משעמם לייייי!!!!! וקומדי סטור כבר לא מצחיקים אותי.... תעזרו לי!!
ו ויינר הקטנה New member 6/1/04 #3 צרררטקווווףףף!! מה שלומך?!?! משעמם?! בואי אלי לאייזסיקיו(176920404) ואני אנסה לפחות להפיג לך את השיעמום!!
צרררטקווווףףף!! מה שלומך?!?! משעמם?! בואי אלי לאייזסיקיו(176920404) ואני אנסה לפחות להפיג לך את השיעמום!!
S s h e e p i t New member 6/1/04 #4 אה ככה ?! איתי את לא רוצה לדבר באייסיקיו ולהפיג לי את השעמום ?! ?!?! טוב טוב תזכרי את זה...!! לא משנה שאני מדברת איתך עכשיו אבל עדיין תזכרי ! כי אני לא אזכור... בעיית סניליות...
אה ככה ?! איתי את לא רוצה לדבר באייסיקיו ולהפיג לי את השעמום ?! ?!?! טוב טוב תזכרי את זה...!! לא משנה שאני מדברת איתך עכשיו אבל עדיין תזכרי ! כי אני לא אזכור... בעיית סניליות...
ו ויינר הקטנה New member 6/1/04 #5 אה.. חמודה... כשכתבתי את ההודעה עדיין לא ראיתי את ההודעה שלך.. אבל גם ככה אנחנו באמת מדברות גם באייסיקיו.. ולדבר איתך באייסיקיו?! למה לא??? חוץ מזה אני מוזרה.. אז מותר לי.. (WTF?!) נדבר כבר.. ליל מנוחה!
אה.. חמודה... כשכתבתי את ההודעה עדיין לא ראיתי את ההודעה שלך.. אבל גם ככה אנחנו באמת מדברות גם באייסיקיו.. ולדבר איתך באייסיקיו?! למה לא??? חוץ מזה אני מוזרה.. אז מותר לי.. (WTF?!) נדבר כבר.. ליל מנוחה!