משמרת שלישית

משמרת שלישית

הפרק היום היה די מצחיק, עד כמה ש"משמרת שלישית" יכולה להצחיק. כל הקטע עם סדנת הרגישות, והמחשבות בראש של נייטו וכמובן, איך אפשר בלי בוסקו... אהבתי את האירוניה של יוצרי הסדרה, במיוחד בהחלטה לשים את What a Feeling כפסקול של ה"שינוי" של נייטו. כל הכבוד להם. בקטעים כאלה פתאום שמים לב כמה המוסיקה משפיעה על איך שאנחנו מפרשים את הסצנות שהיא מלווה.

~*~gaL

New member
בהחלט ובהחלט!

היה מ-א-ד מצחיק אפילו, והדמות שלו מתחילה להזכיר לי את הדמות של רומנו. יכול להיות מאד מצחיק אם הוא ובוסקו יהפכו למן "חברים" כאלו, ואני יכולה להשבע שכשבוסקו רץ אליו ואמר לו שמה שהוא אמר היה גדול וכו´, הוא התרגש כל כך והרגיש איזו קירבה מסויימת. ואגב, אם כבר משמרת שלישית. מישהו שם לב לפרומו? מה שהראו שם בקושי תפס זמן מסך בפרק עצמו, אז מה הקטע לעשות על זה פרומו? אני כבר ציפיתי למשהו שימשך על כל הפרק.. ובעצם, זה לא רק השבוע ולא רק במשמרת שלישית, רוב הפרומואים בכלל לא מציגים את המוקד העיקרי של הפרק. ואני מדגישה שהרוב, לא כולם.

אם אני זוכרת נכון

כך היו הפרומואים גם בארה"ב. זה עוד מילא, אבל ב"זינה" זה ממש עצבן אותי. היה פרק אחד שהראו את זינה עירומה בקונטקסט שנראה ממש מיני בוטה, ובפרק עצמו זה היה רגע נורא משפיל וממש לא סקסי. היתה הרגשה שמנסים בכח למשוך צופים, בלי שמץ נאמנות לפרק.

צוחה

New member
נראה לי שזה הפרק הכי טוב של משמרת

שלישית שראיתי !!! כל הפרק אני התפקעתי מצחוק ! (חוץ מהקטע עם שני הזקנים התרחים שנפלו מהגשר, boo hooo) ואהבתי ממש את הסוף כשרואים את האישה הולכת בהילוך איטי ושמעים את השיר הזה.... לא הפסקתי לצחוק וכמובן כשרואים את בוסקו בסדנת הרגישות ומתחיל לדקלם את מה שהמרצה אומר זה הפרק של משמרת שלישית מישהו יודע אם אפשר להוריד את הפרקים של זה בקאזה או משהו ?

דווקא הפרקים הכי אהובים עלי הם

מהעונה הראשונה, הפרק שבו שני גברים לכודים יחד, מבוגר וצעיר, גיסים זה של זה, ובשביל להציל אחד יצטרכו להקריב את השני. גם בפעם השנייה יבבתי כמו בפעם הראשונה. מהעונה השניה, כמה הפרקים הראשונים, שהתמקדו כל אחד במישהו אחר, בעיקר הפרק שהתמקד בפיית´. חוץ מזה אהבתי גם את הפרק עם הצעירים במסיבת סיום שעשו תאונה והמכונית שלהם התלקחה.

צוחה

New member
הפרק עם הגיסים באמת היה טוב ../images/Emo7.gif

ובגדול אני ממש לא אהבתי את הפרקים שהם התמקדו על מישהו מסויים אבל כן אהבתי את הפרק הראשון עם סאלי והפחד שלו להיות קבור בחיים (זה היה פרק ממש חזק !) וגם עם הצעירים במסיבת הסיום, כבר מאמצע הפרק אני חשבתי שזה יהיה הסוף של הפרק אבל אז פסלתי את זה כי חשבתי שזו לא תוכנית כזאת אני ממש רוצה להשיג את הפרק של אתמול על קלטת או על המחשב למישהו יש את זה ???

~*~gaL

New member
פרקים גדולים

אפילו שאני חושבת שיהיה קשה מאד להצביע על איזשהו פרק גרוע של משמרת שלישית. את הפרק עם הגברים הלכודים הקלטתי מרוב שיצאתי נדהמת ממנו. אני פשוט לא הפסקתי לבכות.

למעלה