משנכנס אדר 2

משנכנס אדר 2

סיפרו למגיד מקעלם על בחור עם הארץ שהשתדך עם בחורה חילונית.המגיד: ענבי הגפן בענבי הגפן-דער חתן אן תורה,די כלה אן סחורה...מי שהבין הבדיחה נא להירשם!

g a d d i

New member
זה הטרול! שלא תגידו שלא

אמרתי לכם! על פי סימן בדוק ביותר זהו הטרול. עוד יום יומיים תיווכחו שצדקתי כאשר הוא יפרוק כל רסן כמו שעשה חיים. אני את שלי אמרתי.

אלישיר

New member
זה ברור שזה האפיקוטרולס.

בעזי"ת
מנהלים... אם לא חסמתם אותו אחרי ההודעה הקודמת שלו, אז אולי הגיע עכשיו הזמן. (טוב לעצור את הקומקום לפני שיהיה לקטר!).

כחוזר בתשובה אינך מבין יידיש,ומנין

לך שאני אפיקורס? התבייש לך לכתוב כך על מי שרק רוצה לשמח אנשים! והמנהלים מוותרים על שירותי הזיהוי שלכם...

g a d d i

New member
אתה זוכר את משקיף מהצד?

שזה כמובן אתה בניק הקדום שלך. דיברת איתי אז ביידיש, אתה זוכר? הנה עוד סימן שזה אתה אבל זה כמובן לא הסימן העיקרי כי הרבה יודעים יידיש. את הסימן החותך, לא אחשוף כמובן.

אלישיר

New member
לפחות אל תסגיר את עצמך בפומבי...

בעזי"ת חוץ מזה לא למדת טוב את הקורות חיים שלי. גם השם אפיקוטרולס משמח לבב אנשים.

כחוזר בתשובה אינך מבין יידיש,ומנין

לך שאני אפיקורס? התבייש לך לכתוב כך על מי שרק רוצה לשמח אנשים! והמנהלים מוותרים על שירותי הזיהוי שלכם...

tamarhp

New member
../images/Emo26.gifשאלה!../images/Emo36.gif

יש פה כאלו שרק מתחננים למנהלת שתחסום אנשים, ואחרים שרק מתלוננים למה חוסמים כל כך הרבה. אז לפני שאתם הורגים אותה, תגבשו קודם דעה בעצמכם...

אלישיר

New member
קוטג' למשל, היא גבינה מגובשת.

בעזי"ת את האפיקוטרולס , צריך לחסום תמיד, בכל ניק חדש שהוא נכנס בו, והוא עושה את זה במחלת נפש כרונית. אחרים? אני לא קוטג'...

g a d d i

New member
זה הטרול! שלא תגידו שלא

אמרתי לכם! על פי סימן בדוק ביותר זהו הטרול. עוד יום יומיים תיווכחו שצדקתי כאשר הוא יפרוק כל רסן כמו שעשה חיים. אני את שלי אמרתי.

א77

New member
ואני משוכנע שגדי זה חיים.

תודה שגילית את אזננו שגדי את חיים זה גם ההוא החדש.

גדי ,וכול חברים בבקשה

די זה לא מעניין אם זה טרול או לא אתה לא חייב לספר לנו מי שחושב שזה טרול לא להגיב להודעה , ולהמשיך לרשרוש הבא ,

א77

New member
באישי אוכל להוכיח במפורש

שאייזנברג = גדי = חיים.

למעלה