משמרות מחאה - יום א'

משמרות מחאה - יום א'

ביום חמישי האחרון נדקרו ונפצעו שלושה בני אדם במצעד הגאווה בירושלים, רק בגלל שהדוקר חשב שהם הומואים או לסביות. הבטן שחטפה את הסכין יכלה להיות הבטן של כל אחת ואחד מאיתנו - לסביות, הומואים, טרנסג'נדרס, ביסקסואלים וסטרייטים שבאו להזדהות. אי אפשר לשתוק כשמישהו שונא כל כך רק בגלל מי שאנחנו בוחרים לאהוב. אי אפשר לשתוק מול פשעי שנאה הומופוביים ומול הסתה גזענית מתמשכת. ***************************************************** ביום ראשון, 3 ביולי, בשעה 19:30, נקיים משמרת מחאה במקום בו אירעו הדקירות - רח' קינג ג'ורג' פינת רח' המעלות בירושלים (מעל גן העצמאות). בהפגנה הספונטנית ישתתפו מגוון ארגונים ויחידים, והיא איננה מקושרת לגוף מסוים. ***************************************************** * לא נשתוק על פשעי שנאה. * נדרוש אכיפה של חוקים כנגד פשעי שנאה וכנגד הסתה גזענית על רקע נטיה מינית, ותגבור החינוך לסובלנות ונגד אלימות. * נפגין בצורה לא-אלימה את האהבה שלנו. לפרטים נוספים: יוענה: 050-7936216 עדי: 054-4204647

בבון35

New member
אם אתה דתי, אז יש מצב שאתה יודע

בדיוק את שורשי השנאה הזו שזרמה גם לדתות אחרות. הדקירה היא התוצאה.לא המניע. עכשיו אל תתמם, ותענה.

אני לא דתי.

אני פשוט לקחתי על עצמי את הפירסום בפורומים של תפוז. אם תוכל להסביר לי את מה שכתבת , אני אעריך את זה. תודה.

בבון35

New member
אם אתה דתי... זה מה שכתבתי.

בתורה: מות יומת. לא כתוב ע"י מי. אומרים שהכיפה או הכובע,הם גם החוצץ בין האדם לבוראו.

יודיX3

New member
בבו-ן דקירה, שנאה,- זו לא דרכה של

היהדות. השנאה היא נגע בכל המגזרים בחברה הישראלית, ויותר גרוע כשמוציאים אותה לפועל. ההפגנה לא נועדה שיאהבו אותנו, אלא להוקיע כל גילויי השנאה המתבטאים כדקירות, זריקות אבנים, אלימות מילולית הסטה וכו' שבאו לידי ביטוי מהצד החרדי במהלך המצעד.

בבון35

New member
שבוע טוב יודי. סקילות, מוות.

את זה הוציאו כבר מזמן מהפופולריות הדתית.נשאר רק הנדוי. כל חרד שנדרוך בחצרו יגיב קשה.יש לפנות לרבנים המאשרים אלימות ולא רק על הומ

למעלה