משעמם לו

skarlet ohara

New member
משעמם לו

מוסי בא לשחק איתי בבוקר, אחרי שכבר יצאתי מהמקלחת, ולפני המקלחת גם כן שיחקתי איתו. אבל אז כשחזרתי הוא רצה לשחק, והסתכל עלי ורצה צומי, אז הרמתי אותו, ואז הריח שלו הגיע עד אלי.... והורדתי אותו מיד למרות שהוא המשיך להסתכל עלי. איך אתה אומר לחמוס מתוק: "תראה, זה לא אתה, זה אני, זה פשוט שיצאתי ממקלחת ו... הריחות שלנו לא ממש מסתדרים.. זה לא שאתה מסריח... פשוט, אני מריחה טוב מדי, ולא רוצה לקלקל את זה לפני שאני הולכת לעבודה" אבל הוא, המשיך להסתכל עלי בעיניים המדהימות שלו וביקש לשחק, אבל אני באמת שלא יכולה... :(

skarlet ohara

New member
עכשיו הבנתי...

נגמר לו האוכל באמצע הלילה ולא שמתי לב בבוקר, ואז הסתכלתי נו פ'גרת שכמוני, הוא פשוט רצה להגיד לי "היי יא פוסטמה, שימי לי אוכל אני רעבבבבבב". ואולי הוא באמת גם רצה לשחק.... בכולופן, מוסי אוכל עכשיו אז לא להפריע לו...

נו נו נו

מרעיבה את הבן שלך..

dance of life

New member
את כזאת חמודה ../images/Emo24.gif

עם כל הסיפורים האלה כל כך כיף לקרוא את כל הדברים האלה, איזה כיף לכם!

Sweet Fantasy

New member
אמרתי לך!

קחי חולה גדולה פג'מית כזאת ושימי עלייך, זה לא יעביר אלייך את הריח.

skarlet ohara

New member
אבל התקלחתי... ולא היה לי חשק לחזור

לבגדי מוסי מסריחים לפני הבגדים הנקיים כמובן שאני משתמשת בשיטה המצויינת שלך, באמצע היום, כשאני חוזרת לחדר בין השיעורים, או בערב וכו'. סתם מספרת לכם...

WTR

New member
../images/Emo12.gif יש לכם באמת בגדי חמוסים?

רק אני בורכתי בחמוסים חסרי ריח? או להיפך - עם ריח של כביסה? (
נדבק בהם הריח של המצעים בכלוב וזה כל כך טווווווב.. להסניף אותם!!) לא יודעת, אצלי ממש אין להם ריח רע ואני אפילו מדביקה את האף שלי לגוף שלהם ולוקחת שאיפה נחמדה מדי פעם
אבל אם אחד מהם מפליץ... איף.. זה יכול להדבק בהם ימים שלמים!

Sweet Fantasy

New member
לי אישית הריח לא מפריע

ולא העירו לי אפעם (על ריח ממני) אין לי "בגדי חמוסים" פשוט כשאני בבית אני תמיד עם פיג'מה אז ככה שהבגדי יציאה, לא מתערבבים

למעלה