משמרת לילה

מצב
הנושא נעול.

שחר156

New member
משמרת לילה

משמרת לילה
שלום רב. יש לי שתי שאלות בנוגע למשמרת לילה: האם עובד במשמרת של 12 שעות רצופות בלילה זכאי ליום חופש למחורת? מהם התנאים שעובד במשמרת לילה זכאי להם?

שחר156

New member
תיקון לשאלה

משמרת לילה
שלום רב. יש לי שתי שאלות בנוגע למשמרת לילה: האם עובד במשמרת של 12 שעות רצופות בלילה זכאי ליום חופש למחורת? מהם התנאים שעובד במשמרת לילה זכאי להם?
תיקון לשאלה
ב"במשמרת של 12 שעות רצופות בלילה" התכוונתי למשמרת מ-18:00 ועד 6:00 בבוקר, בלי שום הפסקה.

תשובה

משמרת לילה
תשובה
אין תנאים מיוחדים למשמרת לילה זולת העובדה שמשמרת לילה אורכת 7 שעות ומעבר לכך אלה שעות נוספות. אין חובה לתת יום חופש אלא, ההפסקה בין משמרת לילה לבין יום העבודה הבא צריכה להיות של 8 שעות.

Kps

New member
מה נחשב למשמרת לילה?

תשובה
אין תנאים מיוחדים למשמרת לילה זולת העובדה שמשמרת לילה אורכת 7 שעות ומעבר לכך אלה שעות נוספות. אין חובה לתת יום חופש אלא, ההפסקה בין משמרת לילה לבין יום העבודה הבא צריכה להיות של 8 שעות.
מה נחשב למשמרת לילה?
ומה תעריף שעות הנוספות?

למשמרת לילה תחשב משמרת

מה נחשב למשמרת לילה?
ומה תעריף שעות הנוספות?
למשמרת לילה תחשב משמרת
שלפחות שעתיים ממנה בוצעה בין 22:00 לבין 06:00. עבור כל אחת משתי השעות הנוספות הראשונות על המעביד לשלם תוספת של 25% והחל מהשעה הנוספת השלישית תוספת של 50%.

לעניין ההפסקה

משמרת לילה
לעניין ההפסקה
כל עובד אשר יום עבודתו הוא של 6 שעות לפחות זכאי להפסקה לצורך מנוחה או אכילה, בת 3/4 שעה -מזה לפחות 1/2 שעה רצופה.

Kps

New member
ההפסקה צריכה להינתן עד 6 שעות לכל

לעניין ההפסקה
כל עובד אשר יום עבודתו הוא של 6 שעות לפחות זכאי להפסקה לצורך מנוחה או אכילה, בת 3/4 שעה -מזה לפחות 1/2 שעה רצופה.
ההפסקה צריכה להינתן עד 6 שעות לכל
היותר?

מצב
הנושא נעול.
למעלה