משעמםםםםםםם

משעמםםםםםםם../images/Emo3.gif

תעלו נושאאאאאאא... בעעע יש לי מלאאא מבחנים דפוקיםם
יום לנוח יום ללמוד, אני יודעת שאצלכם אי אפשר להתלונן כי גם אח שלי בי"א ואני רואה כמה עומס יש לו
אבל עדיין בעעעע
אממ איזה מקצועות הרחבתם
מישהו הרחיב סציולוגיה

arifell

New member
בזמנו, (אני מרגיש זקן...)

הרחבתי פיזיקה, אלקטרוניקה ספרתית ובקרה, ואלקרוניקה תקבילית ומיקרומחשבים

La Gamba

New member
לפחות ש לך מבחנים דפוקים

אצלנו כל מבחן קריטי. אני מצטער שאני לא משקיע כל כך, איבדתי התלהבות מסויימת. אבל אל דאגה אני הולך לחפש אותה מחר.

PiNk FrOg

New member
מה זה?? ../images/Emo12.gif

כמה הרחבת???? אני מזה לא יודעת מה לבחור!!
בעיקרון, אנחנו, ככיתת מדעים (כמה אבסורדי) לא לומדים מדעי החברה (סוציו- קירמו והכל)... ואני לא רוצה להרחיב מקצוע שאני לא לומדת למרות שנודע לי שזה ממש קל ומאוד אפשרי... אבל בעיקרון... אני חושבת להרחיב ערבית, ספרדית וביולוגיה/כימיה ואני נורא רוצה סוציו כי זה נראה לי מזזהההה מעניין
אוווףף
מה עושים?!?! אגב, כמה הרחבות מותר?!

Freaky Angel

New member
זה תלוי

אם יש לך מעל ממוצע 85 נדמה לי אז את יכולה להרחיב 2, אם אין לך אז רק אחד... אבל כעקרון בכיתות מסוימות כמו אלקטרוניקה, הם בוחרים את ההרחבה שלך, כלומר אין לי בדיוק זכות בחירה...

La Gamba

New member
כפי שנאמר

אם יש ממוצע טוב, ניתן 2 הרחבות, למרות שיש מישהו שהרחיב שלושה מקצועות. אני, כאלקטרוניקה, עושה קרוב ל40 יח"ל

PiNk FrOg

New member
הממ.. ../images/Emo4.gif

לא יודעת.. אני רוצה להרחיב ביולוגיה בינתיים, אולי ערבית (למרות שדיי ירדתי מזה) או סוציולוגיה (אם יהיה לי בסיס) וכנראה ספרדית

מותר להרחיב 3 אם רוצים ואדוה../images/Emo26.gif

לפי דעתי ספרדית זה מזה ביזבוז
קחי לך משהו ריאלי ומשהו כזה לנשמה.. (חח מה שאמא שלי אמרה לאח שלי חצי שנה
) ביולוגיה זה טוב
סציולוגיה זה טוב
ספרדית זה פשוט לא

PiNk FrOg

New member
צודקת../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif

מזה חשבתי על זה היום.... ואני חושבת להרחיב ביולוגיה או כימיה וסוציולוגיה או ערבית.. נראה מה יהיה.. =)

Freaky Angel

New member
יחד עם סוציולוגיה(במידה ותבחרי בזה)

את חייבת להרחיב פסיכולוגיה/ קרימינולוגיה. זה בא ביחד ולכן נקרא סוציו-קרימו או לחילופין סוציו-פסיכו, ואם את בוחרת בסוציו-פסיכו את חייבת להרחיב עוד משהו, כלומר בשביל סוציו-פסיכו את חייבת את הממוצע הדרוש כדי להרחיב שתי מקצועות. סוציו קרימו נחשב כביכול לאחד כאשר החמש יחידות מתחלקות בינהם וכך גם בסוציו-פסיכו, רק לידיעתך.

PiNk FrOg

New member
../images/Emo5.gif

אני חושבת שאני אחכה עד שלמעשה אני אצטרך להבין את כל מה שכתבת למעלה.. זה פשוט יותר מדיי בשבילי לרגע זה

למעלה