משמעת עצמית

משמעת עצמית

היום עבדתי עם המון משמעת עצמית וזה ממש חירפן אותי בחלקים מסוימים של היום. היה לי ממש קשה להמשיך ברגעים מסוימים והצלחתי להתמיד בתוכנית רק בגלל המשמעת המדהימה שלי. אה, והצלחתי גם לנתק את הטלפון ולא לענות לשיחות. זאת תוכנית שהכנתי אתמול והיום ביצעתי אותה: 10:00-10:30 אמנות היכולת 10:30-11:00 כתיבת דיווחי שיעורים שעברתי 11:00-11:30 קריאה בספר החיפוש אחר המופלא (בחצי שעה הזאת לא רשמתי כלום. היתה לי חצי שעה חופשית) 12:00-12:30 עבודה על שפע כספי 12:30-13:30 כתיבת דיווחי שיעורים שעברתי 13:30-14:00 אמנות היכולת 14:00-14:30 קריאה בספר שמקדם אותי להיות ניבל פרימרו 14:30-15:00 טלפונים זהו. בשאר הזמן אני עושה מה שאני רוצה. גם בזמן המתוכנן למעשה עשיתי מה שרציתי
כי באמת רציתי לעבוד על הדברים האלו. היתה עבודה יעילה, וזה איתגר אותי וקידם אותי. אם יש לכם שאלות, אתם מוזמנים לשאול. ותרגישו חופשי לשתף על עצמכם

natalynataly

New member
אני לא אוהבת סדר יום כזה קשוח

מעדיפה להציב בפניי כמה דברים שאני רוצה לעשות באותו היום - אבל לא עם שעות ודקות. זה מלחיץ אותי. ואם אני (כמו שלרוב קורה) לא עומדת בדיוק בתוכנית, אז יש לי תחושה של כישלון. לכן מעדיפה תוכנית יותר גמישה, אבל בהחלט תוכנית משהו כמו: - להיות עם הילדים. (בחופש זה הרבה זמן) - לטפל בבית. - להתפלל (עקב המצב הקשה בארץ לקחתי על עצמי הרבה מזמורי תהילים להתפלל וזה לא קל לי. ) - ללמוד - וכאן אני משאירה את זה גמיש, אם יש לי כוח אז משהו קשה ואם אני עייפה אז אני רק לומדת "בקיאות". ואני משאירה כסעיף פתוח "לנגן" "לצעוד" - כי זה תלוי בזמן/כוח/מקום/אנרגיה.... ככה זה עוזר לי להתמקד ולהיות עם משמעת עצמית, אבל גם משאיר לי פתח ויכולת לגמישות.

tete1

New member
כול הכבוד

את עושה הכול בחישוב נראה שהכול אצלך מתוכנן איזה כיף לך אני יושנת כול היום ובשאר הזמן אני בדיכאון ומרגישה שאני לא עושה אם עצמי כלום

תודה ../images/Emo24.gif

אז למה את לא לוקחת את עצמך בידיים? את גם יכולה לשנות את עצמך

למעלה