משמרת שלישית

• פותח הנושא ram9
  • פורסם בתאריך

ram9

New member
משמרת שלישית

למי שראה את הפרק היום (כול יום שלישי ב-22:00) יכל ללמוד כמה דברים בקשר לשריפות א.בשביל זה יש מירסים-בתחילת השריפה הכבאים שנכנסו לסרוק את הבניין דיווחו בקשר על שריפה יחסית קטנה שאפשר יה להשתלט עליה עם קצת מים אבל הקשר לא פעל טוב לא שמעו אותם והשריפה הגיע למימדים שהיא הגיע אליהםץ ב.למי ששם לב על הקסדות של כול הכבאים היו מחוברים במעין גומיה פנס ו.... מעצור גדול מגומי\עץ (לא ברור ממה) בשביל לעצור דלתות, לי אישית יש בתוך המעיל מעצורים כאלה מפלסטיק (באדיבות אלברט מוצרי כבאות) אבל לאור השריםה האחרונה שההיתי בה הם לא כול כך חזקים אז אני שוקל לקנות כמה גדולים ומגומי. ג.איך נותנים לכבאים לחדור בלי מנ"פ על הפנים אבל אבל זה אולי בגלל שבסידרה היו צריכים להראות את הפנים של השחקנים ד.אפשר היה גם לראות איזה יתרון יש לסל בסולם וזה מכיוון שברוב הסולמים\מנופים בארץ יש סל עליו יש גם בדר"כ קו מים תאורה וגם מקום לאלונקה היתרון של הסל בפרק זה היה משני היבטים היבט ראשון היה המקרה שהכבאי עף מהסולם בעת הפיצוץ דבר שלפי דעתי היה נמנע עם הוא היה בתוך סל וההבט השני הוא האפשרות לחלץ יותר מבן אדם אחד בעת ובעונה אחת מכיוון שאינך צריך לחכות שהמקום בקצה הסולם יתפנה כדי לרדת פשוט נכנס לסל ומריקים אותך ממקור הבערה דבר אחד לא הבנתי למה לא שתמשו בכבאיות של הנמל לכיבוי מהמים של הנמל הרי זה היה קרוב למים של ההדסון אשמח עם יגבו לדברי

Amitg

New member
מצטער אחי אבל לא ראיתי את הפרק!!

אם מישהו במקרה הקליט אותו ויוכל להעביר לי את הקלטת אני אודה לו

dirab

New member
משמרת שלישית

קודם כל משמרת שלישית משודרת בכל יום רביעי ב21:15. בקשר לשריפה אתה צודק, היו כמה "פאשלות" אבל רובם נעשו בשביל הצילומים של הסדרה, חוץ מזה, לפי מה שאני הבנתי, אחרי שכבאים הוציאו את ההומלסים מהבניין הנטוש, הם ידעו בוודאות שלא היה יותר אף אחד בבניין, אז אם זה ככה - למה לחדור פנימה ברגע שזה בניין נטוש ואין אף אחד בפנים?? שאול

TAFD

New member
בקשר לפרק ובכלל

טוב ראיתי חלק מהפרק, ואת רוב הקטע של השריפה. ברור שמה שמראים שם זה לא מה שבמציאות (כשכבאים נכנסים לסרוק בניין לחפש את השריפה הכבאים האחרים לא יושבים ליד המשאבה וקוראים עיתון). אבל יש כמה דברים שמראים תמיד בסדרות ובסרטים וממש לא הגיוניים. שמצלמים אנשים בתוך בניין בוער, מראים כאילו הם נמצאים ליד מדורת ל"ג בעומר, כלומר הם צריכים לנוע בבניין ורק לא להיתקע באש, מה שקורה במציאות זה בשריפה הכמות עשן כל כך גדולה והאנשים שבפנים גם כבאים וגם שחקנים רגילים בסרט לא יכולים בכלל להיות בבניין בלי להיחנק ישר וגם הם לא יראו כלום (דבר שלא מראים כמובן בסרטים כי אחרת לא יראו כלום בסרט וכמובן צריך להראות את הפנים של השחקנים). הקטע עם הקשר, זה דבר שאני לא מאמין שקורה שכבאים נמצאים בפנים ובחוץ לא שומעים אותם, כלומר זה יכול לקרות שמכשירים לא טובים אבלהכבאים שבחוץ אמורים אחרי כמה דקות לחפש את החברים שלהם ושריפה בגודל שהיתה שם לא מתפתחת לשריפה של כל הבניין כמו שקרה. כל הדברים שהראו שם נועדו בשביל הסדרה. בקשר למנוף עם הסל, בהודעה שעמית כתב על הביקור של המשלחת מניו יורק בתחנה שלנו הוא אמר שהם התלהבו ממנוף הברונטו כי אצלהם אין מנופים כאלה.

למעלה