משעמם בפורום הזה

החגב

New member
משעמם בפורום הזה

אתם גם רוכבים או רק מפטפטים כי כשאני רואה את אופי השאלות אני ממש נחרד מעצם השאלות הדביליות אתם מעלים שאלה דבילית וסוחטים אותה לאורך ולרוחב תחשבו על זה

Easy_Rider

New member
האמת על אנשי הפורום !

תשמע ... תראה ... אני מת לאופנוע, נראה לי מה´זה מגניב שיהיה לי אופנוע, זה "קול" כזה. בחורות מסתכלות עליך בהערצה ברמזור, אתה נותן לרוח להתנפנף בשיער, לחדור לך מתחת ל-T שירט ב- 300 קמ"ש. זה נשמע לי 10 ! פשוט מדליק ! אבל מה ? אמא שלי לא מוכנה לשמוע על זה, וגם אבא. זה המצב אצל רובנו ... אז מה נשאר לעשות ? לדבר. מדברים, מדברים, מדברים ... עוד... ועוד ... אני מה´זה מקנא במי שיש לו אופנוע, זה נראה לי מגניב ... אתה חושב שאם יהיה לי אופנוע אני אהיה במקובלים ?

Cody

New member
לעומת השאלה שאתה העלית חגב,

שהיא זהב טהור....

החגב

New member
הציניות שלך...

הציניות שלך לא עושה אותך חכם איזיריידר ובטח לא את הפורום מעניין נהפוך הוא תחשוב על זה

TheFinalCut

New member
הפורום נפלא, אתה יודע למה?

כי א-ת-ה הצטרפת אליו!! עכשיו הוא מושלם. ותחשוב על זה שההודעה שלך גם לא ממש הראתה על בינה מיותרת בקודקודך.... להפך. הרבה להפך. "יפה לחוכמה..." קדימה חוכם, תשלים את המשפט.

Easy_Rider

New member
אולי תחשוב במקומי ? ועכשיו ברצינות

ועכשיו ברצינות. למה מתכוון כבודו ? לא ממש הבנתי, חוץ מזה שאנחנו צריכים לחשוב על זה. אתה מוכן להאיר את עינינו ? לפרט ? להסביר ?

Big Max

New member
אמממממ..... ../images/Emo12.gif

אני כבר רבע שעה בוהה באקסיומה הזאתי, מנסה להבין אותה ולא מצליח. חגב יקר, עזור לאופנוען קטן ומטומטם להבין את כוונתך. אחרת לא אוכל לישון בלילה. Big Max, טיפש כמו Easy Rider

zataomm

New member
איזי אתה חיב לראות מה בניתי

חיברתי לאופניים התלת גלגל שלי מנוע של מכונת תפירה, עטפתי את המזלג הקדמי בגומי של אחותי, שברתי מטאטא לשניים והחלפתי את הכידון, מרחתי קצת סופר גלו על הצמיגים בשביל האחיזה ויצא לי אחל´ה כלי שבעולם, זוויות השכבה שלא מהעולם הזה, אפשר להוריד ברך אפילו שהכלי מאוזן (שכחתי לציין שאני 1.90 כך שהברכיים שלי גם ככה כל הזמן על הרצפה). אני מקווה להגיע איתו ביום חמישי הקרוב למפגש במקספלייס. טוב ביי, אני חיב לצאת (כדי להגיע בזמן...).

Easy_Rider

New member
קרעת אותי ...

תגיד לי, הוציאו כבר D207 למכסחות דשא ? זה חישוק 8 אינץ´ , נראה לך שיש צמיגי סליקס לזה ? ...

TheFinalCut

New member
דורון.... (!)

תסדר כבר את התמונות האדומות בפורום של בילבי!! יא עצלן.....
דסקטופים של משחיזני RF-ים תותחים זה מזכרת נפלאה, אבל למרות שהתמונות שבהם אני מופיע לא כל כך מכובדות, עדיין מזכרת שאפשר להבין מה רואים בה יכול להיות נחמד....

Miss Mor

New member
יש לי רק דבר אחד להגיד לך

ש ל ו ם ! Miss Mor שממש נהנית מהפורום במיוחד מ"דברי החוכמה"!

Easy_Rider

New member
ביום חמישי הקרוב יערך מפגש של ...

א"א - אופנוענים אנונימיים ... we love you mikeE ... איזה שמחה תהיה כאן ברגע שהוא יגיע עם הסליידר לכביש. שמחה כזו לא נראת כבר הרבה זמן ... כל פעם שאני רוכב מאחוריו אני חושב על הרגע הזה, ביתוק הבתו .... המממ ... החליפה ...

stilgur

New member
חברים/חברות יקרים/יקרות (בהקבלה)

לאור דבריו של החגב (חרוז), בינה ונאורות חדרו לפדחתי דרך הכמויות האדירות של השיער ! אי לכך ובהתאם לזאת לאור התגלית המרעישה והחדשה אני מפנה מקומי מהפורום הנ"ל על שום חוסר ידע משווע ובורות מוחלטת באופנועים ועל כך שאין אנו עוסקים בנמצא בין רגלינו על בסיס שעתי אם לא דקתי... שלום לכם חברים... בצער רב ובשמחה לבאות אני פורש... N O T אתם אנשים על-כיפאק.... איי איי, איי איי (כדברי השיר) אוהב אתכם, נשיקות לכולם (מוחה דימעה)
see you all tomorrow at the פגישתיישן. אני עדיין לא יודע איך מגיעים לשם ! הסבר , אני יוכל לקבל כאן במקום נוטף הציניות הזה ?! בעל האוסטרי הכתום הגאה (אני או האוסטרי ?)

Easy_Rider

New member
מחר בשמונה וחצי !

וזה עכשיו ברצינות. מטרת הדיון היא: מועדון האופנועים הישראלי - לאן ? תבואו מוכנים עם הצעות רעיונות, ובעיקר הערות על התפקוד הנוכחי. אני מבקש שתתמקדו בשלב ראשון במה שמפריע לכם !!! כן, כן , תאמרו את כל מה שיש לכם בבטן. איך מגיעים ? רח´ החרוץ 6 יד אליהו ת"א. ככה ... מגיעים לסינרמה, לוקחים לכיוון האצטדיון. פניה שניה ברמזור ימינה. עוברים ככר, מצד ימין זה רח´ "נירים". ממשיכים עוד 15 מ´ ופונים לרחוב החרוץ. יש מפות באתר המצויין - mapa.co.il

zataomm

New member
מפת כתובת המועדון

אני מצרף לך מפה של כתובת המועדון, כמו כן קישור לדף המפה (באתר בשם EMAP), אתה יכול לרשון את הכתובת שלך, את כתובת המועדון ולקבל הדרכה מדוייקת איך מגיעים. למרות שנראה לי שהמפה המצורפת יעילה.

למעלה