משמרת לילה

jako1234

New member
משמרת לילה../images/Emo41.gif

כמה אתם מקבלים ומה אתם עושים? אני שואל אם אתם עובדים או מביאים כרית ופיג'מה מהבית והולכים לישון, ורק בארועים "חריגים" או שיש עבודה קמים לעבוד?

משמרות לילה

כמה מקבלים? 150%. עובדים? ברור, אחרת לא היה צורך באנשים למשמרות לילה. יש משמרות שלפעמים יש פחות לחץ אז יורדים למועדון לשעה-שעתיים ויש את מי שמנצלים את זה לשינה, אבל זה לא כזה פרקטי.

Oיון

New member
תגידי..אתם לא מקבלים הפסקות שינה?

כי אני יודעת שאצל הבעלול, הוא עובד 12 ומקבל 3.5 שעות שינה.. זה לא ככה אצלכם?

ממש לא

המשמרת הכי ארוכה היא 8.5 שעות ואין טעם להפסקת שינה, מה גם שאין ממש אפשרות לבודקים לישון כמו שצריך (כשישנים בהפסקות עושים את זה על כסא במועדון, לא תנאים אידאלים). אני מניחה שבמקום העבודה של בעלך יש חדרי מנוחה עם מיטות, לנו אין את זה ובצדק, כי אנחנו לא אמורים לישון בזמן העבודה...

Oיון

New member
טוב, אם המשמרות

הן יחסית "קצרות" אז באמת אין טעם לישון, גם בשבילכם, בעלי עובד בבית חולים, כך שיש לו הרבה מיטות לישון בהם, אבל מאחר ומדובר בהרבה שעות ועבודה יותר פיזית, כנראה בגלל זה הפסקת השינה. הפסקות רגילות אני מקווה שיש לך.. לא?

לא, אין לנו הפסקות בכלל

תגידי, נראה לך שרשות שדות התעופה לא תאפשר הפסקות לעובדים שלה?

amazone

New member
זה תלוי

כשהייתי במוקד היה לי סקש במד"א יש אשכרה מיטות אבל לכי תדעי מי ישן שם קודם ומתי הרום סרויס עשה שם סיבוב ומי מתכוון לישון במיטה לידך

shaiush4

New member
מקבלים רגיל, עושים רגיל...

אין אצלנו הבדל בין משמרת לילה למשמרת רגילה. אני עובדת בחנות, ככה שאין אירועים חריגים, או מצב שאפשר ללכת לישון כשאין עבודה. קורה הרבה גם במשמרות צהריים שאין נפש חיה בחנות, אבל אנחנו עדיין צריכים להיות שם, אם צריך לסדר, ואם לא... אז או שקוראים ספר (אם לבד) או שסתם מדברים (או שכבר ימצאו לנו מה לעשות...).

למעלה