**משנכנס אדר*

זה מאד מזכיר לי תמונה של בת אחותה

של אמי שנבחרה בקום המדינה למלכת אסתר .והופיעה בעליידע הראשונה בל אביב...ציפורה צברי

אנימו

New member
קליאופטרה - יש לך יחוס אבות- "חבל

על הזמן"!!!!! גם מרומא העתיקה וגם מתימן!!!!! צדקת. זו צפורה צברי שנבחרה למלכת אסתר בשנת 1928. אגב, תהלוכת המסכות הראשונה בעיר העברית המתחדשת היתה בשנת 1912, אלא שאז טרם נקראה עדלאידע. השם הזה נבחר רק בשנת 1932. בכל אופן סיפורה של צפורה צברי נחמד ביות. היא ראתה את המודעה. החליטה להשתתף, תפרה לעצמה שמלה והגיעה לתחרות ברגע האחרון. למחרת הבחרה למקום הראשון חזרה לעבוד בחלוקת כדי החלב בתל-אביב. היא חסכה פרוטה לפרוטה. נסעה לאירופה והפכה לשחקנית מצליחה. נפטרה בשנת 1994 בגיל 88 ועל מצבתה נכתב: "צפורה צברי. הוכתרה על ידי ראש העיר דיזינגוף בשנת 1928 למלכת אסתר". קליאופטרה, שולחת לך כתרים לראשך!!!
ועוגה שלמה כפרס:

אנימו יש המשך לסיפור באירופה

היא התחתנה עם גרמני שחקן קולנוע מאד מפורסם אלכס משהו שחכתי ונולד לה ילד אחד שקוראים לו מקס,והוא כמובן חי היום בארץ נשוי עם ילדים בכף...

אנימו

New member
לקליאופטרה שלום. אם כך צריך לעדכן

הביוגרפיות שלה במקורות השונים.....העקרי שסוף טוב הכל טוב. נראה לי שהיתה בעלת אישיות חזקה ותעוזה אם יזמה את כל המהלכים .. זה לא היה פשוט באותם ימים. שלוחות ברכות למשפחה.

תודה אנימו אני באופן אישי מאד אהבתי

אותה בסוף חייה היא חיה בכרם,והיתה יושבת במלוא הדרה והיה כף איתה לשמוע את כל הסיפורים המענינים...

חיניה

New member
חידה

אםאינני טועה זו "מלכת אסתר" שנבחרה בעדלאידע הראשונה של ברוך אגדתי.היות וזה היה דומני עוד לפני שנולדתי אז איני יודעת את שמה. טוב לראות שפעם לא העריכו יופי לפי גודל האנורקסיה

bimbo.

New member
אני מזמינה עוגת קצפת עם דובדבן

מלמעלה ולזה כוסית
יש גם מי שיעזור לך לאפות

offe

New member
ערב טוב

לא מזמן חזרתי מיום משגע. טיילתי והלכתי קילומטרים ברגל ברחבי ת"א עשיתי מסע קניות קטן: חליפה - חולצה - מכנסיים, צעצועים לתינוקת - מאחר והיא מבלה הרבה אצלי יש לה ארונית עם הצעצועים שלה. הרגתם אותי עם העוגות המשגעות בדיוק עכשיו אני אוכלת טונה - גבינה ותה ירוק (בההבההה) שאלו מישהי את עושה דייאטה? היא אמרה כן - אבל אני עושה שתי דייאטות. מדוע שתיים. כי מאחת אני נורא רעבה. ערב נעים בחיק ביתכם החמים. אני לפעמים ממציאה מילים - אולי אלו הן שגיאות כתיב - אולם מכוונות. offe

offe

New member
אלדר - ברוך בואך לביתנו החביב

אנו בונים עכשיו קומה שניה לביתנו ונבנה גם שלישית, רביעית וחמישית לכל הידידים החדשים שבאו ויבואו לשהות עמנו בביתנו הלבבי והחמים. העלת את מפלס ה-
בפורום - כן ירבו. תעונג בחברתנו ונעונג מחברתך. offe

אנימו

New member
בימבו. איזה ימים פנויים יש לעוזר???

דובדבנים כבר קניתי. מחר נתחיל במלאכה.

למעלה