משעמם וחם לי
M MissPop New member 1/8/02 #5 מה פתאום.... יש לי סיוטים מהים כל פעם אני נשרפת גם שאני שמה קרם הגנה ): החלטתי להתרחק ממקומות כאלה אבל שמתי כוס מלאה בקרח זה יעבוד לכמה דקות
מה פתאום.... יש לי סיוטים מהים כל פעם אני נשרפת גם שאני שמה קרם הגנה ): החלטתי להתרחק ממקומות כאלה אבל שמתי כוס מלאה בקרח זה יעבוד לכמה דקות
E eranmc New member 1/8/02 #6 יוווווו גם לי חם + מיזוגגגגגג פתחתי את החלון לרגע נכנס סופת חום לעינים שלייייי
M MissPop New member 1/8/02 #7 שמישהו יוריד קצת גשם לא פייר כל האירופאיים האלה מקבלים גשם מה אנחנו עז
M MissPop New member 1/8/02 #9 לא חורף חורף כי אז אי אפשר ללכת בחוץ אבל קצת גשם, טיפות,משהו, כשהייתי בארה"ב היה חם כמו פה אבל ירד מבול
לא חורף חורף כי אז אי אפשר ללכת בחוץ אבל קצת גשם, טיפות,משהו, כשהייתי בארה"ב היה חם כמו פה אבל ירד מבול
M MissPop New member 1/8/02 #11 אלוהים יעזור אני רוצה ימי חיינו אני בטח יותר משועממת ממה שנדמה לי למישהו יש רעיון? אולי אני אלך לישון המממ
אלוהים יעזור אני רוצה ימי חיינו אני בטח יותר משועממת ממה שנדמה לי למישהו יש רעיון? אולי אני אלך לישון המממ