משעמם, אז שאלון

d00sh

New member
משעמם, אז שאלון

מה אתם לובשים עכשיו? אוהבים להתקלח? אוהבים לישון? יש לכם כתב יפה? אוהבים שאלונים? מתי בכית בפעם האחרונה? בגלל מה? יש לכם חיה בבית? מה השם שלה(אם יש לכם?) האם את יודעת לצייר כיבשה? מהו נושא השיחה השנוא עליך? תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: איזו זמר\\ת אתם אוהבים? האם אתם מכירים מישהו\\י בשם "ליאור"? האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? כתבתם אי פעם שיר? פורסם/למגירה? אתם אוהבת את הצחוק שלך? יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? מהי דעתכם על הצבע כתום? אתם מדברים הרבה בטלפון? האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? מה המוטו שלכם בחיים? אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) האם אתם צלמים חובבנים? בוכים בשירים? אוהבים את החדר שלכם? אוהבים את ההורים? מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? את מי אתם הכי שונאים? והכי הכי אוהבים? חבר\\ה יש? רמקול ומצלמת אינטרנט יש? אתם כותבים בעט או עיפרון? התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? יש לכם חדר לבד? אתם אוהבים מסיבות? אוהבים את יום שישי? ואת שבת? מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? אתם לומדים ערבית? יש לכם מורה מעפנה? שוקו או קפה? שמש או ירח? חם או קר? חולצה או גופיה? מחשב או טלוויזיה? טלפון או פלאפון? ללכת לישון או להתעורר? לילה או יום? חושך או אור? טיול בארץ או בחו"ל? ים או ברכה? ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה?

d00sh

New member
עונה ../images/Emo9.gif

מה אתם לובשים עכשיו? פיג'מה
אוהבים להתקלח? כן אוהבים לישון? בדרך כלל יש לכם כתב יפה? כן אוהבים שאלונים? כשמשעמם ;-] מתי בכית בפעם האחרונה? לא זוכרת בגלל מה? ^^ יש לכם חיה בבית? כלבה
מה השם שלה(אם יש לכם?) שוש (shoosh) האם את יודעת לצייר כיבשה? לא ניסיתי [לפי מיטב זיכרוני], אבל פשוט מציירים מין ליפה כזאת, לא?
מהו נושא השיחה השנוא עליך? תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: איזו זמר\\ת אתם אוהבים? יותר תלוי בשירים לא בזמר :/ אבל בדרך כלל הילארי דאף, אבריל, והרבה להקות.. האם אתם מכירים מישהו\\י בשם "ליאור"? כן, למה? האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? ברור כתבתם אי פעם שיר? לא פורסם/למגירה? ^^ אתם אוהבת את הצחוק שלך? יאפ יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? 1 במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? לא אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? כן מהי דעתכם על הצבע כתום? נגד ההתנתקות חיחי
אתם מדברים הרבה בטלפון? לפעמים האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? בעירי :) מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? מזתומרת ?! מה המוטו שלכם בחיים? תאמין בעצמך!! אל תפחד לאמר את מה שאתה חושב!! מטעויות לומדים!! אדם חכם לא פוחד מכשלונות, הוא יותר להתמודד איתם וללמוד מהם [או משו כזה :/, אבל תודו שזה חכם!] אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) לא האם אתם צלמים חובבנים? לא בוכים בשירים? לא אוהבים את החדר שלכם? כן אוהבים את ההורים? כן, משפחה זה הדבר הכי חשוב מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? אתמול את מי אתם הכי שונאים? ילד כלשהו והכי הכי אוהבים? משפחה, חברים.. חבר\\ה יש? לא רמקול ומצלמת אינטרנט יש? כן אתם כותבים בעט או עיפרון?שניהם התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? לא ניסיתי את כולם מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? לא זוכרת יש לכם חדר לבד? כן אתם אוהבים מסיבות? כן אוהבים את יום שישי? כן ואת שבת? כן מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? עוד יש זמן :p אתם לומדים ערבית? כן יש לכם מורה מעפנה? דווקא לא, אחת הטובות.. שוקו או קפה? שוקו שמש או ירח? שניהם חם או קר? שניהם, כשקר באלי חם, וכשחם באלי קר חולצה או גופיה? תלוי במזג אויר מחשב או טלוויזיה? מחשב טלפון או פלאפון? טלפון.. ללכת לישון או להתעורר? להתעורר לילה או יום? לאדעת חושך או אור? לאדעת טיול בארץ או בחו"ל? תלוי איפה בחו"ל.. הכי שווה ארה"ב וקנדה :] ים או ברכה? אני שחיינית, ככה שאני הרבה יותר בבריכה :] ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? ללכת לישון :]

Free Bird

New member
אני../images/Emo9.gif

מה אתם לובשים עכשיו? מי אמר שאני לובשת משהו?
[ציניות] אוהבים להתקלח? נמ לא יודעת, לפעמים אוהבים לישון? כן
יש לכם כתב יפה? לא אוהבים שאלונים? כן כשמשעמם;[ מתי בכית בפעם האחרונה? לא זוכרת בגלל מה? בגלל מישהו שאני אוהבת נראלי.. יש לכם חיה בבית? 2, חתולים מה השם שלה(אם יש לכם?) סקיפר וקייטי האם את יודעת לצייר כיבשה? חחחחחחחחחחחחח לא זכור לי שאי פעם ניסיתי מהו נושא השיחה השנוא עליך? בצפר תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: חחחחחחחחחחח!!!!!! איזו זמר\\ת אתם אוהבים? אין..אני אוהבת בעיקר להקות=S האם אתם מכירים מישהו\\י בשם "ליאור"? כן חחח האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? לא כתבתם אי פעם שיר? כן פורסם/למגירה? לא, נמחק מיד אחרי שכתבתי אתם אוהבת את הצחוק שלך? "אתם אוהבת"? ולא. יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? 2 דמט.. במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? כן חח אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? כן מהי דעתכם על הצבע כתום? כפרעליו שיעשה לי כתום או משהו.. אתם מדברים הרבה בטלפון? לא האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? פזורים ודמט מה ארץ הקודש? עלק קודש.. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? בתחת שלי=) מה המוטו שלכם בחיים? יהיה טוב בסוף [דגש על בסוף] אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) ליקוי למידה נחשב?=) האם אתם צלמים חובבנים? כן לפעמים... בוכים בשירים? לא חחחח אוהבים את החדר שלכם? כן, חביב וזה.. אוהבים את ההורים? רק את אבא מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? לפני שבוע-שבועיים נראלי את מי אתם הכי שונאים? הרשימה ארוכה=\ והכי הכי אוהבים? אותו [לא מפרטת חח] חבר\\ה יש? אין רמקול ומצלמת אינטרנט יש? בטח.. אתם כותבים בעט או עיפרון? עיפרון התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? רק שנה הבאה אני יהיה בתיכון ונמ נראלי שהיסודי.. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? לפני שבוע נראלי יש לכם חדר לבד? כן אתם אוהבים מסיבות? לא אוהבים את יום שישי? רק כי יש חופש.. ואת שבת? לא כי מבאס לחשוב שמחר יש בצפר=\ מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? חוואית, מאלפת סוסים משהו כזה.. אתם לומדים ערבית? לא כי אני כשולה אז אני בקבוצה של המיוחדיםD= יש לכם מורה מעפנה? כל המורות\מורים מעפנות\מעפנים חחח שוקו או קפה? קפה. איכס שוקו. שמש או ירח? ירח, לא מסנוור=) חם או קר? באמצע=S חולצה או גופיה? חולצה מחשב או טלוויזיה? מחשב טלפון או פלאפון? פלאפון ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון... לילה או יום? לילה חושך או אור? תלוי מתי חחח טיול בארץ או בחו"ל? בחו"ל חח איזה שאלה מפגרת ים או ברכה? שניהם ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? ללחוץ על "שלח\י"

galit2510

New member
עונה!~~!~~!

מה אתם לובשים עכשיו? חזיה תחתונים גופיה חולצה מכנב נעלי בית וזהו... אוהבים להתקלח? כהה אוהבים לישון? להה יש לכם כתב יפה? מדהים ,מעלף ,מהמם!! אוהבים שאלונים? בדם! מתי בכית בפעם האחרונה? כשיצאתי הבטן של אמא שלי.. בגלל מה? אחם אחם יש לכם חיה בבית? יש לנו תוכי וכלבה מה השם שלה(אם יש לכם?) תוכי -ריקי.. והכלבה-לסי האם את יודעת לצייר כיבשה?כהה מהו נושא השיחה השנוא עליך? מחזור והריון... תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: נקיות .. זהו.. איזו זמר\\ת אתם אוהבים? ריאנה,אשלי סימפסון,ובריטני האם אתם מכירים מישהו\י בשם "ליאור"? כהה ילד מהכיתה שלי .. [חמוד בל"ז] האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? ככה ככה כתבתם אי פעם שיר? כה פורסם/למגירה? לא אתם אוהבת את הצחוק שלך? לא ממש הוא מזה דבילי! יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? אח בן 25.. במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? אני קטנה מאחי ב12 שנה בערך .. למ שהוא ירביץ לי.. מה אתם רוצים שאני אמות? אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? הרבה מעל שעתיים!!! מהי דעתכם על הצבע כתום?יפה אתם מדברים הרבה בטלפון?מינים שלוש שעות ביום זה הרבה? האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? רובם בעיר אבל חלקם סביב... מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? באלוהים... זוהי גם היחדה אבל שיהיה... מה המוטו שלכם בחיים?עדיף כלב חבר מחבר כלב... אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) לא... האם אתם צלמים חובבנים? כהה... אני עושה בטיולים בוקים לתלמידים.. בוכים בשירים? לא.. אוהבים את החדר שלכם? מתה עליו הוא מווווווושלם! אוהבים את ההורים? דהה מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? משפחתי אנלא זוכרת אבל עם אחי נסעתי לבריכת המשושים ולרמת הגולן לא ממש מזמן.. את מי אתם הכי שונאים? לא רוצה לפרט.. והכי הכי אוהבים? המשפחה והחברות הכי טובות.. חבר\\ה יש? לא רמקול ומצלמת אינטרנט יש? למה לי לענות על זה? אתם כותבים בעט או עיפרון?עט התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? יסודי... אני רק שנה שניה בחטיבה אז כאילו מה הקטע? מתי הייתם חולים בפעם האחרונה?שנה שעברה יש לכם חדר לבד? יש לי שני חדרים!! אתם אוהבים מסיבות? ככה ככה אוהבים את יום שישי? היום השולט... לא מבחינת לימודים אנחנו לומדים עד 2!! ואת שבת? לייק דהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? מעצבת [פנם או אפנה] או וטרינרית אתם לומדים ערבית?כהה כל הציונים שלי מעל 80!! יש לכם מורה מעפנה?לא שוקו או קפה?שוקו שמש או ירח? שמש חם או קר?חם חולצה או גופיה?חולצה מחשב או טלוויזיה?טלויזיה טלפון או פלאפון? טלפון ללכת לישון או להתעורר?להתעורר לילה או יום? לילה [אין בצפר] חושך או אור? אור טיול בארץ או בחו"ל? חו"ל ים או ברכה? בריכה... ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון? להמשיך להגיב בפורומים.. הזה?

אניניניני..=]

מה אתם לובשים עכשיו? פיג'מה אוהבים להתקלח? כן! אוהבים לישון? כן=]] יש לכם כתב יפה? לא=/ אוהבים שאלונים? מאוד! מתי בכית בפעם האחרונה? אתמול.. בגלל מה? היה לי ג'וק באמבטיה
יש לכם חיה בבית? עכשיו יש!! ג'וק!! מה השם שלה(אם יש לכם?) ג'וקי הג'וקון? האם את יודעת לצייר כיבשה? לא=/ מהו נושא השיחה השנוא עליך? "את מי את אוהבת?" תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: 5 אצבעות. איזו זמר\\ת אתם אוהבים? אנסטסיה!!=] האם אתם מכירים מישהו\\י בשם "ליאור"? כן. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? לא=/ כתבתם אי פעם שיר? מלא.. פורסם/למגירה? למגירה. אתם אוהבת את הצחוק שלך? כן
יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? לא. במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? אין. אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? בטח.. מהי דעתכם על הצבע כתום? חביב.. לא משהו. אתם מדברים הרבה בטלפון? לא. האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? בעירי. =] מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? אנסטסיה. מה המוטו שלכם בחיים? שאלה טובה, לא חשבתי על זה. אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) אני דיסקטית. (בכוונה עם טעויות כתיב) רואים?
חח סתם אנ'לא.. האם אתם צלמים חובבנים? אני מצלמת הרבה את עצמי. בוכים בשירים? מלא. אוהבים את החדר שלכם? מאוד=]] אוהבים את ההורים? יאפ. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? אף פעם. נראה לי=/ את מי אתם הכי שונאים? אפ'חד.. והכי הכי אוהבים? את אנסטסיה ואת גל ואת שיר ואת תום. חבר\\ה יש? לא..
רמקול ומצלמת אינטרנט יש? כן=]] אתם כותבים בעט או עיפרון? שניהם. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? חטיבה ויסודי. בעצם, גן.
מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? חודשיים, אולי? =/ יש לכם חדר לבד? יאפ! אתם אוהבים מסיבות? שרופהה! אוהבים את יום שישי? כןןן!
ואת שבת? לא
מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? זמרת
אתם לומדים ערבית? כן
יש לכם מורה מעפנה? איך ידעת?
שוקו או קפה? שוקו. אבל אם קפהאז הוא צריך להיות בדיוק עם 4 סוכר. =] שמש או ירח? ירח.. סקסי
חם או קר? קר! חולצה או גופיה? חולצה קצרה. מחשב או טלוויזיה? מחשב.. כי אפשר לראות שם טלוויזיה
טלפון או פלאפון? פלאפון. ללכת לישון או להתעורר? לישון! לילה או יום? לילה.. חושך או אור? אור. (כן אני פיצולית
) טיול בארץ או בחו"ל? בחו"ל!!! ים או ברכה? ים.. ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? להכנס לפורום סקרים ושאלונים", ולחפש עוד
מה, כבר נגמר?

אני!

מה אתם לובשים עכשיו?נמממ קפוצ'ון ועוד חולצה ארוכה של TNT ועוד 2 מתחת אוהבים להתקלח? בטח חולה על זה אוהבים לישון? חי בשביל זה יש לכם כתב יפה? בשביל כלב לעוס,כן אוהבים שאלונים? כשמשעמם מתי בכית בפעם האחרונה? כששיר טסה לחו"ל לתמיד =( בגלל מה? הרגע אמרתי,כששיר טסה לחו"ל לתמיד =\ יש לכם חיה בבית? הייתה מה השם שלה(אם יש לכם?)השם שלה? היה קוראים לה שלג אבל מסרנו אותה האם את יודעת לצייר כיבשה? אני אמור לדעת? מהו נושא השיחה השנוא עליך? גזענות תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט:חומות,ציפורניים גזורות,לא שרוטות חלקות אבל יש שיער וזהו? איזו זמר\\ת אתם אוהבים? מיכה שטרית האם אתם מכירים מישהו\\י בשם "ליאור"?מי לא? האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? בערך כתבתם אי פעם שיר?בטח פורסם/למגירה?גם פורסם וגם למגירה,המגירה אהבה את זה מאוד אתם אוהבת את הצחוק שלך?אני אוהב לצחוק אז כן יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? עוד אח אחד ו2 אחיות,אני הכי קטן =\ במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? אפחד לא נוגע בי אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב?בטח אני חולה על מחשב מהי דעתכם על הצבע כתום?ימין וצודק! אתם מדברים הרבה בטלפון?אהא האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל?מפוזרים מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? שאני הוא אחד ויחיד מה המוטו שלכם בחיים?לא משנה איפה אתה נמצא,מה אתה עושה,ואיפה תעשה את זה ,תמיד יהיה משהו שיציק לך! כל הזכויות שמורות לטל רודי חבר שלי!® אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?)ברוך השם,לא. האם אתם צלמים חובבנים?לא בוכים בשירים?חלק בא לי לבכות מרוב שזה כל כך נכון. אוהבים את החדר שלכם?בטח אוהבים את ההורים?ברור מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי?לא יצאנו לטיולים משפחתיים את מי אתם הכי שונאים?אף אחד,אני סולח לכל אחד. והכי הכי אוהבים?המממ לא יודע חבר\\ה יש? הייתה רמקול ומצלמת אינטרנט יש? כן וכן אתם כותבים בעט או עיפרון?עט התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון?יסודי! להעיף מחקים על המורה ולא לפחד מתי הייתם חולים בפעם האחרונה?לפני 3 שבועות,שפעת יש לכם חדר לבד?כן אתם אוהבים מסיבות? לא,הרבה ערסים ואונסים וגניבות אוהבים את יום שישי? כן ואת שבת? כן אבל חצי,כי אחרי זה זה יום ראשון להתחיל עוד שבוע מעאפן מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?לא יודע אתם לומדים ערבית?לא,צרפתית יש לכם מורה מעפנה?בטח,מורת כאפות שוקו או קפה?קפה! שמש או ירח?שמש חם או קר?חם חולצה או גופיה? גופיה מחשב או טלוויזיה?מחשב טלפון או פלאפון? פלאפון ללכת לישון או להתעורר? לישון לילה או יום? יום חושך או אור? אור טיול בארץ או בחו"ל? חו"ל ים או ברכה? ים בטח ים,אורגינל ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה?ללכת לקורסים בלשון סלמאט =)

liat love yaniv

New member
עונה

מה אתם לובשים עכשיו? חזיה עליה חולצה עם שרוולים ארוכים עליה סוודר בלי שרוולים...יעני כמו גופיה עבה..ועל זה ג'קט ומכנס אדום אוהבים להתקלח? כן אוהבים לישון? כן יש לכם כתב יפה? לא אוהבים שאלונים? כןן מתי בכית בפעם האחרונה?אתמול,את הבכי שלי אני לא מוציאה...אני לא מצליחה...אני בוכה מבפנים... בגלל מה?אני וחבר שלי נפרדנו יש לכם חיה בבית?כן,אח שלי...חח סתם...אין..אני אלרגית מה השם שלה(אם יש לכם?) האם את יודעת לצייר כיבשה? לא יודעת..לא נסיתי... מהו נושא השיחה השנוא עליך?"היניב הזה מגעיל" תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט:עם יושב קצת..הן גדולות..נראה לי.. איזו זמר\ת אתם אוהבים?לירון לב!!!נינט טייב!!! האם אתם מכירים מישהו\\י בשם "ליאור"?כן,ליאור נרקיס...חחח האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? לא.. כתבתם אי פעם שיר?כן פורסם/למגירה?למגירה אתם אוהבת את הצחוק שלך?הוא כל פעם משתנה.. יש לכם אחים/ות, אם כך כמה?יש,אחד גדולה(15)אחד קטן(6) במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה?אני ואח שלי..כל יום...רוצים אני אספור לכם כל יום מעכשיו?!היום בבוקר רבנו..ואתמול.. אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב?אני..?!7 שעות ברצף במחשב...כנ"ל טלוויזיה מהי דעתכם על הצבע כתום?צבע מהמם!צבע הקיר בחדר שלי.. אתם מדברים הרבה בטלפון?לא... האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל?יש גוש של ילדים שבכונה שונה... מהי האמונה החזקה ביותר שלכם?לא מאמינה באמונות תפילות.. מה המוטו שלכם בחיים?תסתכלו תמיד במבט עיניים של אחר...יעני..תנסו להיות במקומו לשניה.. אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? לאא(מחלה/נכות?) האם אתם צלמים חובבנים?לא...היתי רוצה לצלם..כי זה דווקא כייף.. בוכים בשירים?כן..יש כאלה שכן ויש כאלה שלא.. אוהבים את החדר שלכם?בערך אוהבים את ההורים?כן.. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי?לא זוכרת.. את מי אתם הכי שונאים?סאדם..בן לאדן.. והכי הכי אוהבים?אני אוהבת את דיקלה קידר ואת אמא שלי!הכי הכי הכי!!! חבר\\ה יש?אין חבר..נפרדנו יום רביעי.. רמקול ומצלמת אינטרנט יש? כן..את מתכוונת למיקרופון(?) אתם כותבים בעט או עיפרון?עיפרון.. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון?חח אל 'דעת..העוד לא הגעתי לחטיבה מתי הייתם חולים בפעם האחרונה?לפני שבועיים בערך.. יש לכם חדר לבד?לא.. אתם אוהבים מסיבות? מאודדד אוהבים את יום שישי? תלוי אם יש משהו מיוחד וטוב ביום הזה.. ואת שבת? לא..משעמםםםםםםםם מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?מפורסמת..אבל לא מפורסמת פאקצה כמו רוני.. אתם לומדים ערבית?לא.. יש לכם מורה מעפנה?מממ..כן...בערך..אבל אני מחרמת עליה..
שוקו או קפה?שוקו איכסה קפה!!ריח מסריח! שמש או ירח?ירח..יותר רומנטי.. חם או קר?פושר.. חולצה או גופיה? תלוי מה המצב,חם או קר..?אבל בכל זאת,,אני אלך על גופיה.. מחשב או טלוויזיה?גם וגם!!!החיים שלי מבוססים על מחשב וטלוויזיה!!! טלפון או פלאפון?פלא'... ללכת לישון או להתעורר?לישון.. לילה או יום?יום חושך או אור?אור טיול בארץ או בחו"ל?חול"(ואני ממליצה על יפן!) ים או ברכה?לא זה ולא זה..אני לא יודעת לשחות...אני פוחדת ממים.. ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה?-להמציא תחרות חדשה!!

NeTa141

New member
....

מה אתם לובשים עכשיו? בגדים של בית אוהבים להתקלח? כן אוהבים לישון? כן יש לכם כתב יפה? רק שאני משקיעה אוהבים שאלונים? שמשעמם מתי בכית בפעם האחרונה? יום חמישי 22.12 בגלל מה? לא משנה יש לכם חיה בבית? כן, חתול מה השם שלה(אם יש לכם?) אין לו שם חחח האם את יודעת לצייר כיבשה? כן מהו נושא השיחה השנוא עליך? ממ פוליטיקה? תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: <!? איזו זמר\\ת אתם אוהבים? kirsty hawkshaw .. עלתה לי לראש עכשיו האם אתם מכירים מישהו\\י בשם "ליאור"? כן האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? לא כתבתם אי פעם שיר? כן פורסם/למגירה? למגירה חח אתם אוהבת את הצחוק שלך? כן יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? 2 קטנים במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? שצריך אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? במחשב מהי דעתכם על הצבע כתום? צבע יפה אתם מדברים הרבה בטלפון? כן האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? פזורים מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? בעצמי מה המוטו שלכם בחיים? "hate none, trust few, love all"... באנגלית זה נשמע יותר טוב אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) לא שידוע לי האם אתם צלמים חובבנים? לא בוכים בשירים? כן אוהבים את החדר שלכם? כן אוהבים את ההורים? כן מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? שהייתי קטנה חח את מי אתם הכי שונאים? אפחד והכי הכי אוהבים? בוריס חבר\\ה יש? לא רמקול ומצלמת אינטרנט יש? לא אתם כותבים בעט או עיפרון? עט התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? תיכון מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? לא זוכרת, אבל לא מזמן יש לכם חדר לבד? כן אתם אוהבים מסיבות? כן אוהבים את יום שישי? כן ואת שבת? כן מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? מעצבת אופנה אתם לומדים ערבית? לא יש לכם מורה מעפנה? לא שוקו או קפה? שוקו שמש או ירח? ירח חם או קר? חם חולצה או גופיה? גופיה מחשב או טלוויזיה? מחשב טלפון או פלאפון? טלפון ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון לילה או יום? יום חושך או אור? אור טיול בארץ או בחו"ל? לא יודעת אף פעם לא טסתי ים או ברכה? ים ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? לא יודעת

SuFiPuFi

New member
ממממ...

מה אתם לובשים עכשיו? חחחח ג'ינס וקפוצ'ון=] אוהבים להתקלח? ב-א-רורררר אוהבים לישון? ב-א-רוררררר יש לכם כתב יפה? חחח זה בתקופותת:) אוהבים שאלונים? כןן:) מתי בכית בפעם האחרונה? מממ... אתמול בלילה בגלל מה? מזה עניינכם? יש לכם חיה בבית? כןןן, כלבב מה השם שלה(אם יש לכם?) צ'ינוו והוא הכי יפה בעולםםם האם את יודעת לצייר כיבשה? לעעע מהו נושא השיחה השנוא עליך? מממ... המצב בארץץ תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט:אה??? איזו זמר\\ת אתם אוהבים? בריטני ספירסס=] האם אתם מכירים מישהו\\י בשם "ליאור"?כן האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? כן כתבתם אי פעם שיר?כןןן:) פורסם/למגירה?פורסםםםם אתם אוהבת את הצחוק שלך?חחח לפעמיםםם=] יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? 3=>בניםםם גדולייםםם במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? חח כן אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב?במחשבבב=]] מהי דעתכם על הצבע כתום?צבעע יפהההההההההה אתם מדברים הרבה בטלפון? המוןןןןןןןןןןןןן האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? פזוריםםם=]] מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? ממממ שיום אחד יהיה טוב מה המוטו שלכם בחיים? "תן חיוך הכל לטובה:)" אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?)לאאאאא האם אתם צלמים חובבנים? כןןן בוכים בשירים? כןןן =\ אוהבים את החדר שלכם? לפעמיםםם אוהבים את ההורים?ב-א-רוררררררררר מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי?מממ שבת שעברההה את מי אתם הכי שונאים?אותךך והכי הכי אוהבים? את כולםםםםםםם חבר\\ה יש? לעעעע רמקול ומצלמת אינטרנט יש? לעעעע אתם כותבים בעט או עיפרון? עטט הכי שווההה התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון?תיכוןן מתי הייתם חולים בפעם האחרונה?ממממ עכשיו יש לכם חדר לבד?כן אתם אוהבים מסיבות? לא תמיד אוהבים את יום שישי? כן ואת שבת? כן מי לאאא? שיבוא אני יהרוג אותו חחח מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? מהנדסת מחשבים אתם לומדים ערבית?לעעעעעעעעעעע יש לכם מורה מעפנה?חחח מלאאאאא שוקו או קפה?שוקוו אחחחח איזה כייףףף שמש או ירח? שמשששששששששש חם או קר?חםםםם חולצה או גופיה? גופייההה מחשב או טלוויזיה?טלוויזיהההההההה טלפון או פלאפון? פלאפוןןןןןןןןן ללכת לישון או להתעורר? לישווןן לילה או יום?לילההה חושך או אור? חושךךךךך טיול בארץ או בחו"ל?בחו"ללל..:) ים או ברכה? יםםםםםםםםםם ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? ממממ לישון נראה לייי

עונה ../images/Emo9.gif תקראוו ....

מה אתם לובשים עכשיו?טרניג בצבע שחור ורוד
אוהבים להתקלח?כן
אוהבים לישון?כן
יש לכם כתב יפה?יאפ
אוהבים שאלונים?תלוי איזה ..
מתי בכית בפעם האחרונה?אתמול
בגלל מה?אחי הדפוק הרביץ לי
יש לכם חיה בבית?כן ..
מה השם שלה(אם יש לכם?)בילבו==>>שם וכבוד
חולה עליו
האם את יודעת לצייר כיבשה?אממ לא
מהו נושא השיחה השנוא עליך?משפחה
תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט:מטפחות נקיות הציפרונים שלי מרוחות לק ורדרד מושלם .. משויפות היטב.. ובקיצור ידים יפות
איזו זמר\\ת אתם אוהבים?מאיה בוסקילה&שירי מימון
וגיים בויז .. האם אתם מכירים מישהו\\י בשם "ליאור"?כן
האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות?לעיתים
כתבתם אי פעם שיר?כן פורסם/למגירה?למגירה ...
אתם אוהבת את הצחוק שלך?כן
כולם צוחקים ממנו .. יעני אני מתחילה וכולם ממשיכים איתי .. [צחוק מדביק
] יש לכם אחים/ות, אם כך כמה?אח אחד .. ו-2 אחיות [כולל אני]
במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה?כע
אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב?לבלות מעל שעתיים שעות ביות במחשב..
מהי דעתכם על הצבע כתום?יפה ..
אתם מדברים הרבה בטלפון?כן
האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל?כימעט כל החברות והחברים שלי בעיר שלי .. חוץ מכמה ..
מהי האמונה החזקה ביותר שלכם?אני מאמינה בה'
מה המוטו שלכם בחיים?להצליח ..
אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) לאא
האם אתם צלמים חובבנים?חחחח אפשר להגיד
בוכים בשירים?תלוי איזה שירים ..
אוהבים את החדר שלכם?מאוד
אוהבים את ההורים?כן
מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי?יום שבת ..שעבר
את מי אתם הכי שונאים?איזה ילדה מהכיתה שלי
דורשת מכות
והכי הכי אוהבים?את המשפחה שלי ואת החבר שלי ואת החברות שלי
חבר\\ה יש?כן
רמקול ומצלמת אינטרנט יש?כן
אתם כותבים בעט או עיפרון?למרות שאסור לנו בעט .. אני כותבת בעט ..
התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון?אני בנתיים ביסודי .. אז אפשר להגיד ..
מתי הייתם חולים בפעם האחרונה?אפשר להגיד שעכשיו אני טיפה חולה
יש לי שייעול ..
יש לכם חדר לבד?ברור
אתם אוהבים מסיבות?כן
זה החיימשליי אוהבים את יום שישי?מאוד
ואת שבת?גם
מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?נחייה ונראה... חשבתי על כמה דברים. ..
אתם לומדים ערבית?NOO
יש לכם מורה מעפנה?כן
היא כל הזמן מוציאה אותי החוצה .. היא נכנסת לכיתה ונגיד יש רעש ישר=>>מלודי==>>החוצה
שוקו או קפה?שוקלטה .. מהמכונהה
שמש או ירח?תלוי באיזה מצב
חם או קר?חם חולצה או גופיה?גופיה
מחשב או טלוויזיה?מחשב
טלפון או פלאפון?פלאפון
ללכת לישון או להתעורר?ללכת לישון
לילה או יום?יום חושך או אור?אור
טיול בארץ או בחו"ל?חו"ל לייק ברור
ים או ברכה?שניהם ..
ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה?להמשיך לקרוא בפורום

victoria777

New member
טוב

מה אתם לובשים עכשיו? חולצה אפורה וטרנינג אפור אוהבים להתקלח? כן אוהבים לישון? כן יש לכם כתב יפה? בסדר אוהבים שאלונים? כן מתי בכית בפעם האחרונה? לא זוכרת בגלל מה? יש לכם חיה בבית? כבר לא מה השם שלה(אם יש לכם?) האם את יודעת לצייר כיבשה? לא מהו נושא השיחה השנוא עליך? לא מצליחה לחשוב על נושא כזה תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט:יש 5 אצבעות,כריות האצבעות בצבע אדמדמות ושאר כף היד בצבע ורוד חזרזיר. איזו זמר\\ת אתם אוהבים? אין האם אתם מכירים מישהו\\י בשם "ליאור"?כן האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? אצלנו כל אחד אוכל כשבא לו. כתבתם אי פעם שיר?כן פורסם/למגירה?פעם פורסם בעיתון ביעת הספר. אתם אוהבת את הצחוק שלך?לא יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? כן.2 במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? לא אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב?כן מהי דעתכם על הצבע כתום?צבע נחמד אתם מדברים הרבה בטלפון?לא האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל?בעיר מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? קיומו של אלוהים. מה המוטו שלכם בחיים?חיה ותן לחיות אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?)לא האם אתם צלמים חובבנים?לא בוכים בשירים?לא אוהבים את החדר שלכם?כן אוהבים את ההורים?כן מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי?לפני חצי שנה בערך את מי אתם הכי שונאים?לא יודעת והכי הכי אוהבים?את עצמי(?) חבר\\ה יש? לא רמקול ומצלמת אינטרנט יש? רמקולים לכולם יש.מצלמה אין לי. אתם כותבים בעט או עיפרון?עפרון התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון?תיכון מתי הייתם חולים בפעם האחרונה?מזמן יש לכם חדר לבד?כן אתם אוהבים מסיבות? לא יוצא לי ללכת למסיבות אוהבים את יום שישי? כן ואת שבת? כן מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?עשירה אתם לומדים ערבית?לא יש לכם מורה מעפנה?תלוי לאיזה מקצוע.. שוקו או קפה?שוקו שמש או ירח? שמש חם או קר?חם חולצה או גופיה? גופיה מחשב או טלוויזיה?אצלי זה בא ביחד טלפון או פלאפון? למי אכפת?? ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון לילה או יום? יום חושך או אור? אור טיול בארץ או בחו"ל?לא הייתי בחו"ל ים או ברכה? בריכה ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה?לנגב אבק

אני:]

מה אתם לובשים עכשיו? אממ חולצה ומכנס אוהבים להתקלח? חח כן מאוד
אוהבים לישון? מאוד מאוד מאוד
יש לכם כתב יפה? אממ אני חושבת שכן
אבל כולם לא
.. סתם הוא נחמד.. אוהבים שאלונים? אממ נחמדים אני לא אוהבת את הארוכים ממש. מתי בכית בפעם האחרונה? אממ לפני כמה ימים בגלל מה? בגלל אחי המניאק הזה.. שלא רוצה להביא לי תמחשב כף יד שלו
.. חח אבל הוא עוד ישתכנע יש לכם חיה בבית? לא הייתה:] מה השם שלה(אם יש לכם?) שכחתי:-ג האם את יודעת לצייר כיבשה? יש מצב מהו נושא השיחה השנוא עליך? דברים שכבר חפרו עליהם.. ושוב מספרים לי אותם.. אני שונאת.. אבל אני לא רוצה בלאס אז אני לא אומרת כלום..
תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט:לבנות.. באחת מהן יש נקודת חן כזו יש קצת ציפורנים קצת שיער
ואממ זהו:| איזו זמר\\ת אתם אוהבים? אממ ביונסה האם אתם מכירים מישהו\\י בשם "ליאור"?חחח כן.. יש את בן דוד שלי המושלם
שאני פשוט מאוהבת בו מעל הראש. הוא בן 7 והוא כזה מושלםםם כפרעליו
. ויש את ידיד שלי שגם עליו אני חולה
האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? אממ כן.. כל יום שישי
כתבתם אי פעם שיר? חחחח כן.. יאו ויצא מזה יפה הוא על חברה שלי.. וגם יש לי כל מיני שירים שחברות שלי כתבו עליי זה קורע
פורסם/למגירה?אממ בפני החברות
אתם אוהבת את הצחוק שלך?אממ די:].. אני צוחקת הרבה:| יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? יש לי שני אחים אחד בן 26 בחודש שני.. והשני היה לו 24 לפני חודש:| במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? אממ בתקופה שהייתי יותר קטנה היינו רבים מכות רצחחח אבל ממש!! רק קללות הלכו בייניו היינו אויבים.. עכשיו אחד התחתן אז בקושי יוצא לי לראות אותו אבל אני רבה איתו הרבה.. אבל הוא חמוד הוא תמיד בא ומבקש סליחה למרות שזו אשמתי חח מושלם שלי
.. והשני סתם מניאק זה בן ה24 הוא מתנהג אליי חרא.. ומעדיף את כולם עלי פני.. עכשיו אנחנו לא מדברים. אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב?טלויזיה כבר לא כזה הרבה אבל מעל המחשב כן.. ויותר משעתיים מהי דעתכם על הצבע כתום? התנתקות
.. צבע יפה אתם מדברים הרבה בטלפון?אממ בערך:\ האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? יש ברחבי הארץ.. אבל הטובים במיוחד בנתניה
מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? אני מאמינה בקב"ה.. בלב שם:] מה המוטו שלכם בחיים?לא יודעת:] אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?)אממ נכות לא תודה לאל..(ושלא יהיה לאף אחד בעזרת ה') אבל אני חולת אסטמה:] האם אתם צלמים חובבנים?כן אני מאוד אוהבת לצלם מאוד מאוד.. בוכים בשירים? לא:| אוהבים את החדר שלכם?לא אוהבים את ההורים?כן מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי?אממ לא זוכרת אבל שבוע הבא אנחנו יוצאים את מי אתם הכי שונאים?אממ את אלה שמזיקים לעם שלנו:] והכי הכי אוהבים?את המשפחה שלי כל הדודים זו פשוט משפחה נהדרת.. באמת יש בינה כל כך אהבה:] תודה לאל חבר\\ה יש? לא רמקול ומצלמת אינטרנט יש? כן אתם כותבים בעט או עיפרון?עפרון בדר"כ חוץ מספרות שבעט לא יודעת למה.. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון?מה עם הגן?
ברור שזה הכי טוב... אבל לביינתים התיכון ממש כיף לי.. אבל כאילו היסודי והחטיבה והגן.. כל אלה חלק משלים של החיים שלי.. אז בכולם נהנתי.. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה?אממ לפני כמה ימים לא הרגשתי ממש טוב.. כי ישנתי הרבה:| יש לכם חדר לבד?כן:\ אתם אוהבים מסיבות? אממ כן:] למרות שלא הייתי בהרבה
אוהבים את יום שישי? כן.. ואת שבת? גם.. מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?רופאה בעזרת ה':] אתם לומדים ערבית?למדתי שנה שעברה.. יש לכם מורה מעפנה?חחח כן
המורה מטומטמת קרועה חבל"ז
שוקו או קפה?שוקו:] שמש או ירח? ירח:] חם או קר?קר חולצה או גופיה? חולצה מחשב או טלוויזיה?מחשב
טלפון או פלאפון? אממ גם וגם.. ללכת לישון או להתעורר? לישוןןןןן לילה או יום? לילה
חושך או אור? חושך
טיול בארץ או בחו"ל?אממ בארץ
ים או ברכה? ברכה:] ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלוןהזה?אממ לאכול
הודגש באמצעות מדגישומטיק

פפששש ארוךךךך

מה אתם לובשים עכשיו? ג'ינס,וסריג אוהבים להתקלח? מאוד! הרגע יצאתי.. אוהבים לישון? אוהבת.. יש לכם כתב יפה? כן הוא מהממם אוהבים שאלונים? ככה ככה.. מתי בכית בפעם האחרונה? לפני יומים בגלל מה? נזכרתי במשהו עצוב יש לכם חיה בבית?כן מה השם שלה(אם יש לכם?):ג'אנה האם את יודעת לצייר כיבשה? לא נסיתי מהו נושא השיחה השנוא עליך? דת תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט:הם מוזרות...ואין לי כוח לחפור איזו זמר\\ת אתם אוהבים?ליאור נרקיססס והרבה מזרחית האם אתם מכירים מישהו\\י בשם "ליאור"?השם של אחי הגדול האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? כן מאוד כתבתם אי פעם שיר?לא.. פורסם/למגירה?--- אתם אוהבת את הצחוק שלך?חח אני לא אוהבת אבל אחרים מתים ממנו יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? 2אחיות ואח במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה?מתווכחים...אבל בלי מכות אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב?נוטה מאוד מהי דעתכם על הצבע כתום?אהבתי אותו...אבל מאז ההתנתקות הוא כבר חרוש אז.. אתם מדברים הרבה בטלפון?בטח! האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל?יש בעיר שלי ויש הרבה מאוד מחוץ לעיר...בערים שליד. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם?אני עוד חושבת על זה.. מה המוטו שלכם בחיים?להעריך הכל,וכבד את אביך ואת אמך למען יאריכו ימייך. אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?)ברוך השם אני בריאה האם אתם צלמים חובבנים?כןןן=] בוכים בשירים?אממ לא תלוי במצב רוח אוהבים את החדר שלכם?איי לייק אטט אוהבים את ההורים?חולהה עליהם מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי?בקיץ.. את מי אתם הכי שונאים?אממ...דוגרי אני לא ממש שונאת מישהו והכי הכי אוהבים?משפחה,חברות ומישהו אחד שתמיד בלב שלי. חבר\\ה יש? אין רמקול ומצלמת אינטרנט יש?נלקחו ע"י חבר של אחי החוצפן שלא מחזיר לי אותםם!!! אתם כותבים בעט או עיפרון?עט התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון?תיכון וחטיבה מתי הייתם חולים בפעם האחרונה?אני חולת אהבה יש לכם חדר לבד?כן אתם אוהבים מסיבות?רק בקיץ אוהבים את יום שישי? בערב ואת שבת? מאוד אוהבת מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?שדרנית רדיו או מעצבת בגדים אתם לומדים ערבית?לעע יש לכם מורה מעפנה?אוו יש הרבה שוקו או קפה?שוקו שמש או ירח? שמש חם או קר?קר חולצה או גופיה?גופיה מחשב או טלוויזיה?טלויזיה טלפון או פלאפון? טלפוןןן...אפשר לחרוש ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון לילה או יום? יום חושך או אור? אור טיול בארץ או בחו"ל?הארץ שלנו יפה אתם לא מבינים כמה! אבל אני מעדיפה איטליה ים או ברכה?גם וגם ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה?שיעורים נראה לי..

למעלה