משעל עם!

משעל עם! ../images/Emo13.gif

ע"פ רעיון שקיבלתי כמסר מ- too much tv היקרה... מהם, לדעתכם, הקטעים הכי מצחיקים / גדולים / זכורים לטובה ששודרו עד כה בתוכנית? זה הזמן לדון בנושא! כמובן שאנחנו נעלה את כל הבחירות שלכם לסקר של הקהילה, בכדי להגיע למסקנה סופית - שעיקרהּ: אחרי 50 תוכניות - מה הקטע הכי מצחיק ששודר בתוכנית?!..... מבחינתי, פינת ה- "60 שניות על הרדיו בישראל" והראיון עם ורדה רזיאל-ז'קונט שבא אחריהּ הן הקליימקס הגדולים ביותר ששודרו בתוכנית.

אה, רק לצורך ההדגשה... ../images/Emo6.gif

כי כבר הספיקו להעיר לי בנושא...
למרות הדיסלקציה הקלה ממנה אני סובל זה שנים רבות, אני יודע ש"משאל עם" נכתב עם א' ולא עם ע'. אבל רציתי לגוון. ובלי קשר, אני מת על ניסים משעל (העיראקי הכי סקסי במזה"ת, חוץ מסאדם חוסיין, פואד בן-אליעזר ואלי יצפאן)...

פלגמט21

New member
לגבי נסים משעל

הבן אדם התמסחר בצורה מגעילה בשנים האחרונות - וחבל עליו.

פלגמט21

New member
הבדיחה מהמונולוג בתכנית #1

בערוץ 10 עובדים עכשיו על סדרת ריאליטי במהלכה משפחה שלמה תצטרך לחיות בחיריה ולמחזר זבל. אבל יש מישהו שכבר חי מזה. קוראים לו ארז טל.

פלגמט21

New member
וגם, אם כבר אני מתחיל להזכר

בתכניות הראשונות, היו להם קטעים נחמדים ש"קרו השבוע בטלויזיה". הראו קטע של ניצן הורוביץ מדווח מפריז בנושא האנטישמיות בצרפת, וברקע - זיקוקי דינור בדמות צלבי קרס.

ll Princess ll

New member
חחחחחח

כן! מזל שהיא לא התחילה להגיד " איזו מצחיקה אני" (מישהו יודע על מה אני מדברת?- היה איתה רעיון אחד והיא אמרה בדקה אחת איזה עשרות פעמים "איזו מצחיקה אני" חחחחח באמת צוחקים עליה ולא איתה :)))))

זונע

New member
וואי לא זוכר

היו קטעים נחמדים כמו הפיצה, השיחה עם הפקיד במלון של רובין שארמה... זתאמרת היו מלא קטעים נחמדים שכאלה אבל קצת קשה לי להיזכר במשהו ספציפי. תעשה סקר:)

shanyzilber

New member
למי שזוכר....

אני לא זוכרת מי זה היה, אבל אחרי אחת ההופעות מישהו שם את היד שלו על הקרחת של אסף, אמר לו לעשות פוווו.....ועשה כאילו זה פוני. עד היום אני נקרעת מצחוק כל פעם שאני חושבת על זה....

too much tv

New member
וקרב הקרמבואים מה?

במיוחד הקטע שצדי צרפתי התרוצץ באולפן "לא לזרוק עליי קרמבואים! לא לזרוק עליי קרמבואים"

ll Princess ll

New member
יש המון!!!

יש באמת המון קטעים יוצאים מן הכלל,קשה להזכר בהכל אבל אישית גם אהבתי את הקטע של הפיצות,את השיחה עם מייקל (כש"מייקל" אמר לאסף "תקרא לי איך שאתה רוצה " ואז אסף אמר "...אה אוקי, אני אקרא לך מייקל, מה אתה לובש?..." זה היה יפה!..אהבתי את הקטע של "עזאם עזאם חזר חזר לישראל לישראל" חחחחח,וכמובן כל הירידות בתחילת התוכנית "מעין חדשות" בצורה מצחיקה!

sweetdreams

New member
אני מבקשת לדייק!!!

השיחה על "מייקל" היתה מבריקה כמו שהיא, ואין צורך לשנות אותה: -איך קוראים לך??? -איך אתה רוצה לקרוא לי? -אווו, אנחנו בשיחה כזאת... אני רוצה לקרוא לך... מייקל. מה אתה לובש?

פולי3

New member
חחח:] מצחיק. ולגבי הקטע הכי מצחיק-

אני רואה את התוכנית מההתחלה שלה, אני לא זוכרת!

ll Princess ll

New member
טוב../images/Emo39.gif

שמעי, אני לא זוכרת מילה במילה...פשוט באופן כללי אהבתי את השיחה סולחת?

too much tv

New member
לדעתי מה שהיה יותר מצחיק בקטע הזה

היה אחרי שמייקל/יונתן פתר את שלושת השאלות וכל מה שהיה לאסף להגיד זה: "זין".

sweetdreams

New member
"הופה, יש לנו פה אחד..."

"זין, איך אתה יודע את זה??"
זה היה מצחיק במיוחד לראות את זה פעם שנייה, מתי שהוא התארח באולפן. רואים איך אסף מתלהב שהוא יודע את התשובה הראשונה, והשנייה, ואתה כבר יודע איך זה הולך להסתיים.... הקטע הוא- איך הוא רצה שיהיה רחוב על שמו אם הוא לא מוכן להגיד איך קוראים לו???

למעלה