משמרות השלום

ראינו איך שאר הניסיונות לשלום

הצליחו כרגיל הכל לרעתנו חוץ מזה שלום לא עושים בכל מחיר

antreprize

New member
השלום עם ירדן ומצרים

דווקא עובד,אולי היחסים איתם הם לא כמו עם מדינות אחרות,אבל האלטרנטיבה האחרת היא שהם יהיו אוייבים שלנו,מה אתה מעדיף:שלום קר או מלחמה חמה?

קודם כל

השלום עם מצרים מזוייף לחלוטין ושנית כל כבר היו ניסיונות שלום עם הערבים הישראלים וראינו איך זה יצא תעשה טובה שנינו יודעים שהם ירצו עוד ועוד ועוד אני אומר דיי לנו יש רק מדינה אחת להם יש 21 שילכו לשם

antreprize

New member
אבל זה עדיין עדיף ממלחמה,

ואם אתה חושב אחרת,נראה אותך בא להורים של מישהו שייהרג במלחמה עתידית עם מצרים ואומר להם שזה שהבן שלהם מת זה יותר טוב משלום עם מצרים.

קקטוסץ

New member
עדיף שלום מזוייף

מה ההצעה הגאונית שלך? להיות במלחמה עם אלף מדינות ערב?

antreprize

New member
איך הבנת את זה?אני מנסה להסביר

למר חייל ציוני ששלום עדיף על פני מלחמה.

antreprize

New member
המון,אני מעדיף לעשות ויתורים כואבים

בשביל שלום קר,כי האופציה השנייה היא מלחמה,ומלחמה זה סיכון,אחנו יכולים ולנצח ואנחנו יכולים להפסיד,בשלום כולם מנצחים.

מסכים עם שי

בשלום לא כולם מנצחים חוץ מזה תביא לערבים אצבע הם יקחו את כל היד יש גבול למה שניתן לעשות אתה יודע... או שבו נלך בדרך שלך רגע אתה מוכן לעשות ויתורים כואבים בו תביא להם את המדינה אז בטוח יהיה שלום השאלה עם מי בידיוק

antreprize

New member
היחיד שמפסיד בזה

זה מישהו שעובד שתעשיות הביטחוניות או בצבא,בשלום קר שבו הסיכוי למלחמה הוא אפסי,קשה מאוד ואולי אף בלתי אפשרי למצוא מפסידים.

S h a y D u

New member
א. זה לא היחיד.

ב. היום זה הם, מחר זה יכול להיות אתה או כל אחד אחר. ג. אתה כנראה חי על סטיגמות.

niv1990

New member
לדעתי הכי טוב זה מצב של המלחמה הקרה

כי שכולם מפחדים, ונוצר מאזן אימה, אז פתאום מוצאים כספים לתחזק את ההון האנושי, ולפתח טכנולוגיות חדשות. הבעיה היא איך שומרים שזה לא יתפוצץ למלחמה אמיתית עם עם הרוגים וכו'.

S h a y D u

New member
אז מה שאתם אומרים לא ראלי.

בשש-בש המצב שונה, מדובר בניצחון והפסד ראנדומליים. ואגב, זה עוד דבר שמראה עד כמה שהשמאל בארץ הזו, להבדיל מהשמאל במדינות אחרות, מונע מהאינטרסים האישיים של עצמו, איכפת לו רק מטובת הפרט וטובת הכלל לא מעניינת אותו, מה עם אותם האנשים משדרות/אשקלון?, מה עם תושבי יפו שסובלים מהוונדליזם הערבי השורר בעיר?, עד מתי ימשך המצב הזה שיש התרעות לחדירת מחבל מהשטחים או מישובים פלשתינאים אחרים לשטחי ישראל?, וכו' - מכלול של דברים שעוברים מעל השמאל ולא נוגעים בו! זה גם לא נותן לו הרבה פופולריות.. את יודעת..

למעלה