משעמםםםםםםםםם> >>>>>>>>>>>> מי שיצליח לגלות איזה שיר זה...הוא מלך! תאמת זה לא בעיה, בכל זאת:
H Hen m New member 5/4/04 #1 משעמםםםםםםםםם> >>>>>>>>>>>> מי שיצליח לגלות איזה שיר זה...הוא מלך! תאמת זה לא בעיה, בכל זאת:
H Hen m New member 5/4/04 #3 ואייקון צוחק של המסןו יפהההה עכשיו, כשגילנו שזה סופרסטאר צריך לדעת מאיזה קטע זה:
P perrinat New member 6/4/04 #15 ../images/Emo12.gifזורם בנינו../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif
H Hen m New member 6/4/04 #16 כל הכבודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד רינת פתרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
P perrinat New member 6/4/04 #19 חחח... גאון../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif במה זכיתי בהשתתפות בקליפ סוד
H Hen m New member 5/4/04 #6 אחרון ואני הולך לישון זה ממש קשה, קצת חומר למחשבה.... >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
H Hen m New member 5/4/04 #12 אפחד לא צדק הנה תשובה והסבר: התשובה היא "אני רוצה" הקטע שבשיר הוא: עד סוף הלילה הוא יהיה שייך לי הקו האדום מקיף את הקטע שבין היום ללילה כלומר סוף הלילה ומשם יש קישור לעיגול שבתוכו יש רצועה רצועה=שייכות איזה גאון אני חחחחחח עוד מעט יהיהו עוד!
אפחד לא צדק הנה תשובה והסבר: התשובה היא "אני רוצה" הקטע שבשיר הוא: עד סוף הלילה הוא יהיה שייך לי הקו האדום מקיף את הקטע שבין היום ללילה כלומר סוף הלילה ומשם יש קישור לעיגול שבתוכו יש רצועה רצועה=שייכות איזה גאון אני חחחחחח עוד מעט יהיהו עוד!
P perrinat New member 6/4/04 #20 יש לי יש לי../images/Emo103.gif משפטים משירים באייקונים: - די תפסיק להתבכיין [סופרסטאר] - [יושבים ו...] בוהים בטלפון.... - על הפועל יש נאחס [עולם שלם בחוץ] - פועם בגללך... [לא כזה מוצלח... ] - נראה כזה cool... יאללה, תמשיכו אתם
יש לי יש לי../images/Emo103.gif משפטים משירים באייקונים: - די תפסיק להתבכיין [סופרסטאר] - [יושבים ו...] בוהים בטלפון.... - על הפועל יש נאחס [עולם שלם בחוץ] - פועם בגללך... [לא כזה מוצלח... ] - נראה כזה cool... יאללה, תמשיכו אתם