משעמם, אז שיהיה...

משעמם, אז שיהיה...

אם הייתם המאמנים של בית"ר ירושלים ב-FM 07: איזה הרכב הייתם שמים להם? איזה עמדה הייתם מחזקים? מי לדעתם שחקן המפתח? וסתם שאלה... איזה סגל יותר חזק בעיניכם- של בית"ר או של חיפה?

sok777

New member
אחלה שרשור

אני שמח שלעוד מישהו אכפת חוץ ממני. אממ.. אני חושב קודם כל שיש לה סגל יותר חזק מלחיפה במציאות לפחות.. נראה איך יעשו את שחקני חיפה. הרכב? מהשחקנים של היום? אממ... בהנחה שזה 4-5-1: שוער: קורנפיין הגנה: גרשון, בנאדו/בן-יוסף, גפני, עמרי אפק/יואב זיו [מי שיהיה בכושר טוב יותר] קישור: זנדברג, בואטנג, מירוסביץ'/אלברמן [אני לא יודע את רמתו של מירוסביץ'], פאבריס פרננדז, ברוכיאן/יצחקי. חלוץ: ז'ואנו פינטו [בהנחה שהוא טוב מתמוז..] אם יואב זיו ואפק לא יהיו מגנים במשחק אז במקום בקישור אפק/זיו/יצחקי/ברוכיאן [בהתאמה לפי הסדר של מי שאשים]. הייתי מחזק את המגן הימני וחלוץ [אולי עוד אחד קצת יותר טוב מתמוז למקרה שרוצים לשחק 4-4-2]. שחקן המפתח? יש כמה.. גרשון, בואטנג, זנדברג, פרננדז ופינטו.

X Slider

New member
של בית"ר.

הייתי מביא שוער חדש (וכמה שיותר צעיר). הגנה בסדר. קישור בסדר. אולי הייתי מביא 2 חלוצים אחרים לגמרי :X. תמוז עוד לא מספיק טוב ופינטו סתם. צריך חלוץ חלוץ, שיחזיק את הקבוצה. אגב לסוק777 - ליואב זיו אין עמדה בהגנה בFM הוא קשר או חלוץ. (לא ברור למה), והוא די מעפאן. המגן הימני שלי יהיה אפק ולא צריך לחזק את העמדה, חבל על הכסף.

sok777

New member
קוראים לי סער../images/Emo13.gif

וכן, אמרתי שאני לא בטוח שהוא יהיה בהגנה XD

יאללה בית"ר

שוער: קורנפיין הגנה: גרשון, בנאדו, גפני, עמרי אפק קישור: בואטנג,מירוסביץ,פרננדס,ואני יודע שהם לא באותו תפקיד אבל זנדברג או אלברמן פשוט אם שמים את אלברמן משנים את השיטה ואם שמים את זנדברג שמים שיטה אחרת חלוץ: ז'ואנו פינטו ותמוז

למעלה