משמרת לילה

noosh 19

New member
משמרת לילה

שלום שמי נועה בת 19. 1.53 שוקלת 50 ושומרת על משקלי. בקרוב אני מתחילה בצבא לעשות משמרות לילה, משמרת שבה אני ערה מ 7 וחצי בלילה עד 9 וחצי למחרת בבוקר (כן המון!) אני מאוד לא רוצה להשמין בגלל המשמרות עד שהגעתי למצב שבו המשקל שלי סופסוף תקין ואני גם מצליחה לשמור. ביום שאני עושה משמרת לילה אני מתעוררת בערך ב 10 בבוקר. ובדרך כלל אני אוכלת ארוחת בוקר צהריים ערב. וביינים יוצא לי לאכול 4 מנות ביינים. כמובן שכל פעם יוצא לי לאכול משהו אחר. אבל מה עושים כדי לא לעלות במשקל בלילה? כמובן שאני לא מתכוונת כל הלילה לאכול, הייתי רוצה טיפים. תודה

משמרת לילה

תלוי מאד כמה משמרות כאלה תעשי בשבוע ותלוי מאד כמה ומה את אוכלת במשך יום שכזה. בכל אופן ביום כזה "צמצמי" מעט את ארוחות הביניים ודחי שתים מתוך הארבע ללילה, ואת ארוחת הערב הרגילה תדחי ליותר מאוחר בלילה זה...השתדלי שיהיו בסביבתך בלילה נשנושים דלים בקלוריות כדי לא למצוא את עצמך "מפרקת" במבות ומיני חטיפים. אל תשכחי שלאחר משמרת הלילה בודאי תלכי לישון לפחות את "המטכליות" כך שלמחרת לא יהיה יום של 3 ארוחות עיקריות ו-4 ביניים.

noosh 19

New member
שלוש כאלו

זהו זה מה שחשבתי, אני נגיד התעורר, ובעשר בבוקר אני אוכל את ארוחת הבוקר, ואחרי שלוש שעותכ בר מגיעה אורחת צהריים, ככה שמנת ביינים אחת כבר מתפספסת לה. ואז כבר נגיד יהיה השעה 16 (הכל פחות או יותר). ואני אוכל איזה מנת ביינים, ואז ב 19 בערב לפני שאני יוצאת לבסיס, אני אוכל ארוחת ערב מספקת. ואז בעשר בלילה ואולי שוב פעם ב 3 בלילה, יהיו לי כבר מנות ביינים, ובטח שאני אחוזר הביתה אני גם יההי רעבה אז אני אוכל עוד משהו קטן, ככה זה בסדר, לא? נכון. ואוף הכל מתבלבל כי עם נגיד אני הולכת לישון ב10 למחרת ומתעורת נגיד ב 17, ויום אחרי זה יש לי משמרת בוקר, אז יוצא לי לישון ממש מאוחר. לפרק במבמות וטחיפים זה מה שאני בדיוק לא יעשה, אני כל כך הרבה זמן לא אכלתי במבה, עד כדי כך שעכשיו שאני אוכלת אח"כ זה עושה לי בחילה,

noosh 19

New member
עוד משהו

עם באמת זה מה שאני העשה, ונגיד כשאני אחוזר בבוקר, הביתה אני אוכל משהו קליל . אין מצב שאני עולה במשקל?

למעלה