות וכמובןיהודה לוי,דודי וכו'... 5.דוגמנית:עמית מכטינגר,מלי לוי,בר רפאלי. 6.חוטיני:לא. 7.פריט לבוש אהוב:ג'ינס של פיוטה חדש חדש ו...ממממ...מכנס שחור עם פסים לבנים דקים..אלגנט כזה!

LipStiK

New member
אמממ...אני:)

1. גל 2. בעוד 9 ימים 14...!! 3. לחצאיות... בכל צורה או צבע (חוץ מכתום וירוק...חח) 4. 70% 5. דודי בלסר...
6. מיכל אדלר 7. כן 8. חצאית מזארה 9. סטייליסטית 10. גריפ

תשובות שלי../images/Emo124.gif

שם: טל גיל: 15 למה אתם מכורים: להמון דברים..(ברצינות) אחוז מותגים בארון: 90% דוגמנית: יעל גולדמן,איב ואדר,הדר רז ועוד...
חוטיני: למה לא
סה"כ תחתון.. פריט אהוב: נעליים שקניתי לאחרונה בקסטרו (דומות לנעליים שדונה קארן עיצבה). סטייליסט\ית המלצה למותג: נחשו..

../images/Emo26.gif

1) דין (אני בת) 2) 12 3) מכורה ל... כעיקרון אין לי משהו ספציפי אבל אני אוהבת לראות טלוויזיה להיות על המחשב כל מיני... 4) לא יודעת 5) אין 6) אין 7) לא 8) צעיף. 9) אין חבר
10) אני ממליצה לפוקס.. (אחלה של חנות)

ayelet 1

New member
אני אני אני..

1.שם? אילת 2.גיל? 16 וחצי 3.למה אתם מכורים? אה.. טלפון!!!!!!!!!!!!!!1 4.אחוז מותגים בארון? אה.. 85 אחוז 5.דוגמן? דודי בלסר 6.דוגמנית? אה.. בר רפאלי... ועוד כמה... 7.חוטיני כן /לא? אה.. אני לא.. אבל למי שזה נוח.. למה לא? 8.פריט לבוש אהוב? 9.חבר/ה ערס/ית פריק/ית סטייליסט/ית וכו'.... ???????. מה זאת השאלה הזו..? 10.המלצה לחנות /מותג..אה... משתנה מזמן לזמן...

LoCa GiRLL

New member
שלי שלי שלי...חחח

נילי 15 אלון שמש 50% דודי בלסר ואלון שמש איזבל אדלר ואנה באומן ואגם רודברג וזהו..חחח לא חוטיני..כאילו מה הקטע של זה בכלל? חולצה מהממת שקניתי מפוליס כפרה עלייה חח..... מותג..אממ...מאמז' זהו...

למעלה