משמרות לילה

צול1

New member
משמרות לילה

שלום לכולם. אני בחור בן 18 וקצת, סיימתי לא מזמן יב' ועכשיו אני עובד עד כניסתי לקומונה באוגוסט. התחלתי לא מזמן לעבוד בילוו, ומכיוון שאני בן אני עובד במשמרות לילה. שזה נחמד והכל, אני גם אוהב להיות ער אבל הבעיה היא כפישאתם בוודאי מנחשים-זה הפך לי לגמרי את הימים. אני הולך לישון ב12 בצהריים ומתעורר בתשע בערב, והולך לעבוד ב11 וככה הלאה. זה הורג אותי ושובר אותי. אני עובד פעמיים בשבוע, פעם ביום ראשון ופעם ביום חמישי ופשוט בין לבין הימים מתהפכים לי, ואני בקושי מתפקד. אני למשל הלילה לא הצלחתי להרדם. חם לי מדי, ואז קר לי, ואז אני חרמן, ואז אני צמא, ואז יש סרט בטלויזיה ואז יש ספר מעניין שאני קורא. ופתאום אני רעב ובא לי לבשל ואז נזכר שאולי מישהו שאני נורא רוצה לדבר איתו פתאום מחובר. איך אני ישן לעזאזל?:\

עוד נעביר לפה את כל פירסינג וקעקועים...

ברוכה הבאה.. איך לעזזל אתה ישן? אם תישן אחרי משמרת לילה שעות מעטות ותחזיק את היום שלמחרת ער.. זה אמור לסדר לך את השעון הביולוגי... אם אתה אומר שהנדודים נגרמים רק ממצב פיזי נתון ולא ע"ע מצב נפשי או הרגל... פשוט תנסה לישון פחות אחרי העבודה.. ובלילה למחרת תוכל לישון טוב יותר... לא כל שכן שהמשמרות שלך כ"כ רחוקות אחת מהשניה.. ובימים שאתה לא עובד, מה סדר היום שלך? יש לך אפשרות להעביר את ימי שלישי ושישי עייף קצת?

shaiush4

New member
כמה אופציות:

הלא ריאלית: להתפטר. הריאלית: לבקש משמרות יום. אף אחד לא יכול להכריח אותך לעבוד רק בלילה, ובמיוחד אם זה גורם לבעיה רפואית. (שווה לנסות). הקשה: לא לישון אחרי משמרת לילה. זה הפתרון הכי גרוע שיש לי להציע. אוגוסט לא כזה רחוק... בינתיים תתנחם בעובדה שהחל מאוגוסט אתה הולך לישון הרבה פחות

Evil Gremlin

New member
אוגוסט זה עוד ממש ממש קרוב

סתם רציתי להוסיף את התגובה הזאת ..... ולהודיע שביטלו לי את הדפוק ואני משתחרר ב 7.8.2007 אחרי שרות שברובו היה קרבי ומפרח... (לקראת הסוף קצת ג'ובניקי וזנותי, אבל לא רציתי להגיע לכאן, לא משנה) אההההההה......:)

תאמת, אני לא רואה מה הבעיה עם זה.

אז כמה חודשים תעבוד, תחיה הפוך, באוגוסט תחזור לעצמך, כמו שעכשיו נהפכו לך השעות, גם אז הן יתהפכו

shaiush4

New member
אבל בינתיים הוא סובל...

השאלה היחידה היא האם זה שווה את זה...

shaiush4

New member
אה, זו באמת שאלת השאלות.

אבל נראה לי ש"זה הורג אותי ושובר אותי... ואני לא מצליח לתפקד" די עונה על זה, לא?

אוף למה את לא במסנג'ר עכשיו

דווקא כשבא לי לדבר עם מישהו בלתי תלוי ובא לי לדבר בכלל..זה לא קורה הרבה..... ארג! ואין פה אף אחד

למעלה