משמרת שלישית

-TaintedLove-

New member
משמרת שלישית

יצא לי לראות את הפרק של היום, ואם אני לא טועה, הפרק האחרון שראיתי היה הפרק הראשון בעונה... בכל מקרה, מה שרציתי לשאול- לקראת סוף הפרק קמתי כדי לענות לטלפון וכשחזרתי לא הבנתי מה קרה. קמתי בקטע שכולם החליטו ללכת לחוף הים וכשחזרתי כבר ראיתי את הילדים שהסתובבו איתם במכונית הנשרפת. מה קרה שם??? מי שהו יכול לעזור לי? תודה- -לירון-

קודם כל רציתי להגיד שהפרק היה מדהים

אולי המרגש ביותר שהיה בסדרה, יחד עם זה שבו אדם וגיסו הצעיר תקועים מתחת להריסות בניין וצריך להחליט את מי להציל. מה שקרה היה שלאורך כל הפרק הם ניסו לשכוח את המקרה שקרה בסוף המשמרת שלהם. מספר נערים שחגגו את סיום התיכון נהגו שיכורים, התנגשו באני לא זוכרת מה ומכוניתם עלתה באש. איך שאני מבינה את הקטע בסוף זה איך שהם מדמיינים את מה שקרה. הרי הגופות היו שרופות מבלי הכר, אז כאילו הדמיון הקולקטיבי שלהם שם את הילדים שהם הכירו לאורך הלילה, ילדים באותו גיל בערך כמו ההרוגים, בתפקיד הילדים שהיו באוטו. בכל אופן, היתה הצגה נהדרת גם של המחיר שעבודה כזאת גובה, וכמה מעט משלמים באמת בשביל עבודה שדופקת אותך כל כך חזק - אתה גם מסתכן, אתה גם הופך פסימי, אתה דואג הרבה יותר לילדים שלך, אתה מתמכר בקלות. כל אחד התמודד בצורה האופיינית לו - אלכוהול, סקס, הכחשה, הגנה על אחרים וכו´. פשוט מצוין. המשאלה שלי זה אי פעם בחיי לכתוב משהו כזה.

komandatore

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

פרק מעולה בסדרה נהדרת

*maayan*

New member
אני יודעת שקצת איחרתי אבל.....

הייתי חייבת להגיב! כן, ללא ספק זה היה הפרק המרגש ביותר בסידרה. הפרק כולו שילב את ההתמודדות של כל אחד בדרכו שלו, הוסיף את הכמעט סקס של בוסקו וקים, את הנשיקה של בובי ואיך שלא קוראים לה ואת הכמעט התפטרות של סאלי וכמובן, הילדים שעזרו להתמודדות שלמיטב הבנתי היו בעצם אלה שנשרפו במכונית בתחילת הפרק, מדהים. באמת פרק שהשאיר אותי בלי מילים ועם דמעות בעיניים. שלכם, מעיין

למעלה