משמרת של שעתיים

מתנדב

New member
משמרת של שעתיים

היום יצאתי למשמרת בלילה, למשמרת של שעתיים בלבד, היות והרגשתי עייפות, ולא הייתי מסוגל להחזיק מעמד הלאה. מה אתם אומרים, יצא לכם פעם לצאת למשמרת כה קצרה?. או שהיה עדיף, לא לצאת בכלל למשמרת?. ובכלל גם בשעתיים האלו, המשמרת הייתה משעממת מאוד, הסתובבנו עם כחולים בעיר, ואפילו אירוע אחד לא היה.

שוטר82

New member
מיתנדב

אם כבר יצאת זה טוב אם שקט אין אקשן זה עוד יותר טוב אבל לפחות תיזום תדברים מחסום חצי-בדיקות אוטובוסים ככה יהיה לך יותר טוב תעצור תניידת בצד תעשה מחסום חצי תבדוק מכניות זה אחלה של דבר ומביא הרבה תפיסות

יצא לי לצאת לסיורים של פחות משעה גם

ב"ה היו 2 מקרים, שהגעתי לבסיס, באתי להוציא משאזו"ר, פתחנו סיור, התחלנו לסייר, ואז האיש צוות שלי, החליט שהוא רוצה ללכת לישון, גררתי אותו להמשיך (למה הוא בכלל בא, אני לא יודע, אבל ...) ואחרי 40 דקות הוא פשוט נרדם לי באוטו, זרקתי אותו בבית שלו. להמשיך סיור לבד, אסור. סגרתי סיור, החזרתי קשר. היה מקרה שני, שיצאתי סיור, עם אחד שמתוכנן לשעה, הוא מסיים, ואני אוסף מישהו אחר במקומו. זה שהייתי צריך לאסוף ביטל סיור רבע שעה לפני שבאתי לאסוף אותו. הורדתי את הראשון, המשכתי עשרים דקות לבד. (עד שהגעתי למתקן להחזיר קשר) וגם אז סגרתי סיור. זה קורה, אין מה לעשות.. כל שעה שתורמים עוזרת, לכן כדאי לנצל כל רגע פנוי שיש, אם זה לא לסיור, אז לעבודה משרדית, למלאת כרטסות וכו´. Kיצ

dpg

New member
וואלה לי היה שבוע שעבר

יום חמישי שעבר יצאתי קצת אחרי 8 וחצי בערב ואמרו לנו לחזור ב-9 וחצי בערך לשעה בגלל......אלוהים יודע ככה המב"ס החליט ולדעתי זה בגלל מישהו שמחמם אותו כל הזמן והוא החליט לעשות משהו בנידון (קוראים למחמם שיצא איתי פוגלר ה"קצין הגבוה") הלכנו לשינקין הלכנו לאלנבי משם לטיילת היינו 5 דקות באופרה שמעונ שהיה שם בלאגן ובסוף סתם חארטות וחזרתי מבואס מהחיים ב-22:00 ולא עשינו כלום פעם ראשונה במשך ההתנדבות שלי שנתיים במשא"ז... זה לא הוגן תמיד השחורים נדפקים

אפיגר

New member
המצב אצלנו יותר קשה,

המצב אצלנו יותר קשה, לכמה מהקצינים אצלנו בתחנה יש רשימה של בעלי רשיונות, כשהם צריכים עזרה בליווי עצירים לביהמ"ש או נסיעה למוסך בבית דגון, או לפרקליטות בת"א, או למטה הארצי. פשוט עושים סבב טלפונים ומוצאים את המתנדב שיעשה את העבודה. התנדבות של שעה עד שעתיים. המצב אצלנו כל כך קשה מבחינת כח אדם שאם התושבים היו יודעים כמה ניידות מסיירות בלילה הם לא היו הולכים לישון היו נשארים ערים כל הלילה לשמור על הבית שלהם, שלום לכם .אפיגר

למעלה