משעמם בציריך

mac600

New member
משעמם בציריך

יש לי סינרי של ציריך אבל כמובן השדה ריק מה הכי מומלץ להוריד כדי למלא אותו בכל טוב תודה

almogi

New member
אז ככה...

1. תוודא שיש לך קובץ AFCAD של השדה שמתאים לסינרי שלך (בד"כ מגיע עם הסינרי; אם לא - חפש ב avsim.com). חשוב מאוד שהקובת יתאים ךסינרי שלך. קובץ AFCAD לא מתאים יגרום לתופעות מוזרות (כמו מטוסים שחונים בתוך הטרמינל ומסיעים דרך האנגרים
) 2. תכנס ל Project AI ותריד משם את ה installer ואת כל ה packages שרלוונטים (רצוי להוריד את כולם, אבל אם אין ך זמן תוריד את כל האירופאים ואת האמריקאים הגדולים). תתקין לפי ההוראות. 3. זה כבר אמור לתת לך לא מעט תנועה, ועכשיו השמים הם הגבול. הנה כמה אפשרויות: * אם אתה רוצה גם General Aviation - תעקוב אחרי ההוראות במאמר שלי כאן. * כדאי גם לעשות את מה שכתבתי פה כדי להמנע מכל מיני תופעות AI מעצבנות. * ואם אתה באמת רציני - תשקיע 20 $ ותקנה את Ultimate Flight שתהפוך את כל השדות בגודל בינוני ומעלה לשוקקי חיים. תהנה.

almogi

New member
לא ממש...../images/Emo4.gif

לצערי גם VATSIM וגם IVAO לא מצליחות אפילו להתקרב למלא את השמים (למעט באירועים, ואז זה באזור מסוים ולזמן קצר). תעלה Whazzap ותבדוק כמה מטוסים יש באוויר ביום חול - אולי כמה עשרות בכל העולם. הנה, עכשיו למשל, יוםראשון, 22:00 באנגליה יש בנ"ת היתרו בסה"כ 3 מטוסים ב VATSIM (לא בדקתי ב IVAO, אבל אני בטוח שאין במה מאות כפי שהמצב במציאות). הייתי טס המון ברשת (אני מותיקי VATSIM, עוד מאז שהיתה SATCO) עד שנמאס לי לראות שנים וחצי מטוסים בהיתרו. יש הרבה כיף בטיסה ברשת אבל להגיד שהרשת מסמלצת יפה את המציאות מבחינת כמות התנועה זה יומרני (שלא לומר פלצני). בשנים האחרונות אני נכנס רק אם יש אירוע המוני בשעות סבירות.

S o l l y

New member
יש בזה משהו...

אבל דבר נוסף שהרשת מדמה, היא כמובן הפיקוח, שאי אפשר בכלל להשוות אותו לפיקוח בסימולטור... אני אישית מעדיף לטוס עם כמות תנועה לא גדולה, אבל עם פיקוח אנושי וטוב, מאשר לטוס עם מאות AIים...

almogi

New member
תוריד מהר מ avsim את הסינרי של ציריך

כאן. השדה שלך נראה פשוט נורא...קובץ AFCAD מתאים (חובה!) תוכל למצוא פה. חוץ מזה באתר הזה יש רשימה ענקית של תוספים לשוויץ שפשוט לא כדאי לטוס בלעדיהם (כולם חינם)

למעלה