משעמם לי. אולי נשחק איזה משחק? נעשה

משעמם לי. אולי נשחק איזה משחק? נעשה

טריויה של דפש מוד או משהו? ומי שיענה נכון ישאל את השאלה הבאה. יש קופצים על ההצעה?

super girl 15

New member
../images/Emo13.gifלא לא לא..

זה נשמע כייף כייף.. אבל אל תעיזו להתחיל היום... חכו שאני אתעורר מחר...
תאמינו לי שזה לא יהיה אותו דבר אם תארגנו משחקים בלעדי..

תארגנו?מי זה תארגנו?אני נשארת פה

בודדה בזמן שכולכם תבלו במסיבה. עצוב לי. הדבר היחיד שמנחם אותי זה...... טוב, בלי מלח על הפצעים.

super girl 15

New member
בואי תתנחמי בזה.. ../images/Emo3.gif

שלי זה יותר כואב.. אולי אני בקולטורה ואת בבית.. אבל בואי לא נשכח מתי שאני אלחם על מקומי בשורה הראשונה... יסבול את השמש מ6 בבוקר עד 5 אחרי הצהריים... ידחף וירמוס כל בנאדם שינסה לעמוד בדרכי לשורה הראשונה.. את.. מקומך כבר מובטח בVIP... שלא לדבר על זה שאת תיהיה בסוויטה הממוזגת בזמן שאני ועוד חצי מדינה נחכה בחוץ אכולים קינאה...
טוב המונית למטה.. ירדתי.. ביי לכולם..

אני מבטיחה להחביא מצלמת וידיאו בתיק

ולצלם את סצינות הסקס הנועזות כדי שתוכלי לצפות. רק אל תספרי לכל העולם אחרי זה על מפגני הגמישות שלי ועל נקודות החן הנסתרות, טוב?

כבר הסברתי לך שבעלי יאשר ../images/Emo54.gif

כל מה שאני אצליח לסחוט ממנו בערמומיות החתולית שלי... אני אמצא איך להכניס אותך לשם!

כן, זו קרן האור היחידה שלי

אבל די לדבר על זה. אני מרגישה רע על זה שאני לא יכולה לקחת את כולכם ביחד איתי! ואני בטוחה שגם אתכם לא מעודד במיוחד לשמוע על זה.

הלוואי! רציתי להשיג עוד אחד לידיד

שלי שמטורף עליהם ולא הצלחתי. אפילו הבנאדם שהשיג לנו אותם לא הולך כי לעצמו הוא לא הצליח להשיג. זה טירוף.

כבר ראיתי את זה האמת אבל...

העיקר הכוונה. וביאסו אותי עכשיו עוד יותר. אבא שלי התקשר אלי ממינכן והוא לא קנה לי מתנות!!! אני רוצה מתנות!!! הוא מטייל בגרמניה ואני פה ואפילו מחוך או מכנס עור אני לא מקבלת! קיבינימט!!!

לא, אני מכירה את אבא שלי. הוא לא

מהמפתיעים. ואולי עדיף שהוא לא קנה לי. יש לו טעם נוראי ובפעם האחרונה שהוא קנה לי מכנס עור המכנס היה גדול עלי בכמה מידות, וגם אחרי הצרה נראה כמו דגמ"ח הזוי. בסוף נתתי אותו לאקסית שלו (שלה אגב הוא קנה מכנס עור קטן עלי ב10 מידות ועלה עלי! אבל היא דחסה את עצמה בכוח כי כזאת היא... בת 51 שחושבת שהיא בת 23) מוי כיף.

למעלה