משני צורה..-מורפ

dan051

New member
משני צורה..-מורפ

אם מורפ יכול לשנות את הצורה שלו, אבל לא להשתמש בכוחות לשל מי שהוא נהפך.. לדוג'מא סופה, הוא יכול לשנות את צורתו להראות כמוהה.. אבל הוא ליכול לעוף... אבל משני הצורה יכולים גם להיפך לחיות כמו שיש בכמה פרקים.. אז נניח ו ורפ רוצה לעוף הוא פשוט הופך לציפור ויש לו כנפיים וככה הוא יכול לעוף...?!?!?!? דרך אגב, לאיזה מטוציה יש את הכוחות החזקים ביותר?

roya9

New member
אני לא בטוח..

אני חושב שכדי להפוך לחיה כל מבנה העצמות צריך להיות שונה.. המוטציה הכי חזקה? יש כמה: סופה, מגנטו, אקסווייר..

roya9

New member
ועוד משהו..

אני משאר שזה תלוי במי האויב.. ככל שמוטצית אש תהיה חזקה.. מול מים היא תהיה כלום.. וככל שמגנטו יהיה חזק במפעל למתכות בטבע מול סופה הוא כלום וסופה מול אקסוויר היא כלום

Gul the Great

New member
תקשיב...

בעיקרון אקסוויר הוא המוטציה הכי חזקה.. כי הוא יכול לשלוט באנשים במוחות וכל זה.. אבל (!!) הוא לא יכול היה להתמודד נגד אפוקליפס... ואף אחד לא יכול היה לעצור את אפוקליפס.. אפילו לא הפיניקס.. (קומיקס) הם היו צריכים להפטר ממנו במרחב הזמן... וסטורם חזקה מאוד, כשהיא התחרפנה אף אחד לא יכול היה לעצור אותה..., אבל היא גם שברירית מאוד... ורוג איך אפשר לשכוח אותה... היא ממש חזקה!! הכוח שלה הוא בלתי נדלה.. והיא גם יכולה לקבל את כל הכוחות... אבל היא לא יכולה להתמודד עם כוח כמו של אקסוויר.. אני חושב שהיא תמות או משהו כזה.. וגם של סטורם.. היא קיבלה את הכוח שלה פעם ולא יכלה לשלוט בו... ולא, לא רק באבולושן.. זהו!! וכמו roya9 גם הטיעון שלי זה במבנה עצמות.. בעוד שלמוטציה זו יכולת על טבעית...

A n g e l u s

New member
אי אפשר בדיוק לקבוע מי |באפי|../images/Emo121.gif

המוטציה הכי חזקה, אבל ראיתי כמה מעומדים/ת פוטנציאלים ומהם אני אשתדל לבחור: אקסיוויר-הוא אולי יכול להשתלט על מוחות אבל זה ממש לא קל, בדרך הוא צריך להכניע את המוטציה דרך רואשו, מה שמאפשר למוטציה העומדת מולו להילחם נגדו ולפגוע בו, לאחר השתלטות הוא לא יכול להחזיק זמן רב וכמו כן אם המוטציה מתנגדת הוא יכול להחזיק רק זמן קצרצר. סופה-אוקי מלכת הטבע, ראינו כמה שברירית היא, והמוטציה שמתמודדות נגדה, יכולת לפגוע בה כאשר היא עסוקה בעבודת אימא טבע, כאשר סופה מפעילה את כוחותיה היא גם פגיעה. מגנטו-הוא חזק, אבל מה קורה במקום נטול ברזל? (ואני מזכיר ברזל, י למעשה כוחותיו הם מגנט רב עוצמה, ורק ברזל נמשך למגנט) אין לו ממש הגנה אם אין ברזל, סביר להניח שאותו יהיה יותר קל לנצח. רוג-רק חייבת לגעת במוטציה, וזה החיסרוון הגדול ביותר שלה, אם המוטציה חזקה מבחינת התקפה מרחוק (סופה, סייקלופ) אז היא אבודה, לכן היא לא כל כך חזקה, אך אם היא מצליחה בעצם "לגנוב" כוחות אז היא לא תחזיק זמן רב, אי אפשר להחזיק בגוף אחד כל כך הרבה כוחות, סביר להניח שהיא תתמוטט. פיניקס-אני מניח שפיניקס היא באמת המוטציה הכי חזקה, מכיוון שיש לה מגן, התקפה מרחוק, וכוח עצום, לכן אני חושב עליה כהכי חזזקה.
ועכשיו אני הולך להתכונן לביה"ס ביי.

roya9

New member
שלושה דברים..

כמו שאמרתי (ואנג'לוס העתיק) מגנטו לא יכול בלי ברזל ובגלל זה כנראה הסרט מתרחש בניו יורק.. סופה היא שברירית מכיוון שאם היא תתרגז או תתרגש יותר מדי היא כבר לא תוכל לשלוט בכוחות אבל שהיא משתמשת בשיא הכוחות אף אחד לא יכול לעמוד מולה ואפילו כל האקסמן (כמו באותו פרק).. רוג היא מוטציה שואבת אנרגיה שאר כוחותיה (עוצמה ותעופה) לקוחים ממוטציה אחרת ולכן רק עם הכוחות שלה היא לא חזקה..

Lion_Heart

Well-known member
סופה קלסטרופובית

ושהיא מרגישה כלואה . . .הכוחות שלה משתוללים!! תחשבו טורנדו!!

Lion_Heart

Well-known member
גמביט

ברמות חזקות הוא יכול לפוצץ את ה שמש ולפוצץ חומר אורגני בלי צורך במגע!!

Gul the Great

New member
יש שתי אפשרויות לרובוטים אדומים...

1. שהוא לא רובוט.. הוא מוטציה.. וזו האפשרות היותר סבירה... אומגה רד, הוא ברוסיה משהו והוא חזק מאוד... 2. זקיף רגיל.. הם סגולים, אבל מי יודע אולי אתה עיוור צבעים...

Lion_Heart

Well-known member
גמביט לא חלש!

כמו שאמרתי הוא פשוט לא משתמש ב100% של הכח שלו!! הוא באמת חזק מאד!

Lion_Heart

Well-known member
אומסלוט!

הוא קרע לכל יקום המרוול את הצורה!! לבשביל להרוג אותו היה צריך קרבן כל כך גדול!! חצי מגיבורי מרוול הקריבו את עצמם!

Lion_Heart

Well-known member
חצי =

קפטין אמריקה הפנטסטיק פור הענק הירוק (הקרבן שלו היה הגדול מכולם, ומאז אני מערץ מושבע שלו) iron man rd doom (ולא , הוא לא עשה את זה מטוב ליבו ,הוא דיי התנודב לזה) thor כולם מתו!! בסדר לא ממש הם רק נחשבו למתים באותו הזמן מה שקרה באמת היה. . .סיפור ארוך מדי

למעלה